Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Johannis si-a dat demisia din functia de prim-vicepresedinte al PNL. Antonescu a anuntat ca va lua si el aceeasi decizie

Klaus Johannis a anunțat în această dimineață că a demsionat din funcțiile de prim-vicepreședinte al PNL și de membru în Biroul Politic Național. ”Având în vedere rezultatele obținute de PNL la scrutinul de ieri și mă refer mai mult la rezultatele din municipiul Sibiu decât la nivel de țară, care și ele sunt proaste, în acest context vă informez că am demisionat în această dimineață din calitatea de prim vicepreședinte al PNL și din calitatea de membru în Biroul politic. L-am informat pe președintele partidului despre acest pas”, a declarat Johannis în această dimineață.
Președintele Partidului Național Liberal, Crin Antonescu, a declarat, luni, că își asumă eșecul de la alegerile europarlamentare și a precizat că o decizie va fi luată în ședința Biroului Politic Central.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că scorul partidului la europarlamentare este sub aşteptările liberalilor, precizând că el îşi va ţine promisiunea legată de scorul formaţiunii şi că va face acest anunţ în şedinţa BPN. ”La un rezultat de 15%, PNL nu poate fi mulţumit, este un rezultat sub aşteptările noastre. Aşa cum am anunţat din campanie, neatingerea obiectivului este un eşec pe care ca preşedinte mi-l asum. Evident că îmi voi ţine cuvântul, nu s-a pus niciodată problema alfel. În şedinţa de la ora 14.00 voi anunţa colegii şi vom lua decizia acolo”, a afirmat Crin Antonescu, citat de Mediafax.
Antonescu a declarat, în mai multe rânduri, că dacă PNL obţine mai puţin de 20% la europarlamentare va demisiona de la şefia partidului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

44 comentarii

mda

Acum 9 ani

Pai cum, nu-i mai fericesti pe romani, facandu-le cinstea sa le fiti presedinte sau macar premier? Ai cam luat teapa, oportunistule! In 2016, adio si primarie!
Raspunde

Un cetatean.

Acum 9 ani

Urata natie! Nerecunoscatori, lenesi, prost educati, carcotasi si rai, plini de venin! In loc sa fiti recunoscatori pentru cat de mult s-a schimbat orasul nostru in bine, si in cea mai mare proportie datorita acestui om, cu fiecare ocazie(articol care il are ca subiect pe primar ) citesc foarte multe comentarii de genul celui de mai sus. Urata natie !
Raspunde

Hans

Acum 9 ani

Era si cazul! Decât codaş la oraş, mai bine în satul tău fruntaş. Es lebe der Hermannstadts Fuehrer prof. Klaus–Werner Johannis!
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Bravo Iohannis, în sfârșit ți-a dat Dumnezeu mintea cea de pe urmă. Ce să fi căutat în peneleu lângă crin și tăriceanu???
Raspunde

unu\'

Acum 9 ani

@Hans:Daca am citit bine procentele,Fuehrer-ul tau e codas si la sat.
Raspunde

B

Acum 9 ani

Excelenta decizie, ne bucuram toti sibienii de alegerea facuta, d-le primar!
Raspunde

Dan Andrei

Acum 9 ani

Taci dracu pantofule, de 25 de ani, mai mult de putina lavabila nu s-a dat in tot orasul, s-a dat liber la hipermarketuri straine si s-au inchis firmele romanesti. Ce altceva s-a intamplat? Sunteti singurii oameni care se bucura ca isi petrec viata la munca, avand un sef. Pantofilor. Cu acest sas ve-ti muri, tot atat de sclavi cum v-ati nascut pe vremea lui Ceausescu.
Raspunde

Klaus invingatorul

Acum 9 ani

Felicitari !!!Ai inteles ca impreuna cu afaceristii de blocuri din Primaria, locul tau este langa Carabulea. Hotararea din 16 mai a.c a instantei din Brasov arata cum familia si mafia ta din Primarie ati incercat sa furati casele oamenilor din Sibiu. Sper sa se descopere cum ai facut si cu gradinite si licee ale Sibiului pe care le-ai luat la fel de abuziv asa cum abuziv lucrezi din 2007 !! Se va gasi cineva sigur te trimita ”gehen nach Gefängnis”!!! inainte sa faci la fel cu bunurile tarii .
Raspunde

DEMISIA DIN PRIMAR!!!

Acum 9 ani

Lichea fara caracter. Sibienii l-au ales ca prostii si el vroia: PRESEDINTE, PRIM-MINISTRU. Caracter de pork. Sa-si dea demisia din PRIMAR ca altfel il dam NOI jos!!! TRADATORUL sibienilor!!!!
Raspunde

Sibiu

Acum 9 ani

Sibienii l-au ales si bine ar face daca il vor mai alege pt.ca e cel mai bun prinar ce l-a avut Sibiul vreodata . Traiasca primarul nostru ! Pentru prima data sunt måndru cu primarul Sibiului ! Asta asa pt.toate lichelele nerecunoscatoare ce posteaza comentarii negative la adresa primarului . ;)
Raspunde

sibian adevarat

Acum 9 ani

Sunt foarte suparat ca nu au votat oamenii cu PNL mare pacat. Pacat ca pleaca doi politicieni foarte buni din fruntea PNL. Oare vor fi realesi de PNL ar fi foarte bine. Sper sa ramana la ALDE ar fi o porcarie sa treaca la PPE. Johannis ramane la Sibiu....
Raspunde

Altul!:)

Acum 9 ani

Daca nu era Klaus...arata orasul ca Braila! Avem oras frumos, rata somajului foarte scazuta! Dar bineinteles ca se plang aia de nu vor sa munceasca sau aia de isi vopsesc casele in roz si balcoane cu stalpisori din aia kitch!:)) O fi furat si asta dar macar se vede ceva! Puneti mana munciti si \" cresteti\" in meseria in care lucrati! Nici nu stiti meserie si vreti mii de euro salariu!
Raspunde

@9

Acum 9 ani

Cred ca vii tu din Craiova sa-l dai jos pe primar :) Mai bine vezi-ti de baronii din Banie lasa tu Ardealul in grija ardelenilor.
Raspunde

sibian adevarat

Acum 9 ani

D-l Johannis cel mai bun primar al orasului Sibiu nu incurcati borcanele Johannis primar si Johannis cu PNL. PNL a fost taxat nu Johannis. Este Sibiul datorita lui cel mai frumos oras din Romania.
Raspunde

mda

Acum 9 ani

S-a vazut la vot cat de mult il iubesc sibienii pe primarul asta oportunist!
Raspunde

@14

Acum 9 ani

Te inseli ! Datorita prietenilor lui, afaceristi de seama adica: viceprimarul si sotia lui dar si alti medici de seama; gradinar, carabulea, popa, rusu, etc. etc cu care se aseamana si s-a adunat SI prin fapte de ”infrumusetare a orasului”
Raspunde

@15.

Acum 9 ani

Cei care voteata Iohannis au ramas acasa: 75 %!
Raspunde

karla

Acum 9 ani

pt @7 Dan Andrei bah tu ori esti prost ori oltean invidios prost care daca il intreb in ce cartier sta imi zici mihai viteazul (PS e hipodrom III) :)))) WTF s-au inchis firme romanesti? patronii CARPATICA, MONDEX, POLISANO, SCANDIA, EUROIL etc or fi straini saracii. coincidenta sau nu cele mentionate mai sus reprezinta si printre cele mai mari firme din oras( oras ! nu judet !...mentiune speciala pt capetele seci). de tot rasul puteti fi cu invidia voastra patetica.
Raspunde

gb

Acum 9 ani

Un articol semnat de Romeo Popescu. Zoaie, flegme si láturi.
Raspunde

karla

Acum 9 ani

pt @12 fantastic de bine punctat...sau ca clujul(centrul;un oras fantastic de overrated)
Raspunde

justitiarul

Acum 9 ani

Era timpul ca infumuratul de sas sa-si vada lungul nasul . Ce vise de marire avea , prim ministru sau ministru dce interne, auzi la el ! Sa stea pe***lui de sasalau cat il mai suporta si romanii din Sibiu si sa puna osul la lucru nu sa-si dea aere pe la televiziuni si pareri plolitice . Iata un bun exemplu ca infumurarea si siguranta de sine nu a prin la electori. Bravo cetateni ai Sibiu-ului , ia-ti dat in bot ca merita !!!
Raspunde

ovidiu

Acum 9 ani

Prostalai amandoi. O decizie dreapta dar proasta pentru mine si Romania in general. S-au retras si acum daca sunteti multumiti numiti o alternativa a dreptei contra Ponta-PSD. Cristian Diaconescu de la PMP, Razvan Ungureanu, Predoiu de la PDL? Nasol rau de tot baieti. Hai noroc.
Raspunde

Johannis

Acum 9 ani

Toţi care comentează negativ vis-a-vis de ce face Johannis în Sibiu sunt nişte idioţi sau sunt lipitori de afişe de la PSD. Mergeţi în alte locuri din ţară (Buzău, Brăila, Olt) şi staţi un pic acolo. Când o să reveniţi în Sibiu o să vi se pară că sunteţi în Germania!
Raspunde

xxx

Acum 9 ani

Ce face Johannis pt Sibiu???.....ati fost in Brasov??? Brasov-oras condus de un primar ROMAN, lucrari facute pe fonduri europene nu pe credite ca la noi.....aveti idee cat vom plati noi ca cetateni pentru creditele luate de sasu? ati calculat vreodata cu cat s-a majorat impozitul pe cladiri de cand e sasul la carma?? E rau cand nu mai ai puterea sa stapanesti banii si ajung sa te conduca ei pe tine. Pacat. De manuta cu d-na Astrid si circulati......
Raspunde

tot un cetatean

Acum 9 ani

Sa nu vorbim de brasov care e departe de noi.... parca si cisnadia s-a schimbat si arata a oras medieval, chiar mai frumos decat sibiul
Raspunde

Bogdan

Acum 9 ani

Daca s-a pus problema sa ajunga in guvern a fost bine in pnl, acum ca se gandeste ca o sa ia teapa a plecat.... sper sa nu-l mai voteze nimeni ca primar ... toata lumea il lauda, nu stiu ptr ce ... ca a facut doar centrul si baga in fiecare zi strazi in lucru, aceleasi strazi de fiecare data. daca ai merge in alt orase ai vedea ce inseamna un oras care se gandeste la viitor. noi facem straziile tot mai inguste si cu mai multe sensuri unice, in curand nu o sa mai poti merge pe niciunde. acolo, cum se incalzeste putin afara, se spala straziile sa nu fie praf si sa nu mai fie asa de cald. aici doar se ridica praful, pentru ca masina care \"curata\" strada nu foloseste deloc apa si nu face nimic. nu se poate ca dupa 100 de ani de mandat sa mai ai strazi de pamant si sa nu fie canalizare si apa peste tot. daca s-ar fi tot schimbat primarul intelegeam ca zicea ca tr sa repare ce a facut ala dinainte, dar la el nu este cazul. hai pa
Raspunde

:)))

Acum 9 ani

da dupa 200 ani de mandat e posibil galatiul sa arate cum arata? de economie sa nu vorbim, sau bucale, noroc ca e capitala altfel e doar pepiniera de curve(tot pt ca e capitala unui stat profund ilegal). e posibil in cluj strazile principale in iarna asta la cat (nu)a nins sa fie acoperite de gheata? e posibil in cluj sa nu poti face o poza fara sa nu iasa un cablu in obiectiv?(luati exemplu casa corvin). mai dati-o dracului ca bubuie invidia in voi.
Raspunde

Ionica

Acum 9 ani

Orbi mari mai sunteti, ca v-a orbit sasul cu centrul Sibiului si ceva imprejur, si a facut o gramada, dedesubturile nu le vedeti, tampiti mari. @26 Poate in alta viata sa apucam sa vedem strazi spalate, macar la 3-4 zile, sa nu zic zilnic cum ar fi normal pe timp de vara.
Raspunde

... ._ _ _ ._ ... .._ _ _ . ..

Acum 9 ani

bah pulilor, cine va plateste sa umpleti tribuna si TS cu comentarii defaimatoare la adresa K W Johannis??? vreo 3,4 comment-uri de aici copy paste pe tribuna, daca mai caut dau si pe altele.
Raspunde

Rusine 29

Acum 9 ani

Stimabile exprimarea te duce langa infractorul de Johannis si mafiotii lui. Primaria Sibiului si Sibiul s-a umplut de voi olteni si moldoveni care nu ati facut nimic ptr. Sibiu. Lasi si putori acceptati orice este in afara legii si va faceti stup langa hoti si mafioti . Va puteti intoarce la voi acasa (Rm.Valcea, Giurgiu, Galati, Braila, Iasi, Bacau, Craiova, ..... si se va constata ca fara voi Sibiul va fi deveni ce a fost: un oras curatit si al nostru.
Raspunde

:)))

Acum 9 ani

ai enumerat locatiile in care ai lucrat in constructii pulica?
Raspunde

ne meritam soarta

Acum 9 ani

din pacate astia suntem si ne meritam soarta. PSD a scos pe toti cu foamea in gat la urne si restu nu prea au avut ce face. cat despre primarul nostru , personal nu bag manain foc ca nu fura sau nu face ceva minuni pe ici pe colo dar comparat cu alte orase de dincolo de curbura Carpatilor suntem 2 de ani in fata cat de cat arata a oras cu praful lui si cu anumite strazi neasfaltate dar mergeti voi pana la valcea nu mai departe sa vezi acolo hoti , curve si cocalari , ati umplut fabricile din Sibiu , lucrati pe 700 de ron majoritatea si umpleti cluburile de manele in weekend si mai aveti si obiectii ? da ce vreti gratis totul , masina la scara si ceva fetite? back to Valcea !
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 9 ani

Eu zic: j(i)ohannis-sens-giratoriu, hai pa! De la Sibiu ai fi plecat, dar nu prea aveai unde, ca dupa vorbe de doi lei nu se mai ia nimeni! La Sibiu ai mai ramane, dar doar in lipsa de altceva mai banos la nivel central, ca - ai sperat tu - ai trecut la alt nivel... cu nivelul central ai cam lamurit treaba, la nivel local o sa te lamuresti la urmatoarele alegeri, ca noi suntem lamuriti...
Raspunde

Cimarosa

Acum 9 ani

Oare miliardarul Gradinaru, de la fostele centrale termice, a fost subalternul primarului Johannis?... Oare Werner Keul, e si el apropiat al Primarului Johannis? Da\' Dragoman, de la Casa de Cultura, nu cumva e cel care incaseaza parandaratul de la Spectacole cofinantate de Primarie?... parca asa am auzit, pe surse, de la cei de la DNA...
Raspunde

Chiolhannis-Loserul

Acum 9 ani

A ieșit șifonat rău de tot klaus-giratoriu,de fapt își merită soarta,a încercat să se dea grandoman la bucale mușcând momeala lui crinuț și până la urmă și-a furat-o de numa numa,plus că acum îi cam dau cu flit și sibienii care se deșteaptă pe zi ce trece și încep să vadă șmecheriile și sifonările găștii săsălăului...să vedeți când se vor băga cei de la DNA aici în cloaca de bandiți de la Sibiu ce scandal național va fi....toate la timpul lor...tic tac...tic tac!
Raspunde

viitor amanetat

Acum 9 ani

Ia mai lasati-l pe Johannis in pace,comunistoizilor,datorita voua a ajuns tara in halul asta,voi sunteti putrezi de corupti si nu va controleaza nimeni,sifonati veti iesi voi,v-ati gindit vreodata la judecata istoriei. A mai cistigat o data fortele malefice dar final tot binele va triumfa,stati linistit iindoctrinatilor in rele si mirsavii.Istoria va va judeca la cit rau ati facut poporului asta si in special Sibiului.Tupeu,si nesimtire in voi cit cuprinde,bravo, votati in continuare coruptia,lenea,birocratia,hotia ,sabotajul si prostia ca o sa vedeti unde vom ajunge ,dar va fi prea tirziu.
Raspunde

eu

Acum 9 ani

Sa-nteleg ca majoritatea sibienilor care l-au votat pe Johannis primar de atatea ori sunt prosti,nu???...Si cine vreti ma idiotilor sa iasa primar la urmatoarele alegeri????....haideti unul din voi si faceti mai mult, ai dracu\' de nesimtiti ca va place sa dati din gura aia mare ca deh...romanu ii bun la critica si la parlamentat....va tot luati de omul asta ca e corupt si ca a luat casele din centru la toate lichelele care stateau in ele de atatia ani fara sa plateasca nimic, cand defapt erau in proprietatea altora (nemti, bineinteles) care cand au venit sa-si ia inapoi ce era al lor,cu acte, normal ca s-a trecut la fapte. Va spun eu ca orice sibian care are casa in centru cumparata si o dovedeste, nu-l scoate nimeni afara, cunosc astfel de oameni. Cat despre primar eu zic ca afacut destule,a renovat orasul cum a putut (in centrul istoric mai ales, bineinteles, ca acolo vin turistii, nu in Broscarie sau mai stiu eu pe unde), a atras milioane de turisti= bani la bugetul local si o gramada de investitori=fabrici si firme straine care au dat de lucru multor sibieni. Dar nu, hai sa vedem doar partea neagra din toata treaba....ati merita in***sa traiti in Caracal, Dorohoi sau orase de genul si acolo sa va plangeti pana plesniti !!!!! Si inca ceva, ce dracu aveti cu sensurile giratorii, ce nu va convine la ele??? Sunt mult mai practice si ecologice, nu consuma curent ca semafoarele si fluidizeaza traficul, plus ca arata frumos cu iarba si flori pe ele. Sunt curios pe viitor de care lucruri pe care le-a facut Johannis o sa va mai luati....Inca o data, veniti voi si faceti mai bine, stati in functia de primar cat a rezistat Klaus (ales de oameni,nu invarteli) si dupa aia mai vorbim...Si abia astept sa crapati de ciuda voi astia Gigi-contra cand o sa iasa DIN NOU primar, bineinteles castigand detasat fata de celelalte jeguri de politicieni care mai mut au tras si trag in continuare tara in jos decat sa incerce sa o ajute catusi de putin...Va doresc...ce sa va doresc, sa fiti si voi judecati de ceilalti zi de zi asa cum o faceti voi!!!
Raspunde

fariseu

Acum 9 ani

bai trompetele lui cindrea inclusiv ati iesit din starea euforica ,ba de unde ati avut bani de motorina s-a faceti turism electoral ba nu va datiu invingatori [psd ]mai repede invinsi ca la cit ati furat de altfel meseria de baza a comunistilor vezi seful doctrinar al vostru la faculate de drept la jilava ala cu numaratul la oua si cu en case vreo 12 i se spune ducele de kurlanda ,acolo la bulau are material din greu ,ba va mai dat .johannis o lectie de demnitate europeana nu de asta mioritica voi astia de la psd sunteti in stare s-a va legati de scaune numai s-a fiti la cascaval ,ba mai lasati comparatile prostesti ,sibiul o spune sutele de mii de turisti de pe tot mapamondu ce valoare are nu voi nistew frustrati de doi bani platiti cu o tuica de jupina judetului vati imbracat toti la tosu duminica stiati descor la cit ati furat ,felicitari johannis astia care te critica sunt trompetisti lui cindrea acest frustrat care de cind iai tras o batalie la functia de primar in 2000 te inteapa pe la spate pus de sefi lui ,vazind in tine un mare pericol pentru mitici de la butoane si sifonarile de bani publici continia ,ba frutratilo intrebati la CNADR ,CINE PLATESTE ,DESPAGUBIRI la firma TODINI proces cistigat cu statul roman pentru intreruperea contractului pentr-u centura sibiului facuta mai scurta cu 15 km si intrebatil pe cindrea cind se apuca de marile proiecte ca mai arre doi ani si afara de piata de brinza la sala trANSILVANIA nimic se chinuie de doi ani s-a vopseasca gardu la spitalu judetean ,johannis vezi cind mai faci intrari in sibiu oeienteazate ca umpli sibiul de serpi din judete cu oameni frustrati si disperati ca la ei este o adevarata drama sociala si economica si atentie la membri vostri de partid ca multi de mult au tradat si stau cu bagajele la usa s-a treaca la partidul sifonarilor si frstilor activisti care au pus industria sibiana pe butuci adica psd +tradatori [unpr ]in rest o lectie de morala data la toata clasa politica ,popor de masochisti si circotasi asta a creat taosi timp de 25 de ani si ne miram ca traim prost ,acum ai o misiune da pe televiziuni si media toti care saboteaza proiectele sibiului nui mai proteja s-au nu vezi cum acest frustrat te ataca cu trompetisti lui ,in loc s-a faca ce a promis taranilor si romilor din judet care lau votat modernizari de drumuri ,canalizari si aductiunea apei foloseste bani pentru mita electoraradoi mici si o biere si dupa saracie si durere halal cultura democratica va duceti incolonati la vot ca vau amenintat primari ca nu va mai dau ajutoarele sociale ba ceretile locuri demunca nu pomeni ca de acea am ajuns o tara bananiera ,felicitari ,johannis suntem mindri cu tine toti sibieni adevarati
Raspunde

iremediabilulsepetrece

Acum 9 ani

Speram ca macar romanasii nostrii transilvaneni s-au desteptat dupa un somn al ratiunii de douazeci si de ani ! am gresit,aveam o parere prea buna despre ei !! se spune ca padure fara uscaturi nu este dar am constatat ca si pe aici sunt cam multe...indreptati-va cu pasi repezi spre ciuma rosie dragi sibieni !!!scuipati pe viitorul copiilor vostri,mama ei de treaba !
Raspunde

eu

Acum 9 ani

Gestul asteptat! Se spune ca cei care tradeaza un popor vor suferi! Oricum ,lucrurile nu vad sa se schimbe cat timp persista comunismul in toate partidele,conducatori ff vechi in structure vitale poporului si sforari care il vand pe bucati. TRIST /
Raspunde

@37,38

Acum 9 ani

Băi pupincuriști infecți,nici acum în al 12-lea ceas nu vă treziți din prostie și pupincureală crasă la adresa chiolhannisului? dar reveniți-vă dracu că zici că aveți creierul tot mai spălat penibililor!
Raspunde

B.Utoru

Acum 9 ani

Ce-ai căutat, băi sasule, în mocirla aia de la Bucureşti?
Raspunde

Rusine

Acum 9 ani

Sper sa se trezeasca sibienii si sa-l voteze la fel pentru fotoliu de primar , ca altfel nu pleaca. II urez aceleasi scoruri electorale! Nici acum nu a terminat treaba , pentru care a primit o gramada de bani, si trebuia sa fie gata in 2007. Asta a imbogatit o fgramada de mafioti, a furat case si detine monopol pe ziarele din Sibiu, de sibienii habar nu au ce se intampla, ca ziaristii nu au voie sa scrie adevarul , ca oamenii DOMNULUI PRIMAR ii concediaza. Treziti-va!
Raspunde

hop sasa

Acum 9 ani

Este a treia oara cand o ia in bot la nivel national si tot nu s–a invatat minte! In 2009 a fost viitor premier, in iarna a fost viitor ministru de interne si acuma a fost viitor neica nimeni. In 2016 tare ma tem ca nu o sa mai iasa nici primar! Sibienii au fost tradati fiindca au votat un fedegerist ca primar, nu un liberal. Nici macar acuma nu l–au votat, cu toata campania electorala sufocanta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus