Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

ACTUALIZARE2 - GALERIE FOTO. Taximetristul si o femeie de 31 de ani au murit nevinovati

ACTUALIZARE ora 21:30 - Traficul pe DN1 a fost degajat, după aproape 5 ore în care nu s-a putut circula pe tronsonul dintre Brad și Avrig.

Potrivit polițiștilor, cele două victime - șoferul (54 ani) și o clientă de pe locul din spate stânga, o femeie de 31 de ani - au  sunt din Avrig. Taximetristul era șofer la firma 942. Un alt pasager din taxi, tot din Avrig, în vârstă de 55 de ani, se află la spital, în stare critică.

ACTUALIZARE ora 20:00 - Accidentul de pe Hula Bradului s-a produs din cauza șoferului de TIR, rezultă din primele cercetări efectuate la fața locului. Potrivit primelor concluzii, TIR-istul nu ar fi adaptat viteza la condițiile de trafic, mai ales că în zonă plouase, iar asfaltul era umed. Într-o curbă la dreapta, remorca TIR-ului a derapat și a lovit mașina de taxi, care circula regulamentar, pe contrasens. Impactul a fost devastator. Două persoane au decedat pe loc, iar o femeie care era și ea client al taxiului se află în stare critică, la spital.

Taxiul circula spre Sibiu, dinspre Brașov, iar TIR-ul venea din direcția opusă.

La mai bine de 3 ore de la producerea accidentului, traficul pe DN1 este în continuare blocat, iar cozile de mașini se întind pe kilometri întregi. Este nevoie de o macara specială, pentru a ridica TIR-ul din zonă. Până la eliberarea carosabilului, șoferii sunt sfătuiți să aleagă ruta ocolitoare pe DN7. Cei care circulă din direcția Sibiu spre Brașov trebuie să meargă în direcția Valea Oltului - Mârșa - Avrig, iar șoferii care vin spre Sibiu, dinspre Brașov, trebuie să aleagă ruta Avrig - DN7 - Tălmaciu.

Știrea inițială:

Un TIR și o mașină de taxi s-au ciocnit în această după-amiază pe DN1, pe Hula Bradului, în apropiere de Fântânița Haiducului. Taximetristul și o clientă care se afla în mașină au murit pe loc. În taxi se mai aflau alți doi clienți, care nu au putut fi scoși dinăuntru decât după intervenția echipajelor de descarcerare.

În urma accidentului, traficul pe DN1 este complet blocat.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

69 comentarii

Eu

Acum 9 ani

Totdeauna pe Hula Bradului se intampla accidente. Toti circula cu viteza iar tirurile au nevoie de o banda si jumatate pentru a lua curbele. Te trezesti cu ei in fata si nu mai prea ai ce sa faci! Liniile duble continue sunt marcate degeaba! Cei cu masini tari nu prea tin cont de ele. s-ar impune o supraveghere mai atenta a tronsonului dar nu in puncte fixe ci patruland sau, de ce nu, camere de luat vederi! Pacat de vietile spulberate pe tronsonul acesta de drum!!
Raspunde

COSTY

Acum 9 ani

CONDOLEANTE FAMILIEI DACA AVETI NEVOIE DE UN SPRIJIN FINANCIAR PT INMORMANTARE CONTACTATI-MA LA NR. 0765773189
Raspunde

Andrei

Acum 9 ani

Dumnezeu sa-i ierte !
Raspunde

@1

Acum 9 ani

Linie dubla continua si linie simpla continua sunt acelasi lucru, nu e de doua ori mai nasol daca depasesti pe linie dubla continua. Ea e dubla pentru a permite unei benzi sa schimbe directia de mers spre stanga in timp ce ii este interzis celeilalte benzi.
Raspunde

dana

Acum 9 ani

dumnezeu sa ii ierte e forte greu si dureros
Raspunde

crs

Acum 9 ani

marti am trecut eu pe la intersectia cu avrig si a mai fost un accident mortal!! deja e al doilea cu 3 morti intro saptamana.....nu e de bine..
Raspunde

Roxana

Acum 9 ani

Dumnezeu sa-i ierte... :( :(
Raspunde

Tribuna

Acum 9 ani

Transcar, transmixt, atlasib........
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 9 ani

Poate ar trebui sa stea circulistii si in locurile unde chiar este pericol de accidente (ei asa justifica amplasarea aparatelor radar...), nu numai pe soseaua Alba Iulia sau, mai nou, pe Calea Dumbravii, unde, serios vorbind, nu am vazut accidente prea des...
Raspunde

baaa

Acum 9 ani

apai scrieti ca ***ma articolele erau 4 pers in masina si a murit soferul si femeia din spate si ceilalti 2 sunt grav deci pacat de siteu vostru de ***
Raspunde

tot baa

Acum 9 ani

***vasile-antipa.blogspot.ro/2014/05/foto-soc-doua-persoane-au-murit-dupa-ce.html
Raspunde

baaa

Acum 9 ani

puneti http in fata ca imi cenzureaza astia link
Raspunde

Tu

Acum 9 ani

In locul acela au murit foarte multi oameni politia ar trbuii sa faca sesizari in privinta accidentelor sa se faca trei benzi initial au defrisat un deal intreg ca sa faca 3 benzi dar interesul celor ce au restaurant acolo a fost sa nu se faca cele 3 benzi vezi doamne nu le mai intra lor clienti au lasat dealu fara copaci si atat. Politia ar trebuii sa solicite neaparat o rezolvare pt ca au murit multi oameni si si mai multi au derapat in zona Fantanita
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

baetzi care vretzi sa va suflu in tzeava ?
Raspunde

sorin

Acum 9 ani

Şoferii de tir conduc,ca cretinii. Nu tin cont de nimic...poliţia nu face nimic.... De fapt poliţia face ceva....încurajează,sporeşte numarul a astfel de accidente. Ruşine poliţia română !!! Ruşine..
Raspunde

salut

Acum 9 ani

\"Tu\". Acei mari ingineri care au proiectat tronsonul Vestem-Brasov ar trebui impuscati. Au taiat copacii acolo sa mai facă o banda, dar nevoia banilor din buzunarele lor nu sa putut abține. În urma cu câtva ani a mai murit o prietena de a mea acolo. Acești ticalosi ar trebui sa plătească.
Raspunde

georgica

Acum 9 ani

Sorine tu esti prost sau nu ai bani de tigari??? Ce stii tu de camioane, de soferii de tir? Sti ce inseamna sa iti fuga semiremorca sti ce inseamna sa iti suceasca capul tractor oare tu ai putea sa opresti un tir ? Tu nu esti in stare sa-l parchezi. Vezi k bagarea in seama e moca acuma hop si cu tine.
Raspunde

vivi

Acum 9 ani

nu stiam de ce astia de la tribuna nu sufla nimic. acum ca am vazut ce scrie pe tir .... comunisti jalnici, numai moartea ii mai vindeca de naravuri. din pacate mor oameni nevinovati.
Raspunde

vivi

Acum 9 ani

pe tronsonul asta de drum iti ingheata mereu sangele in vine cand iti sta cate un tir in spate mai sa se urce pe tine ca nu mergi suficient de repede, adica nu incalci regulile, mergi cu viteza reglementata. domnilor politisti, patrulati daca vreti sa fiti de ajutor nu doar sa incasati amenzi.
Raspunde

costi

Acum 9 ani

stie cineva cine sunt victimele?
Raspunde

sorin

Acum 9 ani

mai,,georgica\"..ao dreptate nu sunt sofer de tir dar sunt sofer\"batran\" stiu ce le poate capul tiristilor si celor de pe autocare. Ca dovada ca zilnic sunt implicati in accidente mortale. Ce ar fi daca a-ti respecta si voi viteza..daca nu treceti de pe o manda pe alta in curbe..e.t.c ??
Raspunde

cri

Acum 9 ani

Stiu eu soferul e tatal meu o clienta de31de ani iar celalalt un prieten
Raspunde

sorin

Acum 9 ani

I-mi pare rau \"cri\".. Eu eram coleg cu tatal tau
Raspunde

cristina

Acum 9 ani

dumnezeu sa ii ierte si fi taree iuli
Raspunde

vasi

Acum 9 ani

Sorine deageaba esti sofer batra si cu ani multi in spate de soferiecand e sa ti se intample ti se intampla si te rog nu mai cataloga u urat soferi de tirsi eu sunt sofer de tir si credema stiu ce inseamna sa ti se forfece semiremorca la un tir pun pariu ca daca te pun la volanul unui tir cu 25 de tone incarctura pe el nu esti in stare nici o curba sa o iei ......... Si asa ca de la un sofer de tir sa iti dau la ..........de hodorog si nesimtit.... Asta pt ca ai catalogat urat toti soferi de tir
Raspunde

cri

Acum 9 ani

sorin un nr de telefon se poate ?
Raspunde

nedelcu M

Acum 9 ani

DUMNEZEU SA-L IERTE!!!!!! cat rau mi-ai facut pe atat imi pare rau ca nu mai esti , un sincer codoleanta familiei!!!!
Raspunde

Eu

Acum 9 ani

Pt nedelcu m:tu care esti un nimik nu vad la ce comentezi...!
Raspunde

claudiu

Acum 9 ani

respectati in***viteza *** in gura.dau la ***toti soferii de tir mai ales VASI....respectati limita de viteza davas ***vasi
Raspunde

Livi

Acum 9 ani

Dumnezeu să-l ierte,era cumnatul meu si așa are sa rămână.era un om bun ,si plin de viață.păcat,toate visurile sau spulberat.....tu...sora mea și Andrei fiul lor fiiti puternici,viața e scumpă si trebuie mers mai departe.cred ca si el așa ar dori daca va urmărește.coondoleante.
Raspunde

Livi

Acum 9 ani

Coondoleante pentru fam. Coroianu din Avrig .liviu era un om bun .pacat ,
Raspunde

\"kentu\"

Acum 9 ani

condoleante .....................
Raspunde

sorin

Acum 9 ani

pentru \"cri\" sorin_sorin1973 (id de messenger) nu pot lasa nr. de tel aici dar sunt mereu pe mess vorbim acolo
Raspunde

azi

Acum 9 ani

Condoleante familiilor indoliate si rusine politiei care nu-si face datoria. Stau la ciupeala la limita de viteza.Si asa toti soferii isi fac semnale cu farurile asa ca toti stim unde se afla. Daca ar patrula un echipaj de la Punct control Vestem pana la Avrig lucrurile ar fi mult mai ok. Viteza este cauza pricipala a accidentelor domnilor care v-ati scandalizat citind un post anterior. Nici remorca tirului nu-ti fuge si nici tirul nu ti se face briceag daca adaptezi viteza la conditiile de trafic.. E clar ca nu mai ai cum sa redresezi camionul in astfel de conditii..Dar respectati viata domnilor..daca nu pe a voastra ..macar pe a celorlalti care nu au nici o vina ca se afla pe acelasi drum cu dv. Pacat de vietile pierdute..
Raspunde

sorin

Acum 9 ani

\"azi\" : exact asta spuneam si eu.. Nu sunt sofer de tir dar circul pe strazile patriei si mai ales pe acest tronson de drum... E strigator la cer sa vezi ce depasiri fac acesti\"bravi\" tiristi..sau soferii domnului Carabulea cu autocarele. Dar...cui ii pasa ca mor zilnic oameni din cauza lor ?? si cand te mai gandesti ca printre ei mai sunt si fara 5 clase... jalnic
Raspunde

Pt Sorin

Acum 9 ani

Te-ai gasit si tu vorbind,ce treaba are firma cu accidentul? Daca era de la alta firma nu se intampla? Noi dezbatem cazul, nu criticam persoane, trebuie sa se gaseaca o modalitate de a reconfigura zona Bradu pentru a nu se mai intampla astfel de accidente.Te rog data viitoare foloseste creierul inainte de a vorbi sau a scrie.D-zeu sa ii ierte!!!!
Raspunde

just me...

Acum 9 ani

Condoleante familiilor...
Raspunde

...

Acum 9 ani

Cu totii ne dam cu parerea despre unde si cum au gresit cei care sunt implicatii in accidente. Chiar si cei care sunt vinovati sufera,nu pot trece foarte usor peste impact,raman marcati. Iar familiile lor...nu va puteti imagina cata suferinta . Doamne pazeste-ne pe toti.
Raspunde

Cornel

Acum 9 ani

Stie cineva numele de familie al femeii?
Raspunde

roata

Acum 9 ani

la protv a spus ca taxiul a depasit aiurea si tirul nu a mai avut ce sa faca! care e adevarul?
Raspunde

coco

Acum 9 ani

Politia Romana, incercat sa faceti preventie. Nu mai stai la luat amenzi. Incercati sa protejati particip[antii la trafic prin masuri de prevenire. Radare in zona algomerate si periculoase, na la iesire din localitati sa-i prindeti pe cei care au 10-20 de km in plus.
Raspunde

adiarc

Acum 9 ani

curcaniilor , nu mai stati la ciupeala...stati unde se intampla accidente iar cel ce a suspendat proiectul largirii la 2 benzi ar trebuii condamant la moarte...este complice direct la aceste decese
Raspunde

cri

Acum 9 ani

Taxiul nu a avut nici o vina tirul mergea cu viteza in curba si a intrat in balans remorca si nu a putut fi redresat si a intrat in taxiu .taxiu mergea cu 40 la ora pe partea lui de drum .nenorocitul ala cu tiru a intrat pe contrasens si la ucis pe tata meu.
Raspunde

dani

Acum 9 ani

femeia era din vestem ieri inainte sa plece din avrig . A intrat de ploaie la restaurant si am intrebat-o de unde este . Si dupa aceea am vazut ca au plecat dupa ceva timp am auzit de accident .
Raspunde

dani

Acum 9 ani

condoleante .
Raspunde

Stef

Acum 9 ani

Bai asta de sustii soferii de tir, de ce colegul tau nu a coborat panta aia in siguranta cu 30 km/h sau cat permite categoria de drum? El e sofer profesionist nu? e \"smeker, el e peste toti.. Stiu ca tuturor ne place cand simtim cum creste adrenalina la viteza, dar nu faci asta cu 20T in spate, ia-ti dracu o masina mica si cand simti ca nu o mai controlezi du-te dracu cu ea in rapa, asa mori doar tu, nu indoliezi si alte familii.
Raspunde

Andrei

Acum 9 ani

Nu mai conteaza daca a fost sau nu cineva vinovat. Asta nu-i aduce inapoi pe cei care au murit sau sunt in spital. Poate atunci cand o sa avem autostrazi, o sa moara mai putini oameni pe soselele din tara.
Raspunde

kkk

Acum 9 ani

chizdele alea de la tribuna nu pomenesc nimic de acesta tragedie. Sunt prea ocupati sa duca-aduca carti de la biblioteca. Asa de mult ia placut meseria de bibliotecar lu\' ILIE ca s-a gandit sa o practice din nou ! Asta e libertatea presei in tara.
Raspunde

test

Acum 9 ani

11111
Raspunde

ioni

Acum 9 ani

condoleante,acel barbat din taxiu care a fost dus in stare grava este unchiul meu ,il chiama donose constantin si care acum citeva minunte medici nu ia mai dat nici o sansa de supravetuire
Raspunde

Costin

Acum 9 ani

Tragic. Condoleante. Sunt sofer de TIR si imi este rusine ca am asa colegi de breasla. Siguranta participantilor in trafic este prioritara.
Raspunde

Anonim

Acum 9 ani

Cine este femeia de 31 de ani din Avrig a murit sau nu???
Raspunde

siby

Acum 9 ani

Am mai spus-o si o repet: pe astfel de sectoare periculoase trebuie reproiectate soselele astfel incat curbele sa fie mult mai lungi iar vizibilitatea marita. La noi este ca la nimeni: curbe la 90 de grade in mijlocul campiei si serpentine cu viraje intre 90 si 180 grade pe dealuri nu foarte abrupte...Probabil ca drumurile au fost modernizate pe fostele drumuri de piatra sau de pamant, pe unde circulau carutele cu birjarii beti sau adormiti!!! Trebuiesc luate masuri pe toate drumurile nationale-cel putin pentru reproiectarea soselelor in zonele periculoase, nu ajunge un simplu indicator de limitare a vitezei la 50km/h. Si ar mai fi ceva...nicaieri in tara asta nu exista indicatoare care sa-ti indice viteza permisa pe sectorul de drum dupa ce iesi dintr-o zona cu restrictie, cred ca daca ar fi amplasate mai des (la 3-4 km) pe drumurile nationale indicatoare cu viteza permisa (90km/h sau 100km/h) multi ar ridica piciorul de pe acceleratie in momentul in care vad indicatorul......
Raspunde

Vasile

Acum 9 ani

A murit a treia persoana sau nu???? Care este femeia sau barbatul....?? Si cine este ???
Raspunde

alexx

Acum 9 ani

ba mai taceti cu com astea stupide voi habar nu aveti ce sa intamplat acolo si tot com aiuria,numai criticati pe nimeni,eu personal am vb cu soferul de tir si nu e chiar asa cum spuneti voi,mai bn doamne fereste de asa cv.
Raspunde

buna seara

Acum 9 ani

in primul rand CONDOLEANTE familiilor indoliate,sa va intareasca bunul Dumnezeu.in al 2-lea rand,cred ca primii sanctionati ar trebui sa fie patronii \"tiristilor\" pt ca ei le inpun niste reguli,le dau un timp mult prea scurt pt a livra marfurile(doar pt a face ei mai multi bani)si de aici reiese si graba soferilor de tir.Dar asta nu le da voie nici lor sa fure alte vieti.ar trebui sa fie si ei mai constienti ca e mult mai importanta viata decat banii.dar din cate am inteles,pe langa asigurarea marfii,se mai face si asigurare pe viata unui decedat in caz de accident.asa ca tara asta se rezuma doar la bani,nu la viata
Raspunde

coroianu valeria si rodica

Acum 9 ani

Sunt verisoara lu liviu,sincere condoleante familiei lui coroianu liviu,si multa putere pt.a trece cu bine prin aceste momente grele.suntem alaturi de voi.
Raspunde

mihai cu PAA

Acum 9 ani

sincere condoleante familiei liviu era un coleg de treaba incerca sa ajute oameni dar cu moartea nu se poate pune nimeni.pacat era tinar.pe costica eu lam adus la taxi a fost coleg de servici 20 de ani este un om puternic sper sa se faca bine ,sa fi tare costica
Raspunde

Re

Acum 9 ani

Nu mai criticati soferi de tir pentru ca de obicei tiristi sunt implicati in accidente mortale din cauza inculpatiilor care nu stiu sa mearga pe drum...nu stiti ce sa intamplat in acest accident dar stiti sa comentati..oricaruia din voi i se putea intampla asa ceva si nu cred ca vreti sa fiti in locul acelui sofer de tir...Condoleante familiei :(
Raspunde

mary

Acum 9 ani

soferi de taxi cei mai prosti soferi.
Raspunde

fh

Acum 9 ani

sa pupi in***toti soferi de camion,sorine
Raspunde

anca

Acum 9 ani

condoleante familiilor indoliate...Dumnezeu sa-i odihneasca in pace :-(
Raspunde

fh

Acum 9 ani

pt claudiu cu dedicatie,sa pupi in***toti tiristi7
Raspunde

m

Acum 9 ani

............
Raspunde

xyz

Acum 9 ani

@alexx, de ce nu ne spui si noua ce ai vorbit cu soferul de tir ?
Raspunde

Livi

Acum 9 ani

Șoferi de tir ori de taxi ,oameni suntem toți nu animale dar totuși încercații sa fiiti corecți in trafic ,fiiti raționali si respectaticodul rutier.pacat cumnatul meu a murit fără nicio vina,el voia sa ajungă acasă la o soție bolnava care i-l aștepta.era un Soț ,un tata si un om care nu ar fi jignit pe nimeni.Dumnezeu sa te odihneasca,iar noi te purtam in suflet.
Raspunde

andrei

Acum 9 ani

dumnezeu sa te odihneasca in pace tata
Raspunde

iuli

Acum 9 ani

cri suna la 0752195702, incercam sa te ajutam mai departe.
Raspunde

eu

Acum 9 ani

sa ii ia dracu pe toti soferii de tir care si-au luat permisele pe branza si nu fac decat sa ucida CRIMINALII
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus