X

CFR Calatori suplimenteaza trenurile de Rusalii

CFR Călători a anunţat că mai multe trenuri vor circula suplimentar în data de 9 iunie, cu ocazia sărbătorii Rusaliilor.

Astfel, vor fi puse în circulaţie trenurile IR 1736 Cluj Napoca (plecare la ora 07.40) – Teiuş – Sibiu – Râmnicu Vâlcea (sosire la ora 13.59), IR 1737 Râmnicu Vâlcea (plecare la ora 15.15) – Sibiu – Teiuş – Cluj Napoca (sosire la ora 21.55), IR 10163 Drobeta Turnu Severin (plecare la ora 17.55) – Timişoara Nord (sosire la ora 21.43), R 2085 Craiova (plecare la ora 14.15) – Filiaşi – Petroşani (sosire la ora 18.33), R 2086 Petroşani (plecare la ora 19.15) – Filiaşi – Craiova (sosire la ora 23.36).

De asemenea, în perioada 7-9 iunie, unele trenuri de navetă InterRegio şi Regio, de pe rutele cu trafic redus, nu vor circula. Modificările în trafic vor fi anunţate la nivel local în staţiile de plecare, respectiv sosire.

CFR Călători a precizat că în 9 iunie, a doua zi de Rusalii, agenţiile de voiaj CFR Călători nu vor avea program de lucru cu publicul.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  cfr

  ba ce am ajuns din ditaimai gara care lega europa de vest cu europa de sud ,o amarita de halta unde nu se mai formeaza numai vreo 2-3 trenulete ,sibiu -talmaci ,sibiu -podu olt si sibiu -ciineni ,ba asta este regionalizarea lui psd dai la vecini putere de decizie la tine in ograda si rezultatu se vede ei find sefi te falimenteaza ,a urmat posta ,anafu ,rom telecom etc toate facute cadou de niste iresponabili si tradatori care ne aduce in pozitia de sclavi pe bani nostri ,astia sunt politiceni care conduce sibiul si judetu de 25 de ani ,ba votati sibieni adevarati si cu rezultate in economie nu politruci oportunisti care singuru lor obiectiv este s-a fie la cascaval si s-a aiba un job sigur 4 ani s-au chiar mai mult daca tine la pacaleala cu 2 mici si o pereche de sosoni

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  siby

  Trenul respectiv este introdus pentru studentii care fac \”naveta\” de la Cluj catre Sibiu si Rm. Valcea si se vrea o alternativa la cursele de autocar pe traseul Rm. Valcea – Cluj. 6 ore si 45 minute de la Cluj la Rm. Valcea este enorm…pentru aprox. 300km pe calea ferata. Daca CFR ar dori sa faca concurenta transportului rutier atunci trebuie sa ia in considerare introducerea unor trenuri de parcurs mediu care sa faca legatura intre orasele mai importante ( BACAU-BRASOV-SIBIU, ORADEA-CLUJ-SIBIU, SIGHISOARA-SIBIU-RM.VALCEA, CRAIOVA-SIBIU-BRASOV, SIBIU-BRASOV-BUCURESTI, SIBIU-PETROSANI-TG.JIU, SIBIU-ARAD-TIMISOARA…) dar cu o ritmicitate mai ridicata (3-4 curse/zi) si cu garnituri formate din automotoare confortabile si rapide care sa asigure o medie orara de 80-90 km/h! Atunci vom circula poate toti cu trenurile CFR! Pana atunci insa…NU!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact