Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Pamira Open – al doilea turneu de tenis international al anului

Cel de-al doilea turneu internațional din acest an, Pamira Open, va avea loc între 20 și 29 iunie și poate fi considerat drept o avanpremieră a principalului turneu de tenis din Transilvania, Sibiu Open.

În acest turneu se pot înscrie doar jucători aflați între primii 200 în lume iar Pamira Open este un turneu excelent pentru a aduna puncte în plus necesare unei bune clasări înaintea înscrierii în turneul principal. Pamira Open este la cea de-a treia ediție iar premiile totale ajung la 10.000 de dolari. "Pamira Open, turneul internațional masculin de la sfârșitul lunii iunie, reprezintă un foarte bun prolog pentru "Sibiu Open", în care mai mult de 100 de jucători din peste 15 țări și patru continente vor încerca să obțină puncte în clasamentul mondial și să aibă șansa să urce în Top 200 ATP, clasare necesară pentru a putea reveni la "Sibiu Open" în luna septembrie”, spune Marius Vecerdea, directorul proiectului Sibiu Open.

După ce anul trecut Sibiu Open a devenit cel mai important turneu de tenis din Transilvania prin ridicarea cotației turneului la rangul ATP 75, anul acesta, proiectul este compus din trei turnee cu participare internațională și puncte în clasamentele ATP și WTA. "Pentru noi, ca organizatori, aceste evenimente de la începutul sezonului tenisistic pe zgură ne ajută enorm în vederea unei mai bune organizări a turneului principal din septembrie, "Sibiu Open"” mai spune Marius Vecerdea.

Sibiul a găzduit deja, între 25 mai și 1 iunie, primul turneu intenațional de tenis femin, intutulat Women`s Open. Acesta a reunit la start aproape 100 de jucătoare din 10 țări, de pe trei continente, Europa, America și Australia. Turneul a făcut parte din circuitul WTA iar jucătoarele participante au punctat în clasamentul internațional. Printre cele mai importante jucătoare prezente la Sibiu s-au numărat Patricia Tig, Elena Bogdan, Nicoleta Dascășu, Ștefana Andrei și Camelia Hristea. „Rezultatele obținute de Simona Halep, incredibilul loc pe care îl ocupă acum în clasamentul mondial, a motivat multe dintre jucătoarele aflate în primele o mie din lume. Se simte un interes din ce în ce mai mare pentru tenisul feminin iar performanțele încep să apară. Ne bucurăm că am reușit să aducem un turneu internațional de tenis feminin și la Sibiu. Orașul oferă toate condițiile necesare pentru a se impune pe harta tenisului mondial”, a mai spus organizatorul turneului.

Sibiu Open este un eveniment organizat de Asociația Club Sportiv Pamira Sibiu și cofinanțat de Primăria și Consiliul Local Sibiu. Turneul va avea loc între 20 și 28 septembrie și are premii totale în valoare de 65.000 de dolari. Ediția anterioară a turneului a fost câștigată de Jaroslav Pospisil. Turneul va fi televizat aproape în întregime pe canalele DigiSport.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

joseph

Acum 9 ani

Băi fraierilor , io am făcut rpșu în gât fiindcă am supt-o de la capătul roșu.
Raspunde

@1joseph

Acum 9 ani

Și ce legătură vezi tu în ceea ce ai scris și turneul p..lii al lui vecerdea&chiolhannis lingăule de joseph...hai sictir că ești cu adevărat un cretin:))))))))
Raspunde

unu ,

Acum 9 ani

bai clona si sifon retardat ,vezi ca teai umplut pe la gurafrustratule ,bai dute ca se face la sate turneu cu betivi satului si tu nu lipsesti din capul listei,si spunei la sefu tau s-a se apuce de marile proiecte ca mai are 1 an si totul se mai liciteaza ,dar nimic concret ,johannis in 2 ani a reabilitat si modernizat 100 de strazi ,voua daca ajungeati la cascaval va trebuia vreo 100 de ani s-a faceti numai jumatate din ce a facut ,johannis ,de acea va e frica s-a nu ajunga acolo la butoane ,s-a vezi atunci aterizari de la grivco si alte locati inalte din capitala miticilor ,da invidia in voi pe dinafara se gata cu sifonatul banilor ,toata europa este cu ochi pe voi pe jafurile pe care leati facut la bani publici ,de acea ati rupt usl voi astia de la psd ,felicitari initiatorilor sibiul bate tot in tara la cultura ,turism ,industrie si acum vom intra si in circuitele ATP da bubele pe voi invidiosilor si frustratilor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus