Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Johannis despre inceputul de campanie: "Acuzatii aiuristice, povesti scrise la comanda, filmari facute de dupa tufa"

Președintele interimar al PNL, Klaus Johannis, a fost acuzat în ultimele două săptămâni de distrugerea liberalismului, de pact secret cu Traian Băsescu, de complot împotriva țării, dar și de moșteniri ilegale. Mai precis, este semnalată o hotărâre a Tribunalului Brașov, prin care se dispune anularea unei tranzacții imobiliare făcută de Klaus Johannis și soția sa. Este vorba de două imobile din centrul Sibiului, achiziționate de Johannis, după o moștenire a mamei soției sale. În sentința Tribunalului Brașov se arată că imobilele ar fi trebuit să rămână în proprietatea statului, deoarece calitatea de moștenitor a celui care le-a lăsat prin testament mai departe familiei soției primarului s-a făcut printr-o adeverință falsă. Hotărârea nr. 235/2014 a Tribunalului Braşov, din 16.05.2014, este definitivă, dar nu este executorie, familia Johannis, mai având o cale de atac la Curtea de Apel Braşov.   
Dosarul este însă unul vechi, dar scos la suprafață de media centrală ca fiind unul nou, ”distrugător”. Primarul Klaus Johannis a acuzat astfel de practici, venite acum, în preajma alegerilor din cadrul PNL, dar și în perioada de pre-campanie pentru alegerile prezidențiale, vorbind despre ”un aspect specific al campaniei electorale din România”. ”Se pare că acesta este un aspect specific al campaniei electorale din România. Este un aspect care este greșit. Nu aduce rezultatul pe care și-l doresc cei care scriu tot felul de mizerii fac tot felul de procese de intenție, dar deocamdată nu văd intenția generală de a schimba lucrurile. O excepție am avut în ultima campanie electorală locală din 2012, când a funcționat fără astfel de acuzații aiuristice, povești scrise la comandă în ziar, filmări făcute de după tufă, lucruri care nu-și au locul într-o politică serioasă”, a declarat Johannis la sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul emisiuni Turnul Sfatului TV.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

28 comentarii

pupenklausul chel

Acum 9 ani

\"Dosarul este însă unul vechi...\", cum naiba este vechi din moment ce decizia Tribunalului Brasov este din 16 mai 2016 cum ai scris chiar tu, adica de doar o luna? Si nici nu ai inteles nimic din manaria imobiliara. Iohannis nu a achizitionat doua imobile, ci doar jumatate din unul, iar mostenitoare falsa era si nevasta-sa pe langa soacra-sa! Logic, daca era mostenitoare soacra-sa le ce trebuia sa cumpere, mai ales ca nu a cumparat de la soacra-sa, ci de la alt mostenitor fals, coleg de succesiune cu cele doua escroace. Vai de capul vostru de gurnalisti facuti pe puncte!
Raspunde

rectificare

Acum 9 ani

decizia Tribunalului Brasov este din 16 mai 2014
Raspunde

Atentie la neatentie

Acum 9 ani

Prietene, dosarul este vechi, decizia este noua. Tu faci vorbire despre data deciziei si concluzionezi ca dosarul e nou. Stii de ce ai scris ce ai scris? Din pura rautate. Ai citit ca sa contrazici si nu ca sa intelegi. Pe cuvant daca inteleg de unde vine ura asta ... Probabil doar din ingustimea unor minti ...
Raspunde

@1

Acum 9 ani

Esti cumva vre-un judecator sau vre-un avocat de sti asa multe despre dosar? Sau te-ai uitat la A3 prea mult?
Raspunde

unu ,

Acum 9 ani

bai da la sibiu nu avem tribunal ,de ce tocmai la iasov ,s-au nu se stie ca sibiul este in competutie cu desemnarea viitoare capitale a regiuni centru 7 ,in care sibiul conduce detasat ca valoare economica si culturara +aeroportu ,dubios ,de ce nu s-a judecat procesu undeva pe la timisoara ,e normal s-a dea sentinta nefavorabila la lasov este fieful psd ,si cine are interesu sa-l compromita cu minciuni de seara pina dimineata ,antena 3 si ghita tv [romania tv ]cu nanasu in suflet ,aia de la stirile tv ,ale antenei si aehotii tv nu mai da nici buna dimineata s-au noapte buna,salutul lor este cite case are johannis ,ba ati devenit comici si penibili ,uitativa in ograda voastra ca musteste de aia cu averi ilicite si nedeclarate ,ba de unde are banii ghita tv ca in tara este dezastru facut de ,psd aripa ,nastase 100 de case ,ba luptativa pe proiecte de tara ca suntem cu voi cei mai disperati si saraci cetateni ai europei nu mai bateti cimpi si ne spalati creierile coarde comuniste ,va este frica ca de ajunge ,johannis la butoane s-a inchis la macelarie ,trebuie s-a dati pe trusandale de sezon ,urzici ,papadie si alte plante de sezon ca ajuta la sanatate ,se gata top 300 din bani publici ,dar vorba preoverbului de ce va este frica nu scapati ,trebuie s-a dati socoteala ,ca de 25 de ani numai voua va merge bine restu de 90 la suta muritori de foame
Raspunde

@5

Acum 9 ani

Habar nu am despre ce dosar e vorba...dar competitie pentru Capitala Regiunii nu mai e de mult in caz ca nu ai aflat, Brasovul este Capitala de facto a Regiunii Centru si de aia se judeca la Brasov si nu la Timisioara.? Asadar Johannis va avea sansa sa se apere la Curtea de Apel Brasov unde poate sa castige. Ce este intradevar foarte ciudat este faptul ca in Sibiu nimeni nu pomeneste despre \"scandalul\"care a tinut prima pagina o saptamana in presa centrala. Asta denota stadiul sibienilor de slujgi mancrute, cel mai bun exemplu esti tu ...sluga analfabeta mancruta!
Raspunde

@6

Acum 9 ani

iasovu e capitala comunista plina ochi de coruptie a voastra si atit, nu-ti mai fa vise date de prafuri halucinogene.Va faceti capitala singuri si furati deconcentrate pe sestache cu ajutorul cozilor de topor sibiene.
Raspunde

@7

Acum 9 ani

Bine mai analfabete de sibiu, o sa ii spun asata si lui Johannis primarul vostru cand vin e la Curtea de Apel de la Capitala Regiunii.hihihi
Raspunde

asd

Acum 9 ani

\"Dosarul e vechi si nu se mai pune ca a ciordit\" \" carabulea a furat dar a dat de lucru la oameni\" , la fel si Vonica care fura banii bolnavilor de camcer la fel si benzinarii si sibienii aia de fura banii pt handicapati , sibienii ce fura gazul de la eon etc . Dar va dati cele mai albe lebede.Bai fratilor ce dracu e gresit cu voi?
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

8, Fraiere, competența Curții de Apel din Brașov se exercită în 2 (două) județe, Brașov și Covasna. Hi,hi,hi!
Raspunde

@10

Acum 9 ani

Fraier mic te inseli... Si oricum nu e judecat de Curtea de Apel Sibiu...ooops am uitat procesele in apel nu se judeca la judecatoriile de la tara. Cum e cu Curtea de Apel Sibiu...sau nu e... Cine are competenta juridica Sibiul peste Brasov sau Brasovul peste Sibiu. Ce e mai greu ..sa construiesti un aeroport( fara pasageri ia vezi cate locuri sunt pe siteul WIZZ la cursele din Sibiu) smau sa modifici competenta juridica...hihihi. Gata baiete esti fericit la tara acolo la tine , nu scoti capul in lume nu poti spune ineptii(Hurezeanu cel mai modern aeroport din sud estul Europei, 62 000 de spectatori pe zi la FITS deja a devenit prea mult pentru majoritaea romanilor). Nu stiu ce o sa te faci daca il scutura pe idolul tau, ca daca ii iau casele se va cara la tac-sau si te lasa tanar si nelinistit in Romania cu frust(R)ari si tendinte de automutilare. Acum doi ani chitaiaia aici pe forum acum vad ca te -ai linistit insa nu sunt sigur ca daca chestia cu Capitala la Brasov ai acceptat-o asa usor , vei accepta si emigrarea Fuhrerului tau.
Raspunde

@asd

Acum 9 ani

Se pare ca cea mai mare greseala o facut-o mata cand o reusit sa fete un specimen ca tine.
Raspunde

Moga

Acum 9 ani

Ăsta-i doar începutul pt Johannis; abia acum începe să dea de Presa Centrală neaservită...
Raspunde

Ciuf

Acum 9 ani

Cu toate ca de fiecare data cand o merita l-am criticat pe KI il votez cu cea mai mare incredere. Nu este, momentan, unul mai bun ca presedinte decat Klaus Iohannis.
Raspunde

@asd

Acum 9 ani

Sa vezi cind va veni democratia adevarata, nu asta de cumetrie de a controla numa sibienii,atunci sa vezi tunuri si jafuri, deturnari de fonduri, date din banii publici, din deconcentrate,banci, petrom, becthel,etc acolo unde dna se face ca nu stie si nu controleaza deloc.Acolo sa vezi coruptie la miliardarii de carton ai tarii,nu la sibieni.Astia au dezvoltat afaceri, au creat locuri de munca si drept multumire statu asta mafiot le-o cautat chichite sa-i bage la puscarie,in loc sa-i caute pe miliardarii din bani publici care n-au dezvoltat nimic, mai ales ca multi din banii publici sunt furati din Sibiu.@Moga-unde vezi presa centrala neaservita.Eu vad ca majoritatea e aservita si plina de interese.
Raspunde

@8

Acum 9 ani

Analfabet ii fiu lu mumata, bai cocostircule nu ma fa ca o sa te caut si o sa te invat eu cum sa vorbesti cu mine, lepra ordinara de bucale.Stai cumva pe Girlei 1b
Raspunde

@16

Acum 9 ani

Ba sa ma scuzi ...analfabet ii fiu(l) lui muma-(ta). Dar tu esti si idiot pe langa ca esti analfabet. Acum pentru ca esti sibian chestia asta cu idiotenia nu se pune fiindca e de la sine inteleasa.
Raspunde

John

Acum 9 ani

Uitați-vă acum live pe România tv,să vedeți ce adevăruri spune un Marinescu de la Justițiarul Sibiu despre mânăriile lui Klaus-șase case !
Raspunde

ziggi

Acum 9 ani

Marinescule, iar ai sarit peste pastile.
Raspunde

@john

Acum 9 ani

Care marinescu, informatorul securitatii de la justitiarua ala strimb care spune sferturi de adevaruri.Care e motivul fricii voastre de Johannis mai circotasilor?Stiti voi ce stiti si ce-ati facut in tara asta.Si ce-o fost la Romania tv,televiziunea securistilor.V-o facut Orban varza, circotasilor,nu stiti cum sa-l mai denigrati pe Johannis.Frica mare pe voi, sa n-ajunga Johannis la conducere sa faca curatenie cu voi,coruptilor.Orice prost isi pune intrebarea de ce atita vehementa impotriva lui.
Raspunde

@17

Acum 9 ani

A si zis-o cineva ,un iasovean timpit si idiot ca tine,vezi-ti de oile tale javra ordinara si nu mai intra pe saiturile sibiene.Pentru ca esti iasovean chestia asta cu nesimtirea,tupeul,parazitismul si prostia nu de pune ca se intelege, esti nativ ,te tragi de la poalele timpei.Sibieni-s prea inteligenti ca sa-i inteleaga unul ca tine
Raspunde

Franz Hohers

Acum 9 ani

Adevaru adevarat este ca noi sibienii suntem cu totii prosti facuti gramada si supravietuim datorita unui imens si chior noroc. Prostia , nărozia si igrasia s-au nascut odata cu sibianul si vor pieri odata cu acesta.
Raspunde

unu\'

Acum 9 ani

Am citit declaratia de avere a lui Klaus.Am aflat doua chestii:Colegiul \'\'Gh.Lazar\'\' a devenit Colegiu\'\'Gh. Lazar\'\' si ca dl. Klaus mai are un prenume pe linga Werner: Gheorghe!!!(posibil Georg,dar cea care i-a completat declaratia de avere credea ca se foloseste aceeasi prescurtare si pentru prenumele germane).Cu permisiunea dvs. o sa citez din F.O.C.A.:\'\'Te c***i pe tine cu stropi!\'\'De ris,fireste.
Raspunde

@21

Acum 9 ani

O zice toata lumea...mai prosti si mai fuduli ca si sibienii mai rar!
Raspunde

unu\'

Acum 9 ani

Am mai \'\'lecturat\'\' o data documentul si m-am mai pricopsit cu o informatie:Chiria minuscula pe care a incasat-o e doar pentru o cladire,probabil cea de pe Balcescu unde are sediu Raiffaisen Bank.Pe Balea nu plateste chirie,Totusi,celelelte 4(patru) stau neinchiriate???Se degradeaza,mai Gheorghe,prind mucegai si igrasie,e pacat de asa case!Sau ai avut o cvadrupla jena sa mai treci si chiriile?Am citit prin presa ca nici coliba de pe Filozofilor n-ar prea fi in regula(noroc ca Mărie de la Urbana nu mai poate \'\'comenta\'\' nimic).Gheorghe,daca numai 1% din ce se scrie e adevarat,m-ai dezamagit!Crunt!!
Raspunde

unu\'

Acum 9 ani

Inca ceva,Gheoghe:Vezi cum faci cu foile de parcurs si cu salarul soferului,pentru deplasarile la Bucale;Citrea te place dar,pariez,pe el se place mai mult!
Raspunde

unu\'

Acum 9 ani

Erata(25):In loc de \'\'Filozofilor\'\' se va citi \'\'Pedagogilor\'\'.Ironic,nu-i asa?
Raspunde

ziuanews

Acum 9 ani

Iohannis vrea să ascundă, printre altele, faptul că apartamentul din Str. Pedagogilor, numărul 14, l-a cumpărat în baza Legii nr.112/1995, în calitate de „chiriaș\", pe numele soției. Asta, deși soții Iohannis dețineau, încă din 1992, ditamai căsoiul de pe Str. Bâlea, nr. 29, în suprafață locuibilă de 377 m.p. Or, potrivit legii, din moment ce dețineau în proprietate o locuință, soții Iohannis nu mai aveau dreptul să cumpere un alt imobil pe Legea 112/1995. Chiar dacă anterior ar fi vândut imobilul pe care îl dețineau în proprietate, ei nu mai aveau dreptul să cumpere un alt imobil, invocând Legea 112/1995, privind reglementarea situației juridice a unor imobile cu destinația de locuințe, trecute in proprietatea statului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus