Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Cosmin Frasinescu a parasit Gaz Metan Medias

Fundașul Cosmin Frăsinescu  nu a reușit să-și prelungească ȋnțelegerea contractuală cu Gaz Metan Mediaș. Aflat ȋn postura de jucător liber de contract, Cosmin Frăsinescu a decis să nu mai continue la formația medieșeană și să semneze un contract cu echipa din bănie, CSU Craiova.
Transferul a fost confirmat și de către oficialii celor de la CSU Craiova, care au realizat o serie de transferuri ȋn această vacanță competițională.
”Ne aducem jucători de Liga 1, am adus antrenor de Liga 1 și de echipă națională. Am luat fotbaliști din prima ligă din Portugalia, din naționala Capului Verde. Ȋn plus, la trei dimineața am semnat cu Cosmin Frăsinescu, de la Gaz Metan Mediaș, unul dintre cei mai buni fundași centrali din România, la ora actuală. I-am urmărit pe toți prin scouterii noștri, am fost și ȋn Portugalia pentru a-i urmări", a explicat Felix Grigore, directorul executiv al echipei, ȋntr-o conferință de presă.
Ȋn sezonul trecut, fundașul central a jucat 28 de partide pentru găzari, reușind să ȋnscrie un gol. Frăsinescu, jucător originar din Bacău, ȋn vârstă de 29 de ani, pe lângă experiența trăită la Gaz Metan Mediaș, a mai evoluat, ȋn cariera de profesionist, la cluburi precum: FCM Baia Mare, Gloria Bistrița, Forex Brașov, Khazar Lankaran.

Autor: Adrian Stoinea

Foto: lpf.ro


 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus