Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Leonardo DiCaprio doneaza o suma record pentru protejarea oceanelor

Actorul american Leonardo DiCaprio a anunţat că va dona 7 milioane de dolari pe parcursul următorilor doi ani în favoarea programelor de protejare şi conservare a oceanelor, informează contactmusic.com.

Starul hollywoodian a susţinut o alocuţiune în cadrul conferinţei organizate de Departamentul de Stat american la Washington, marţi. Cu acea ocazie, actorul a anunţat că va dona 7 milioane de dolari prin intermediul fundaţiei sale - Leonardo DiCaprio Foundation.

"Înainte de a-mi dori să devin actor, visam să devin biolog marin", a declarat DiCaprio.

"Acesta nu este un simplu exerciţiu în domeniul conservării vieţii marine. Dacă nu facem ceva pentru a salva oceanul chiar acum, nu vor fi doar rechinii şi delfinii care vor avea de suferit. Vor suferi copiii noştri şi nepoţii noştri", a adăugat actorul.

La această conferinţă, care a debutat marţi şi se desfăşoară pe durata a două zile, participă miniştri, oameni de ştiinţă şi activişti ecologişti.

În luna februarie, starul american a donat 3 milioane de dolari organizaţiei ecologiste Oceana care militează pentru protejarea oceanului planetar.

Iubitor de animale şi pasionat de ecologie, actorul american deţine o locuinţă complet ecologică în Blackadore Caye din Insulele Belize.

În ultimii ani, starul hollywoodian a făcut numeroase donaţii unor organizaţii ecologiste şi a declarat că se va folosi de influenţa şi de celebritatea sa pentru a contribui la eforturile depuse pe plan internaţional pentru protejarea unor specii pe cale de dispariţie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus