Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Turcan anunta schimbari la varful Consiliului Judetean: "PSD a avut o perioada de gratie..."

Președintele PDL Sibiu, Raluca Turcan, susține că primăriile conduse de primarii PDL și PNL au de suferit din cauza alocărilor de fonduri stabilite de conducerea Consiliului Județean Sibiu și crede că este doar o chestiune de timp până se va decide schimbarea unuia din vicepreședinții CJ. ”Există presiuni politice foarte mari și un comportament care din nefericire face ca anumite comunități care au primari PDL sau PNL să aibă de suferit. În sensul în care gândești alocare de fonduri pe culoarea politică a primarului, asta mi se pare cel mai dăunător lucru”, a declarat Turcan în cadrul emisiunii Turnul Sfatului TV.

Liderul PDL Sibiu a nominalizat trei proiecte ignorate de conducerea CJ Sibiu: Centrul de asistență socială de la Miercurea Sibiului, campusul de formare profesională de la Cristian și Centrul Tursitic de la Bâlea Lac. ”Nu ajung să fie privite ca fiind prioritare de către CJ pentru că sunt primari de altă culoare. (...) Mă deranjează acest comportament politic abuziv și agresiv al domnului Cindrea, am văzut și declarațiile în presă față de un președinte care până la urmă reprezintă o organizație politică”, a declarat Turcan. ”PSD a a vut o perioadă de grație să vedem cum reacționează”, a completat Turcan, susținând că există discuții pe proiecte între liderii PNL, PDL și FDGR. ”Dacă noi stabilim acest set de proiecte pentru PNL, PDL și Forum și vedem că nu vom avea sprijin, vom purcede la niște mutări în anumite poziții”, a mai spus liderul PDL Sibiu.

 

Puteți vedea întregul interviu aici:

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

18 comentarii

alzara

Acum 9 ani

Regret, nu mai pot sa -i recomand d -nei Turcan fericirea Botosanilor /abandonarea Sibiului : \"interesul national \"(gl. Oprea) ne cere sa fuzionãm. Deci tãcem. Mircea Basescu & Co.E real ce...trãim ? Bravo, Predoiu, apara -l pe traian care re te -a facut de <doi bani ! Un aliat in care sigur am incredere .
Raspunde

socialistul

Acum 9 ani

Se pare ca PSD este tot mai izolat in aceasta batalie a ocuparii unor posturi de conducere din executivul Consiliului Judetean si asta se datoreaza, in cea mai mare parte coordonarii defectuoase a muncii politice desfasurate in cadrul judetului de catre Presedintele Consiliului Judetean D-l Cindrea. Daca va continua tot asa are mari sanse sa se intoarca si sa domine numai in zona rurala.
Raspunde

gicu

Acum 9 ani

printre randuri se poate citi ca banciu va fi out. oare ce va face in continuare?
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Abstractie facand de apartenenta politica (PNT -cd /PSD) este un functionar onest si eficient)
Raspunde

dudu

Acum 9 ani

bai voi de ce credeti ca s-au pus toti pe johannis si nul vor la butoane indiferent cum se numesc ,acolo este o cloaca nationala ,i-a cine vrea din banii publici ,de ce credeti ca sefia BNR o cistiga tot de aia cu nume de floricele ,mugurel ,giorgel si alte plante,noi astia din ardeal nu ne stim la sifonat banii publici ,noi nu stim numai s-ai producem si s-a vina mitici sa-i colectioneze si dati pomene la judetele lor sarace ,de unde credeti ca are olguta de capitala juvetilor [craiova] bani s-a tina echipa de fotbal la somaju care este in judetul dolj de la pontica ca se practica trocu tu mai sustinut pe mine eu iau ca nu iau de la mine si va dau voua de la fraieri de la sibiu si alte judete care mai produc inca bani adevarati ,ca nu cred ca din vizari de pepeni si bostani poti sa-ti permiti s-a ti echipa in prima liga dar la astia moda cu scornicestiu nu lea iesit din practica ,confunda bani publici cu propile buzunare ca se practica s-au nu vedeti ca ala de teleleorman vrea ,autostrada ,alexandria ,-caracal in loc s-a construiasca asta de zbiara toata ,europa s-a o construim ,arad -sibiu -pitesti -giurgiu unde se desfasoara tot traficul greu dinspre europa de vest spre aia de sud ,dar trebuie aia comarnic -iasov ca acolo se duc mitici in wekend
Raspunde

vasiladi

Acum 9 ani

blonda de focseni sa mearga acasa sau dupa m.basescu la cite afaaceri o facut barbatsu cind pdl si base era la putere raluka turcan e basescu traian!
Raspunde

vasile

Acum 9 ani

Pai credca Turcana e pe alta planeta. Niciodata primariile din judet nu au primit atitea fonduri ca pina acum. De curand 46 de proiecte strategice au fost semnate de primariile din judet cu Consiliul Judetean. Au fost multi primari PDL si PNL care au avut si 2-3 proiecte. Doamna Turcan intrebati primarii si abia pe urma vorbiti. Horatiu Racuciu ( primar PDL-Saliste ) a semnat mai multe proiectede finantare,Irimie Georgeta, primarita de la Dumbraveni ( PNL ), are multe proiecte finantate de Consiliul Judetean . As putea sa continui cu inca cel putin 20de primari PDLsi PNL, chiar si simpticul primar din Miercurea. Cautati altceva doamna Turcan, ca filmul asta nu-i de acum, e din campania trecuta. Dumneavoastra sunteti cu Kill Bill, cu Roberta si cu Base, care nu se simte prea bine.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Băi, vasile, tu ce cadavre vrei să speli pe-aici? Mafie mai periculoasă decât asta a voastră, pesedistă, nu există în ţara asta. Dacă mai staţi mult, o să distrugeţi tot , incompetenţilor.
Raspunde

Lasa-ne turcano

Acum 9 ani

Asta traieste in trecut sau in alta lume. Ceea ce spune ea acum se intampla cand ei erau la putere. Extraordinar ce tupeu are!
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Tacere in presa sibiana. \"Deontologii \"asteapta sa vada ce turnura ia halimaua,apoi ne binecuvanteaza cu \"opiniile \"lor. : tenis, ploaia, retete, plante medicinale. O societate moarta in care un scandal il inlatura pe precedentul -incepand cu 21 dec 1989 .
Raspunde

ha ha

Acum 9 ani

are dreptate soldoveanca..pe ea o pune k transa administratora la anaconda...2 ore pe nopate la bara principala...primul client fidel stoloja...marshhhh fufa la botoxsani.......
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

PNL /PD -L solutii aproape nemiscibile. In scandalul M. Basescu :Jonannis contrazis de Blaga. Cine sa -l inteleaga pe ultimul?
Raspunde

@joseph

Acum 9 ani

pai uite ca exista. A voastra , in cardasie cu tiganii. Daca nu ai aflat, poti sa te uiti la tv , ca e pe toate canalele, chiar si pe ale vostre.
Raspunde

@2

Acum 9 ani

in afara de rural cine-l mai baga in seama pe cariciu\' ala?
Raspunde

atentie, nu va grabiti

Acum 9 ani

Alzara are dreptate, d. Banciu este un sibian la care se vede ca munca este in gena, se vad multe dupa dansul si are nas bun la oameni. Necazul cu PSD Sibiu nu sunt tipul acestia de oameni ci sleahta de neamuri si slugi sarantoace si nemancate de pe langa Cindrea. Si pe care ii vira prin functii de esalonul 2 cu priza la alti saraci. Ajutoare, asisitenta sociala, pensionari, audiente, etc.
Raspunde

Gygy

Acum 9 ani

lDl. Banciu are munca în gene și în sprâncene.
Raspunde

un curios

Acum 9 ani

”Dacă noi stabilim acest set de proiecte pentru PNL, PDL și Forum și vedem că nu vom avea sprijin, vom purcede la niște mutări în anumite poziții” La Forum??????
Raspunde

alzara - liberal

Acum 9 ani

Orice om cu scaun la cap îsi doreste oameni capabili la partidele concurente. E ca la mere (unul putred...)sau TV : DD a dus la otevizarea TUTUROR televiziunilor -adevãrat, in doze diferite. Recunosc, cam utopic in sâmbãta asra ploioasã. Un solstitiu faraSoare...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus