Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

300 de functionari publici beneficiaza de cursuri de specializare gratuite

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, în calitate de beneficiar, implementează în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vaslui, SC Palace Dumbrava SRL Sibiu şi Asociaţia Inceptus România, proiectul: “Specializare şi perfecţionare în vederea îmbunătăţirii competenţelor profesionale ale personalului Serviciului Public de Ocupare (SPO)”.

Obiectivul principal al proiectului este de a creşte nivelul de competenţe profesionale a 300 de angajaţi ai Serviciului Public de Ocupare, cu scopul de a oferi servicii de calitate adaptate cerinţelor clienţilor. În acest sens, cei 300 de funcţionari publici vor participa la patru programe de perfecţionare prevăzute a se derula în cadrul proiectului. Proiectul se implementează în Centrul şi Nord – Est-ul ţării, şi cuprinde 12 instituţii publice de ocupare, respectiv Agenţiile Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Sibiu, Alba, Mureș, Brașov, Harghita, Covasna, Vaslui, Iași, Botoșani, Neamț, Suceava, Bacău.

 Activităţile prevăzute în proiect se derulează pe perioada a 18 luni şi au demarat în luna ianuarie a anului 2014  urmând a se finaliza în luna iulie 2015.

Proiectul se înscrie pe Axa prioritară 4, “Modernizarea Serviciului Public de Ocupare”, domeniul major de intervenţie 4.2, “Formarea personalului propriu al SPO” şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor umane 2007 – 2013.

Valoarea totală a proiectului este de 9.443.094 lei, din care 7.082.320,50 lei finanţare nerambursabilă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

sifon

Acum 9 ani

alti bani sifonati si umpluta cu multa gargara si inca o comisie ca la comisi ne pricepem rezultate 0
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus