Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Ponta: Sectorul 4 e de patru ori cat Sibiul, deci ar fi mai bun Piedone de presedinte

Premierul Victor Ponta a declarat joi că singurul contracandidat cu care ar putea să intre în turul doi al prezidenţialelor şi care are un profil prezidenţial este Crin Antonescu. ”Cu siguranţă, cine intră în turul doi va fi un candidat puternic şi va fi un scor strâns. Singurul candidat care are un profil prezidenţial este categoric Crin Antonescu, pentru că dacă vrei să fii preşedintele unei ţări trebuie să ai o anumită viziune, un anumit nivel pe politică internă, pe politică externă, să stârneşti speranţe, aşteptări, să spui 'alegeţi-mă preşedinte pentru că iată cum văd eu România'”, a afirmat Ponta, citat de Agerpres.
Ponta spune că atât Vasile Blaga, cât și Johannis nu au anvergura și experiența politică necesară pentru a devein președinte al României. ”Cu tot respectul pe care îl am pentru domnul Blaga şi domnul Johannis, nu au anvergură, sunt oameni cu anumite limite şi sper să nu o ia cineva ca pe o jignire. Cred că Sorin Oprescu a explicat mai plastic: sectorul 4 e de patru ori cât Sibiul, deci ar fi mai bun Piedone de preşedinte. Am fost astăzi la Robert Negoiţă de dimineaţă, e şi mai mare sectorul 3. (...) Aş avea aşa un surâs de satisfacţie să văd că în turul doi sunt cei doi pucişti din 2012, eu şi Crin”, a mai declarant Ponta.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

26 comentarii

atat?

Acum 9 ani

Alte argumente dă la doctorul dăcât pă, nu egsită?Haaahaa, auzi la cine s-a dus dis de dimineaţă, la mister bacalaureat vîrsta a treia Negoiţă, poate mai găseşte unii de teapa lui că mintenaş bagă guvernul frecvenţă lunară la acest examen.
Raspunde

pentru ponta

Acum 9 ani

Domnule smenar sectoru 4 nu arata nici pe sfert de bine ca sibiul. Va urez sa ajungeti unde este fratiso lu base
Raspunde

...

Acum 9 ani

explicatie de handicapat..ce sa astepti de la copy-center? (o explicatie de genul asta a avut si baselu cand nu-l dorea pe iohannis premier...il propunea pe negoita, parca). iata ca maimuta de ponta il copiaza pe baselu in explicatii
Raspunde

Iioan

Acum 9 ani

Iohannis a zis ritos deunazi: Am vrut sa fiuvice-prim-ministru si voi fi vice-prim-ministru! A fost pe dracu! Gandeste lent si e lipsit total de anvergura. Paranoic, doritor de putere totala, nu da audiente sibienilor, a lasat Sibiul in paragina (Brasovul e muuult mai bine intretinut). Norocca-i prost si ca, sper, sibienii nu-l vor mai realege.
Raspunde

unu ,

Acum 9 ani

na sibieni dupa ce iati votat sotia la europarlamentare ,va ia musto copy -paste ,ba titulescu 2 dat cit are sectoru 4 s-a nu zici ca 1 000 000 de bbobor ,de spui ca de 4 ori cit sibiul ,ba baietica dupa ce ai inchis ,olchimu toate drumurile din valahia duce la sibiu ,tu la bucuresti adaugi tot ce este sate in sectoru ilfov cu alea daca stringi vreun 1 500 000 ,daca mai suntem vreo 12c 000 000 de unde iti umfli capitala voastra ,si inca una pentru tine bai gorjene calitatea unui om nu se face cit este de mare ,vino si candideazaibiu si tu si zeflemea ala de ,oprescu ,i-a intreabal cind a venit la primaru , johannis si a spus am venit s-a invat de la cel mai bun prieten administratie ,si acum se da cocos ,ba oaie pe noi sibieni nu ne interesaza de vpo si ce populatie avetii asta te arata cit de puber esti in politica esti un frustrat care ca s-a acoperi neputinta te rezumi la numaru de locuitori ba da tu de unbde te tragi este o localitate nensemnata ce cauti acolo ca dupa numaru de locuitori nici consilier comunal nu a-r terebui s-a fi ,frustratule tu in fata lui johannis esti cit un purece ,afara de mistocareala de gorj nu sti nimic tu esti din speta bercea mondial ,veziti de judetele tale prapadite si n u te baga unde nu te pricepi ba sibiu are peste 300 000 de locuitori cu toate satele limitrofe si mai adauga tot ce vinbe de 3-4 de la vale de la tine din valahia bai ciocoi rosii ati nenorocit tara
Raspunde

@4

Acum 9 ani

Muta-te inapoi in iasov daca nu iti convine sibiul, auzi ca brasovul e mult mai bine intretinut, buna gluma. Si la partea cu ganditul lent: daca esti profesor, si trebuie sa predai elevilor o lectie, sau in general cand vorbesti cu oameni care sunt simplii, vorbesti lent si cu cuvinte obisnuite pe care orice om le poate intelege si niciodata nu vorbesti repede si cu cuvinte pe care nici 5% din oamenii carora te-ai adresat nu inteleg ce ai vrut sa spui. (vezi ca esti prost ma iioane?)
Raspunde

adiarc

Acum 9 ani

si doctoratele lui Poanta sunt de 4 ori mai mari decat ar trebuii hai pa copy-paste...nu esti tu in masura sa dai lectii.................... esti sclavul baronilor PSD
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Unde duce aroganta ?
Raspunde

:)))

Acum 9 ani

da\' ne mai miram de politicieni ?!?! gandire fantastic de primitiva si comunista. pe oprescu il rade si primarul londrei(vreo 16mil. tot greater london) si al luxemburgului(circa 75.000). EI ATATA STIU ! SA FIE MULTI SI PROSTI CA SA VOTEZE ! ASTA SI VOR ! ASTA SI AU DIN PACATE. calitate versul cantitate zice ceva capete tembele?! india/china/brazilia versul luxemburg/monaco/san marino/olanda.
Raspunde

:)))

Acum 9 ani

al dracu de kinki e sectorul ala 4. mega economie ( :))) ) si adevarate zone turistice: berceni, progresul, pustietatea vacaresti. si in sector 5 la limita cu 4 este ferentari prezentat asa : ***www.couriermail.com.au/news/queensland/bucharest8217s-notoriously-dangerous-innercity-ferentari-district-paints-a-different-picture-in-the-light-of-day/story-fnihsrf2-1226671478079?nk=ce537de3c288a024a245c3ef3de46703 , ***www.dailymail.co.uk/travel/article-2623516/From-Bulgaria-New-Jersey-buyagift-com-infographic-reveals-10-WORST-destinations-world-holiday.html
Raspunde

:)))

Acum 9 ani

sector 4 e doar dublu ! sibiu circa - 150.000(147 000+); sector 4 - 299.000 ***en.wikipedia.org/wiki/Sector_4_(Bucharest)
Raspunde

io

Acum 9 ani

nesimtire de comunist .
Raspunde

@11

Acum 9 ani

eu o am de doua ori mai mare si mai tare decat gagicu\' tau.
Raspunde

numeri

Acum 9 ani

In 1974 Sibiul avea 140 000 de locuitori.De atunci s-a construit Vasile Aron,Valea Aurie,Hipodrom si azi miine ajunge la Cristian,Sura Mare,Vestem si vorba unor analisti din alte zone[nu le spun zona] Sibiul tinde spre 100 000 de locuitori......pfui
Raspunde

HORST BARON

Acum 9 ani

Sibiul are 147 000 de locuitori!
Raspunde

@ rectificare

Acum 9 ani

cel putin dublu
Raspunde

:)))

Acum 9 ani

da @13 stiu ca vrei una mare si tare in dos. se rezolva sa stii ! ;) 150,000x2=300,000
Raspunde

ardelean

Acum 9 ani

Ponta spune ca atat Blaga cat si Johannis nu au \" anvergura si experienta politica necesare pentru a deveni presedinte \"!!! de tot rasul cum gandeste si ce tampenii debiteaza omul asta !ne-am lamurit ce experienta politica are el si gasca din jurul lui ! si multi altii din politica romaneasca ! au dus tara asta pe rapa!daca ar putea ar vinde-o cu totul, lasati-ne !!!
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Poate dl.Budrala face un film, despre sectorul 4 din Bucuresti, cu care sa sa promoveze imaginea Romaniei sau poate la viitoarele targuri internationale de turism , Romania va prezenta SECTORUL 4 DIN BUCURESTI ca una din principalele atractii turistice europene.
Raspunde

xyz

Acum 9 ani

niste comunistoizi de cea mai joasa speta!
Raspunde

gogu

Acum 9 ani

Degeaba va ofticati! Ponta are dreptate! Una e sa fii primarul unui oras de oameni linistiti si conservatori si alta e sa te lupti cu hienele din Bucuresti! Mi-ar parea rau de domn primar daca ar lua-o-n freza aia spilcuita! Dupa cum a pornit cred ca isi da singur cu dreptu-n stangu!
Raspunde

xxx

Acum 9 ani

Gogule sper ca vb de Piedone ca te vad doct?
Raspunde

eu

Acum 9 ani

Daca FĂ Ponta câștigă alegerile e doar pentru că e mult mai popular decât Johannis.Cel putin,pe facebook postează din 3 in 3 ore...
Raspunde

...

Acum 9 ani

asa conduc astia tara: virtual, pe facebook. acolo se fac multe: autostrazi, locuri de munca, cresc veniturile, etc
Raspunde

...

Acum 9 ani

piedone abia a promovat clasele gimnaziale. am vazut eu la televizor carnetul lui de note. a mai fost implicat si in scandalul permiselor obtinute la pitesti. daca asta e bun pentru ponta, atunci sa se duca in ponta ma-sii...
Raspunde

...

Acum 9 ani

imi dau seama ce retardati sunt acolo, in sectorul 4, daca il au primar pe ala care a trecut prin scoala ca voda prin loboda, iar cand sa-si ia si el permisul de conducere, s-a amestecat in mizeriile de la pitesti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus