Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Liberalii convoaca Congresul pentru fuziunea cu PDL

PNL a convocat oficial Delegația Permanentă în urma căreia este posibil să fie desemnat candidatul la alegerile prezidențiale al PNL. Liberalii vor convocat Congresul Extraordinar pentru a semna protocolul de fuziune cu PDL. ”Marți, 15 iulie a.c., începând cu ora 13.00, vor avea loc ședințele Biroului Politic Național și Delegației Permanente ale Partidului Național Liberal pentru convocarea Congresului Extraordinar al PNL de aprobare a fuziunii PNL-PDL. Reuniunile vor avea loc în sala de ședințe a grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților, etaj 2”, anunță PNL.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

unu\'

Acum 9 ani

Congresu\' stie ce i se pregateste sau iar va fi luat pe nepregatite si implicit penibil ca zilele trecute?Intre noi fiind vorba,daca Congresu\' se trezeste in fiecare dimineata cu \'\'tabloul\'\' ilustrativ al articolului in fata ochilor,n-are cum fi altfel decit buimac toata ziua.
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Daca I. Cristoiu (Realitatea) si T. Basescu (B -1) ne spin ca fuziunea nu e realizabila /dezirabila - atunci cred si eu ca trebuie facuta cat mai repede. Cu ceva lãmâie.
Raspunde

@@@@

Acum 9 ani

Liberalii poa să fuzioneze și cu angelika mearkel că nu-i mai votează nici dreacu,mai ales acum ,când nici nu mai știe lumea care dintre papagalii hoți și mincinoși precum johannus-6 case ,căcărău sunt mai flămânzi de ciolan cu varză a la bucale....bleahhh:))))))))
Raspunde

ady

Acum 9 ani

bai trezitiva au intrat in disperare ciocoi rosi ,ba te trebuie s-a va ingrijoreze cind iasa base si ai lui pe televiziuni automat creste copy -paste [ponta ]in sondjele lui dincu de cluj si alti martofoi cu sondajele masluite pe televiziunile de partid si de stat ,ba semn rau ,antonescule cere actul de coabitaresemnat de basescu cu ponta si s-a areti boborului cine a rupt cu adevarat usl nu mai stati la cutie ,iesiti in fata ,astia doi au pus de o incuscrire ,se fac ca se injura dar ei pupat si coabitat ,vedeti de ei iesiti la atac ,eliminati sifonari din partid aripa pnl din psd si nu mai trimiteti la talk -soo de la televiziunile lui ponta semandicosi si timorati ,astia de ii trimiteti sunt la doua capete ,cloaca la bani publici a fost comuna in cei 25 de ani de japca nationala ,de ce crezi ca sulfele psd aplica aceasi tactica cind matrozu [basescu ]s-a opus numiri lui ,johannis in 2009 ca premier ,asta certifica ca astia doi [ponta si basescu ]lucra impreuna au interese comune trebuie sa-si asigure linistea si protejarea coruptilor si averilor dobindite ilegal ,trezitiva s-au peste 4 ani veti avea acelasi slogan nu mai scapam de saracie ,ba motoru europei este germania nu rusia in directia care trage rechini psd ,fosti activisi de partid invatatri numai s-a dea din trompeta si spagari ,ca averile nu le-au crescut in gradina din fata blocurilor unde statea la comun cu proletari si acum au conturi si vile de se invirte dupa soare ,trezitiva si nu mai puneti botu la fosti nomenclaturisti rosi ,astia au interesu s-a ramina cit mai mult la butoane sa-si protejeze privilegile ,astia nu mai au luat nu invatati s-a se duca la munca sugative la bani publici ca doar nu ei platesc platim tot boboru ce au furat ei
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus