X

"Festivalul Tau este modul nostru de a multumi Sibiului" | Foto

Tribuna împlineşte anul acesta 130 de ani de la apariţia primului număr şi pentru a marca evenimentul sibienii au fost invitaţi să sărbătorească alături de colectivul celui mai longeviv ziar din Sibiu. Astfel, în primul weekend din iulie, Tribuna a organizat Festivalul Tău la care au participat mii de sibieni. În prima seară, spectatorii i-au aplaudat în Piaţa Mare pe invitații speciali Ansamblul Folcloric Profesionist "Cindrelul – Junii Sibiului", Nicolae Furdui Iancu, Alina Bîcă, Viorica Telcean, Daniel Rosalim, Robert Târnăveanu, Nelu Albu, Adrian Neamţu, Marcel Părău, Răzvan Năstăsescu, Anca Mărginean, Codruţa Rodean, Camelia Cosma Stoiţă şi Traian Stoiţă.
"Cotidianul sibian Tribuna împlinește anul acesta 130 de ani de la prima apariție, fiind cel mai longeviv ziar din Sibiu. Le urez "La mulți ani!" și mult succes și de aici înainte", a spus primarul Klaus Johannis, prezent la eveniment.
A doua seară a Festivalului Tău a fost dedicată cititorilor cotdianului şi pop-rock-ului. Pe scenă au urcat Antract și Compact, care au cântat împreună cu spectatorii cele mai îndrăgite melodii, de la "Dezbrăca-te de tine", "Cârciumăreasa", până la "Fata din vis". Seara a fost încheiată de Elena Gheorghe, care a adus la Sibiu "Ecou" şi "Te ador".
"Festivalul Tău este darul pe care cotidianul Tribuna îl oferă sibienilor la aniversarea a 130 de ani de la apariţia primului număr. Ne-am dorit ca, pe lângă articolele cu care venim zilnic pentru a întâmpina nevoia de informaţie a sibienilor, să organizăm şi un eveniment de amploare, de care să se bucure întreaga comunitate. Festivalul Tău este modul nostru de a mulţumi Sibiului şi sibienilor, datorită cărora avem posibilitatea să spunem La mulți ani", a spus Mircea Biţu, directorul general al Casei de Presă şi Editură Tribuna.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact