Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Sibiul Vesel propune sibienilor o “Calatorie in lumea lui Moliere"

Sibiul Vesel este prima campanie care își propune să readucă zâmbetul pe stradă, în piețe, în cafenele, în intreg Sibiul. Astfel, în perioada 18 - 19 iulie campania continuă în Parcul Sub Arini cu spectacolul “Călătorie în lumea lui Moliere”, după ce acum două săptămânii sibienii au aplaudat piesa de debut ”Till Eulenspiegel” în Piaţa Mică.

„O comedie bazată pe improvizaţii “Călătorie în lumea lui Moliere” reuşeşte să spargă convenţiile prin interactivitate şi umor. Spectacolul propune o serie de scene hazlii desprinse din cele mai îndrăgite piese ale dramaturgului clasic Moliere. Personaje ca Tartuffe, bolnavul închipuit, avarul sau chiar Don Juan se vor perinda pe scenă confruntându-se cu situaţii moderne în care hazul textelor clasice se dovedeşte a fi extrem de actual”, spun organizatorii.

Spectacolul regizat de Jean-Luc Prevost, îi reuneşte în distribuţie pe Laurenţiu Vlad, Rada Constantinov, Teodora Domnariu, Doriana Tăut, Ştefan Tunsoiu şi Alexandru Verzescu.

Spectacolul se va juca între orele 18:00-20:00, în Parcul Sub Arini (la cupolă).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus