Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Topul celor mai cautate facultati din Sibiu. La Medicina sunt zece candidati pe un loc

Înscrierile pentru anul universitar 2014-2015 la opt dintre cele nouă facultăți ale Universității “Lucian Blaga” din Sibiu s-au încheiat. În total, peste 5250 de candidați s-au înscris anul acesta la Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, dintre care 4050 numai la programele universitare de studii de licență

Cea mai mare concurență se înregistrează la Facultatea de Medicină, unde s-au înscris peste 1100 de absolvenți de liceu, existând astfel 10 candidați pe un loc bugetat. Aceștia vor susține mâine, 22 iulie, proba scrisă la biologie sau chimie.

Urmează în top Facultatea de Inginerie, Facultatea de Științe Socio-Umane și Facultatea de Științe Economice. Un număr mare de candidați se înregistrează și la Facultatea de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului și la Facultatea de Științe, unde numărul candidaților este mai mare sau egal cu numărul total de locuri scoase la concurs.

”În zilele următoare vor fi afișate pe site-ul universității și site-urile facultăților rezultatele parțiale ale admiterii. Urmează perioada de confirmare a locurilor și depunerea eventualelor contestații, iar la sfârșitul lunii vor fi afișate rezultatele finale. Toate specializările Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu sunt acreditate și autorizate să funcționeze de către Ministerul Educației Naționale. De altfel, la ultima evaluare a Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS), Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu a primit cel mai înalt calificativ- Grad de Încredere Ridicat”, a transmis, luni, conducerea ULBS.          

Oferta educațională a Universității “Lucian Blaga” din Sibiu cuprinde 3300 de locuri pentru studiile de licență, dintre care 1620 sunt bugetate, iar 1660 cu taxă. Înscrierile continuă la Facultatea de Științe până pe 22 iulie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

joseph

Acum 9 ani

dupa cum stiti mi-o murit ; am incercat solutia cu ciment si s-o intarit beton dar îi nasol cand o frec ca mi se jupoaie palma.
Raspunde

me

Acum 9 ani

Dai bice.
Raspunde

relu

Acum 9 ani

bai mai lasati si pentru fabricile de diplome de la cluj,bucuresti etc ,acolo se promoveaza in functie de cit este bugetu familiei va ia aia si fara bac ,ca pe prafurile asta in care am ajuns orce ban in plus este binevenit ,asa cagrabitiva astia cu grandomania in cap si duceti repede la cluj ca dau aia faliment si ce se fac trebuiesa-si caute joburi noi la facut oale ,cozonaci etc s-au trebuie s-a ia calea strainatati la cules de legume si fructe si cei mai dotati la spalat babe si batrini la***in occident frumoase joburi
Raspunde

repartitie

Acum 9 ani

Va dau alta solutie.Firmele si spitale sibiene, nu mai angajati absolventi de facultati existente in Sibiu, care au facut scoala la cluj,brasov,bucuresti etc. angajati numai absolventi sibieni cu facultatea facuta in Sibiu, ca nu-i pregateste aia mai bine acolo ca se vede,n-au produs absolut nimic de zeci de ani si nii baga noua aici pe git.
Raspunde

@4

Acum 9 ani

Tu la ce ineptie ai scris nu poti fi decat sibian get beget!
Raspunde

@5

Acum 9 ani

Iar tu absolvent la chioscurile de diplome din localitatile mai sus mentionate
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus