Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Cod galben de canicula in tot judetul

Specialiștii Centrului Meteorologic Regional Transilvania-Sud Sibiu au transmis în această dimineață o atenționare de tip cod galben de caniculă valabilă pentru zilele de miercuri și joi.

”În zilele de miercuri şi joi (13 şi 14 august) valul de căldură se va intensifica. Vremea va fi călduroasă, caniculară în cea mai mare parte a regiunii, iar disconfortul termic va fi accentuat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi, iar temperaturile maxime vor atinge frecvent 35...37 de grade”, au comunicat meteorologii Eugen Mitea și Rusan Nicolae.

În plus, începând din seara zilei de joi (14 august) şi pe parcursul zilei de vineri (15 august), în vestul, nordul şi centrul ţării instabilitatea atmosferică se va accentua treptat şi vor fi intervale cu averse torenţiale, vânt cu aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice şi pe arii restrânse căderi de grindină.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 333

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus