Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Lucrari importante pe 18 strazi din municipiul Medias

Primăria Mediaș anunță că în această perioadă se lucrează la infrastructura rutieră pe 18 străzi, lucrări aflate în stadii diferite, astfel încât fie se lucrează la rețeaua de alimentare cu apă, la rețeaua de canalizare, fie la infrastructura rutieră – etapa realizării fundației sau la introducerea rețelelor de gaz.

Săptămâna aceasta au fost finalizate lucrările de asfaltare pe patru străzi din municipiul Mediaş: Mitropolit Sterca Suluţiu, Andrei Mureşan, Prahova şi Păcii (pe tronsonul intersecţia străzii Păcii cu strada Primăverii şi Bucegi până la Capelă), urmând ca în perioada următoare să se facă recepţia acestor străzi.

„Am reuşit să finalizăm lucrările pe cele două tronsoane ale străzii Mitropolit Sterca Suluţiu şi pe strada Timotei Cipariu, două din cele 39 de străzi pe care le reabilităm din împrumutul acordat de BERD. Micile imperfecţiuni pe care le-am constatat în cadrul acestor lucrări vor fi remediate în perioada de garanţie. Stând de vorbă cu oamenii, am remarcat că lumea este mulţumită de lucrările executate în zonă”,  a declarat primarul Teodor Neamţu.

 În zonele în care au fost unele întârzieri, lucrările sunt în grafic, urmând ca zilele următoare să se înceapă introducerea rețelelor de apă – canal și modernizarea sistemului rutier pe străzile Verii, Vâlcelii şi Primăverii.

„Astăzi s-a desfăşurat şedinţa de progres privind stadiul lucrărilor executate prin împrumutul de la BERD, iar în ceea ce priveşte termenul de finalizare, acesta este în jurul datei de 20 noiembrie. În perioada următoare se vor finaliza lucrările pe străzile unde sunt întârzieri - strada Păcii, Primăverii, Verii şi Vâlcelii. De asemenea, cel puţin 6 străzi din satul aparţinător Ighişul Nou vor fi finalizate până la termenul precizat, inclusiv instalaţia de canalizare şi apă potabilă”, a mai adăugat primarul Teodor Neamţu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus