Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Zilele Culturale ale judetului au reinceput in Marginimea Sibiului

În weekend, la Tălmaciu, s-a defăşurat cea de-a IV-a ediţie a Zilelor Culturale ale judeţului Sibiu, la care au participat şi localităţile Jina şi Sălişte.

Sărbătoarea culturii din judeţul Sibiu a adus în prim plan nu doar tradiţiile cu tot ceea ce înseamnă ele, ci şi cultura contemporană, din dorinţa de a atrage atât public matur, cât şi public tânăr şi copii.

„Și ediția de toamnă din acest an a fost mutată, la inițiativa președintelui Ioan Cindrea și cu votul consilierilor județeni, înaintea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, pentru a evita suspiciunile de politizare a unei manifestări culturale”, au spus reprezentanţii CJ Sibiu.

Zilele Culturale ale judeţului Sibiu urmăresc concentrarea acţiunilor culturale într-o anumită zonă etnografică a judeţului, în cele două zile de la sfârșit de săptămână, cu scopul de a revitaliza viaţa culturală din toate localităţile judeţului şi de a promova turismul în cele cinci zone etnofolclorice: Valea Secaşelor, Valea Târnavelor, Valea Hârtibaciului, Ţara Oltului şi Mărginimea Sibiului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

talmaci

Acum 9 ani

ce povesti de adormit copii ,ce campanie prezidentiala ,toti sibieni si conjudetene votam JOHANNIS ,cine voteaza cu copy -paste de gorj nu este sibian .ba luati modelu clujului cind a fost vorba de interesu lor au votat in unanimitate cu boc inclusiv actualu sinistru al transporturilor [unu de il chema rus ,trezitiva singura solutie viabila de dezvoltare a tari este ,johannis ,lasati frustrarile daca vreti s-a scapoati de baroni si baronese de toate culorile ,si tot o data copii vostri s-a aiba viitor in tara lor ,astia de neaucondus 25 de ani se vede tara varza a la cluj ,in 25 de ani numai ei si apropiati lor s-au imbogatit si o duc bine ei acolo un 10 la suta restu cei mai umiliti si traiul cel mai prost din UE nu vedeti ce tupeu au s-a ne compare economic cu tari precum ;germania ,franta ,anglia etd ,si cu cel mai mic somaj din UE ,BA COMUNISTILOR IN TARILE SUS MENTIONATE ,AJUTORU SOCIAL ESTE MAI MARE DECIT SALARIU MEDIU DIN R\\OAMANIA asa ca nu mai bateti cimpi ,dativa deoparte ca numai rau ati facut ,nu va mai cramponati de putere ca ne duceti la sapa de lemn ,votati ,johannis
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus