Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Cea de-a XII-a editie a Memorialului "Bebe Boboc" la rugby va avea loc ȋn acest week-end

Stadionul de rugby din Valea Aurie găzduiește, ȋn perioada 6-7 septembrie 2014, Memorialul "Bebe Boboc". Turneul amical se află la cea de-a XII-a ediție și reprezintă un omagiu adus celui mai important reprezentant al rugby-ului sibian, jucătorul şi, mai apoi, antrenorul Bebe Boboc. Totodată, meciurile reprezintă un bun prilej pentru toate echipele participante de a-şi măsura forţele şi de a avea un antrenament cu public înainte de începerea campionatului.

“Este o ediţie ȋn care vor fi prezente cluburi din Cluj, Alba, Braşov şi Sibiu, la nivel de tineret şi seniori. Avem o surpriză mare pentru publicul sibian, prin prezenţa campioanei naţionale de rugby feminin, care va face un meci demonstrativ”, a declarat Dan Magoş, organizatorul competiţiei, pentru Turnul Sfatului.

Meciurile din 6 septembrie vor ȋncepe de la ora 10:00, zi ȋn care se vor disputa meciurile din faza “grupelor”. Iar finalul zilei se va termina printr-un meci demonstrativ ȋn care jucătorii vor trebui să joace doar dintr-o singură atingere.

În ziua de duminică, 7 septembrie, vor avea loc “semifinalele” şi “finalele” turneului, ȋnsă organizatorii vor mai oferi şi alte surprize pe durata zilei: meci demonstrativ ȋntre echipa de “Old Boys” a Sibiului şi cea de la “U” Cluj, cât şi o partidă ȋntre componentele campioanei naţionale de rugby feminin.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus