Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Liberalii reformatori strang semnaturi pentru sustinerea candidaturii lui Tariceanu

Conducerea organizației sibiene a Partidului Liberal Reformator – partid înființat în vara acestui an de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu – anunță deschiderea sediului județean în Piața Cibin, la numărul 5 (în clădirea PIM, colț cu strada Malului). La noul sediu județean, reprezentanții PLR strâng semnături pentru candidatura la președinția României a lui Călin Popescu Tăriceanu, ales lider al PLR la începutul lunii august. ”Sibienii sunt foarte receptivi la apelul nostru. Am strâns până acum (la finele săptămânii trecute – n.r.) peste 6.000 de semnături. Sunt oameni care au încredere în candidatul partidului nostru, sunt oameni care nu au uitat creșterea economică de care s-a bucurat România în perioada în care Tăriceanu a fost premier, sunt oameni care recunosc ajutorul dat de acesta Sibiului, care atunci devenea Capitală Culturală Europeană ”, arată reprezentanții conducerii județene a PLR.
Semnăturile pentru susținerea candidaturii se strâng atât la sediul organizației județene, cât și la punctul amenajat în fața magazinului Dumbrava din Piața Unirii, zilnic, între orele 10:00 și 17:00. ”Apreciem în mod deosebit faptul că sunt foarte mulți tineri care au venit alături de noi. Sunt tineri care doresc să se implice și astfel avem încredere în faptul că vom obține un rezultat bun în municipiul și județul Sibiu”, mai arată reprezentanții PLR Sibiu.
Din conducerea națională a PLR face parte și senatorul de Sibiu, Sorin Ilieșiu, ales în funcția de vicepreședinte al partidului. Actualul președinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a lansat PLR în vara acestui an. ”Am pornit pe drumul fondării PLR, partid care să reprezinte liberalismul în România, continuator al tradiţiilor istorice din ţara noastră şi membru al familiei europene liberale. Vă anunţ şi candidatura mea la preşedinţia României”, declara fostul liberal la momentul lansării PLR. La inițiativa lui Tăriceanu au aderat și alți foști miniștri ai României: Ovidiu Silaghi, Daniel Chiţoiu, Daniel Barbu, Andrei Gerea, Radu Stroe şi Cristian David.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

Vai de ei...

Acum 9 ani

Toate debuseurile in frunte cu grecoteiul cel cu inima zburdalnica...si cu Troaca( David),Chitoiu, toti aservitii lui Ponta...un alt UNPR pe parte liberala...
Raspunde

Curios

Acum 9 ani

Draga Traiane , am pretenția de la un ziarist de marca așa cum te consider sa completezi stirea si cu membrii ai plr Sibiu . Sunt convins ca ii cunoști foarte bine . Bebe , Radu etc . Hai , fa un efort si prezintă-ne grupul de inițiativa . Multumesc !
Raspunde

Alex

Acum 9 ani

Ar trebui sa mergem cu o matura sa dam gunoaiele la o parte ... murdaresc doar asfaltul cu asa zisa campanie de strangere de semnaturi ..
Raspunde

Werner-Klaus-Cindrea

Acum 9 ani

O tentativa de partid jalnica si PLR-UL asta,il credeam pe Tariceanu mai vertical si mai coerent ,se pare ca m-am inselat....or sa mai fure si rebuturile astea 2,3 procente nimic mai mult,la ce panarame de candidati avem anul acesta trebuie anulat pur si simplu votul,singurul prezidentiabil cat de cat acceptabil,pana nu demult(iohannis) s-a bagat adanc in troaca de porci de la bucale si s-a ~miticizat~la maxim...deci nici el nu mai e o solutie...bleahhh.
Raspunde

fara de nume

Acum 9 ani

ba boala grea asta cu cascavalu ,ba taricene veziti de multele neveste si de copii pe cra cred ca nici tu nu nu-i mai sti ,plimbati nepoti pe la ,ibizza ,monaco ,tenerife ,pallma de maiorca etc ,ca eu asa de bine ati plesnit legile alea de pensii de nu im-i permit nici s-a le cumpar la nepoti o inghetata ,tu daca te superi la cit banet ai strins si nu te inrteaba nimeni mai ales aia de televiziunile pupincuriste si de intoxicare a maselor,numai cu conturile si averea lui johannis de parca a-r fi unicu candidat ,voi saraci al dracului sunteti si tu si copy -paste 5 case [ponta ]poti s-a le faci nepotilor si copiilor cadou la fiecare cite o masinuta de aia precum ,ferari s-au chiar una mai modesta lamborghini ,ba date la fund si lasa politichia si iati pe sifonari fosti pnl toti cu dosare penale si ascudentiva in padure s-au munti ca voi aveti liberalism in voi cit gamalia unui ac ,voi sunteti toti care ati condus de 25 de ani niste cumerri si neamuri dupa interese ,asta cu 4 ani noi si 4 ani voi a tinut la tulumaci ,dar gata ca in 25 de ani numai voua si la apropiati vostri le merge bine la restu de 90 la suta din concetateni din rau in foarte rau ,e timpul s-a lasti si pe alti voi daca ajunge ,johannis presedinte s-a dati cu subsemnatul la dna ,ca nu stie nimeni de unde s-a adunat datoria tari la vreo 100 de miliarde de dolari si nu avem de nimic [autostrazi ,locuri de munca ,modernizari la sate si orase ]in infrastuctura etc ,e timpul s-a va dati deoparte ca leati compromis destul viitoru tinerilor din tara lui copy -paste
Raspunde

vasildi

Acum 9 ani

deacord si cu tariceanu cu cit mai multi cu atit mai bine
Raspunde

colombo

Acum 9 ani

BCR, gazu din insula serpilor,,,a haha,,,spagi de spagi... miliardari de carton si saracime la prostime
Raspunde

adiarc

Acum 9 ani

cel mai dezastruos premier din istoria Romaniei...a avut bani garla ...si in loc sa faca autostrazi , scoli , spitale , etc..a angajat sute de mii de bugetari ( pe pile ) si a marit pensii nejustificat
Raspunde

Stb

Acum 9 ani

Taricianu = Gunoi
Raspunde

buuun

Acum 9 ani

\"Şefii\" celor din PLR, se dedau la lucruri mai slinoase:nistorescu-de-l-a-enervat-pe-ponta/
Raspunde

@2

Acum 9 ani

Gheorghe,Graur,etc...?
Raspunde

@11

Acum 9 ani

Pe primii doi ii știam si eu . Al treilea , al patrulea ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus