X

Decizie fara precedent: santierul inchis al autostrazii Saliste – Cunta a devenit si secret

După ce au oprit lucrările fără ca nicio parte implicată să ofere vreo explicație, constructorii în tandem cu autoritățile au mai luat o decizie: nimeni nu mai are voie să filmeze și fotografieze șantierul oprit, fără aprobare de la CNADNR. Decizia a fost comunicată paznicilor șantierului începând cu ziua de 11 septembrie, când o echipă a Turnul Sfatului a fost ”amenințată cu chemarea Poliției” dacă nu părăsește ”urgent” șantierul.
”Puteți trimite o astfel de cerere, dar vă spun de pe acum că nu cred că o să primiți o astfel de hârtie”, au declarat, neoficial, reprezentanții Companiei. Prin urmare, presa sau membrii forumurilor on-line care urmăresc evoluția unuia din cele mai importante șantiere publice din județul Sibiu vor trebui să se ferească de paznici, de acum încolo, dacă vor vrea să surprindă modul în care (nu) se lucrează.
Cât privește solicitarea scrisă de a oferi un răspuns asupra motivelor care au stat la baza opririi lucrărilor pe șantierul care trebuia terminat din aprilie 2013, lucrurile mai durează. ”Cererea dumneavoastră a ajuns la noi pe 11 septembrie, este pe circuit pentru a primi un răspuns”, a fost declarația oficială a Biroului de presă al CNADNR. În continuare, reprezentanții constructorului – Impregilo SpA – nu vor să facă nicio declarație. ”Nu știu despre ce este vorba. La revedere”, a închis iarăși telefonul Carlo Alberto Scopel, directorul de șantier al italienilor.
Directorul CNADNR, Narcis Neaga, și ministrul Transporturilor, Ioan Rus, nu au putut fi contactați telefonic.

Citește și S-au oprit lucrările la autostradă | Foto și video

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

27 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ...

  nu m-ar mira sa fie coada PSD-ului in toata povestea asta. blocheaza lucrarile, fac gura mare in presa si in preajma alegerilor le dau iar drumul ca sa pozeze drept salvatorii neamului.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dana

  Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \”Info\” la adresa de email: man.danuta@yahoo.com

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @@@

  te miri ca sub administratie PSD (PCR undercover) sunt astfel de apucaturi?!? … la pol opus, administratia sibiana mai reabiliteaza o strada (Timisoara) din economii…NO COMMENT !

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @@@

  nu tot sub PSD au interzis si chestia cu dronele? mai exista astfel de decizii primitive in alte tari vestice/democratice? pe cand interzicerea masinilor, elicopterelor si altor jucarii cu telecomanda? :))) si cu alea poti spiona 😀

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un om care va uraste

  iohannis presedinte ca sa se faca autostrada si sa fie uleiul mai ieftin. eu votez simbolul casa, la pozitia 6. meditatiiiiii daaaam!!!

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @9

  se vede bai ciumpalac prost,toata viata ai trait de pe urma sibienilor datorita politicilor ticaloase comuniste duse impotriva acestui judet, care sau ocupat numai de furt, sabotat si spoliat bani din acest judet. JOS GHEARELE DE PE SIBIU, HIENE COMUNISTE.

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @12 ULOS

  Singurul sens unic care nu m-ar deranja pe mine si pe milioane de romani ar fi ca Johannis sa-l faca spre Coreea de Nord pentru toti mafiotii comunisti care ne-au condus de atita amar de vreme si sa le interzicem sa se mai intoarca in tara.

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 17. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  cretu

  bai te doare tare johannis vrei s-a scapi de el s-a te puna pe tine primar dar nu ai fata ba comunistule s-a conduci un asemenea oras ,si dupa cwe ajunge johannis presedinte la cotroceni vinm vata tit un primar sas ,ba o votam pe femeia care face curatenie de la biserica evanghelica s-au clopotaru biserici daca este este cetatean roman de etniesaseasca ,ca astia afuce prosperitatea de acea s-a creat dihonie nationala impotriva lui ,johannis si impotriva sibiului ,ba serviciu de sifonari din sibiu printre care te numeri si tu ,dati alarme disperate la mitici s-a fie atenti ca de ajunge ,johannis acolo la butoane [putere ] s-a gatat la sifonat bani publici fiecare sfant va fi monitorizat ,nu bafati fiecare cun va convine mina pona la cot si dupa ne vaetam ca nu avem scoli moderne ,autostrazi ,spitale moderne ,etc ,se intimpla precum la primaria sibiu si rezultatele se vad din economi se mai asfalteaza o strada ,timisoara neprevazuta in pachetu de strazi ,ba de era unu din speta voastra [condurat ] acum sibiul era o ruina ,dar voi comunisti prindeti greu si uitati repede ,ba bobor trezitiva daca vreti s-a scapam de cumetri politice ,votati johannis daca vreti s-a vedeti o romanie moderna si s-a nu mai fim priviti in ue ca oaia neagra si umilti si fara perspectiva in propia noastra tara ,s-au nu vedeti ca in 25 de ani numai lor le merge bine si la restu de 90 la suta din bobor din rau in mai rau

 18. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  asta e situaţia

  ***www.nasul.tv/2014/09/15/zero-km-noi-de-autostrada-in-2014/ Ce gargară va mai fi debitată? Băsescu e de vina, Boc e de vină, deşi se vede clar ca lumina zilei(mă rog este o ilustrare ultra simplă).Ponta? Şova?Rus este prea nou uns…

 19. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  enigma

  Cred ca o gasit aurul dacilor de asta s-o oprit santierul si e secret, e Sibiul pe culoar si trebuie sabotat,intirziat sa terminam Sebes-Turda sa bagam cluju atit de drag comunistilor inaintea Sibiului pe culoar, politica ticaloasa dusa se comunistii astia de zeci de ani impotriva Sibiului, nici din bani europeni nu sunteti in stare sa construiti o autostrada apoi sa mai producem acei bani, de fapt e simplu scumpim carburantu si cu asta sa rezolvat problema,asta e singura solutie a guvernelor astea fara solutii- biruri la prostime si face ce vrea muschii lor fara sa tina seama de prioritatile si nevoile tarii.

 20. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 21. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 22. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 23. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  xy

  daca vat cum se desfasoara treburile imi vine sa vomit a inceput anul scolari peste tot santiere in scoli elevi nu au manuale acum 4-zile ponta a promis ca in 15-noiembrie se poate circula pe autostrada acuma sa inchis santierul ari trebui sa trageti consecinte si sa stiti ce o sa va asteptatti pt. urmatori 4-ani votatil pe ponta.

 24. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  A1

  Si totusi, cand va fi gata bucata asta de autostrada? Ponta a spus ca vom circula pe ea incepand cu 15.11.2014!!!!! La acea data se pare ca va fi presedintele Romaniei, asa ca nu mai conteaza pentru Domnia Sa … daca s-a terminat (sau nu ) o bucata de autostrada!!!

 25. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 26. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 27. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ing.

  Autostrăzile nu ţin de Ministerul Transporturilor, ci de Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură, Investiţii Străine, Parteneriat Public-Privat şi Promovarea Exporturilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact