Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Deputat PC: Finala se va da intre copilul favorit al sistemului si un extraterestru

Deputatul Partidului COnservator, Ovidiu Raețchi a făcut într-o analiză politică câte o caracterizare celor mai importanți candidați la alegerile prezidențiale, Klaus Johannis și Victor Ponta. ”“Să trăiți, domnu’ director. Ordonați!” îi zicea Ponta – știți care, anti-băsistul sadea – lui Dorin Cocoș în 2008. E, probabil, motto-ul cumetriei generalizate de la București, în care toți se cunosc cu toți, împărțind un trecut comun și un viitor amical între două înjurături de circumstanță. Și în care cumătrul universal, Gabi Oprea, a inventat punctul absolut în spațiu, atât de căutat de metafizicieni și geometri: propria sa poziție în Guvern, fixă în ciuda tuturor mișcărilor de rotație, răsucire, răstunare și reevaluare din jur”, îl analizează deputatul pe Ponta. ”Pentru asta e nevoie de bizarul neamț Klaus: în peisajul asta levantin, de cumnăței și nășici, omul apare ca un outlander care nu s-a bătut încă pe burtă nici cu Serban Mihăilescu, nici cu Cocoș, nici cu Truică, nici cu Țânțăreanu. De asta, cam la unison, presa bine dreasă cu atenții sino-prahovene îl atacă neobosit și coordonat”, îl descrie și pe Johannis.
În opinia lui Raețchi, bătălia finală nu se va da între Johannis și Ponta, ci între SUA și Rusia. ”Bătălia prezidențială de peste câteva luni nu se va da, în mod esențial, nici între stânga și dreapta, nici între SUA și Rusia, nici între reformă și baroni ci, mai presus de toate, între copilul favorit al sistemului, alintat și trandafiriu, moșit și nășit de toți, presărat cu praful tuturor rețelelor relaționale, gata oricând să rostească un ”Ordonați, domnu’ director!” la telefon – și, totuși, un extraterestru”, a mai scris deputatul conservator.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

John

Acum 9 ani

Ce avem in imagine? doi prosti...unul -iohannus-cu limbaj de lemn si sifonar-sef al Sibiului iar celalalt-poanta-un pui de comunist mincinos...n-am sa votez cu niciunul...nu merita...BLEAHHHHH!
Raspunde

votant

Acum 9 ani

ba ce sfecla de copy -paste are sinistru tari ,zici ca este un copil rasfatat de parinti din schitele lui caragiale s-a te tavalesti de ris ,vreau o confruntare pe teme economice intre el si johannis ,dar s-a scoata din proiecte de tara basismu si aia cu copii vinduti la taraba si cu nazismu ceva de alea 1 000 000 de noilocuri de munca si reidustrializarea tari cred ca se invirte si tot la basisme ajunge
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus