Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Johannis isi depune sambata dosarul de candidatura. Un turneu de forta: Bistrita, Calarasi, Pitesti

Sâmbătă se anunță o zi extreme de aglomerată pentru candidatul ACL la președinția României. Surse din PNL susțin că în această zi a fost depus dosarul de candidatură și tot atunci candidatul va face trei vizite în teritoriu: la Bistrița, Pitești și Călărași.  
Sâmbătă, 20 septembrie, va avea loc în Piteşti “Şcoala politică a femeilor din ACL-Alianţa Creştin Liberală”. Evenimentul se va desfăşura sub sloganul “Energie, emoţie, echilibru” şi va reuni reprezentanţi ai PNL şi PDL din întreaga ţară. Este anunţată prezenţa a circa 900 de persoane, majoritatea femei din cele două partide.Johannis este așteptat sâmbătă și la Bistrița. ”Johannis spune că ar trebui să ne preocupe proiectele pe care le avem cu adevărat pentru România, are un limbaj dur, sec şi tranşant despre vulnerabilităţile contracandidaţilor şi pe care le avem noi ca ţară şi pe care trebuie să le îndreptăm. Sper ca pe data de 20 septembrie să-l avem la Bistriţa, în principiu pe data de 20 septembrie, va fi o întâlnire”, susține vicepreședintele PNL, Stelian Dolha. Totuși, potrivit programului anunțat pe pagina sa de Facebook, Johannis va fi mâine la Bistrița.
Iohannis este așteptat sâmbătă la Zilele Municipiului Călărași. Potrivit președintelui PNL Călărași, Vasile Iliuță,citat de presa locală, Iohannis se va întâlni cu aleșii PNL și PDL din județ. Alături de  Johannis vor ajunge aici Cezar Preda, Roberta Anastase și Costică Canacheu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

13 comentarii

Zorro

Acum 9 ani

Daca klaus se va prezenta la Calarasi alaturi de hoata jegoasa care nu stie sa numere-roberta anastase-atunci e totul clar....va fi un loser perdant sasul 6 case
Raspunde

eeeeee

Acum 9 ani

Pana sâmbătă mai e mult...... se pot afla multe. Am un felling ca nu își depune candidatura
Raspunde

bistritean

Acum 9 ani

foarte bine trebuie multa comunicara si intrebarea s-a fie bai oameni de la tara si orase cu ce va confuntati ,apa curenta avetui ,canalizari aveti ,locuri de munca aveti vreti s-a traiti pe propile picioare fara s-a va duceti la primaru din localitate si s-a bafati dosar de ajutor social si s-a va duca din 4 in 4 ani ca pe turmele de oi s-a votati asa zisi patri -hoti ba cotati responsabil si luati exemplu sibienilor daca vreti s-a traiti in normalitate deci votati ,johannis ,s-a scapam de labirintu asta economic si s-a dam de luminita de la capatu tunelului cum spunea unu de a fost premier si acum de cind a primit un os de ros [avocatu boborului ]a trecut in barca interlopilor care ne conduce de 25 de ani ,ba s-a scapam de astia de striga tare si cum li se da de ros gata trece in barca puteri ,s-au nu vedeti cum si astia de la dna isi pregatesc dezertarea la viitori ciocoi ,tot cite o institutie de forta treece in barca psd ,ultima palitura a fost respingerea ordonantei cu tradarea primarilor ,va dati seama ce s-a ajuns s-a se legifereze hotia ,aia cu turismu electorar ,s-a vedeti acum puzderie de turisti carevine s-a ne viziteze judetu ,ba ce cricaturi de politruci avem de te prinde scirba ,gata tot cite unu il paraseste pe base ,si tradatori lui azi tradatori noilor stapini singura noastra sansa este s-a iesim masiv la vot si s-a votam johannis ,s-a le srticam cumetriile politice ,asta nu are tata si nici mama va taia in carne vie de acea s-au coalizat toate structurileimpotriva lui ,johannis si ma refer la media ,justitie ,ce mai toti o cloaca sunt speriati ca se gata cu furatu de la bani publici ,votati ,johannis viitoru generatilor viitoare este in mina voastra
Raspunde

oleriho

Acum 9 ani

Va hotarati? e Johannis sau Iohannis?
Raspunde

pentru bistritean

Acum 9 ani

Intelegem ca vrei sa pari un om simplu, care isi da cu parerea, dar e gresit sa presupui ca un astfel de om este si agramat. Ori esti un analfabet, ori faci intentionat erori gramaticale groaznice. Cum poti sa scrii, mai omule in halul asta????!!!
Raspunde

@5

Acum 9 ani

Analfabet si agramat esti tu care n-ai nici un fel de idee si nici un fel de solutie ptr. tara asta, adevarurile pe care le spune omul asta nu le spune nimeni in tara asta, il apreciez foarte mult ptr. ideile si solutiile lui , spre deosebire de tine, loaza securista care bruiaza si duce in derizoriu adevaru, tipic comunist asisderea scolii la care ai fost format.
Raspunde

nielu

Acum 9 ani

Astia care se pupa in fund zilnic unul pe altul aici sunt din aceeasi familie,mai lipseste unul care apare si el pe aici.Si scrijeluiesc si ei ce pot,fiindca asa e scenariul scris de fratele mai mare.
Raspunde

@nielu

Acum 9 ani

Ai mare dreptate,nielule, suntem toti din aceeasi familie, familia dreptatii si a adevarului care voua securistilor comunisti va provoaca atitea frisoane. Adevarul pe voi va scrijeleste si nu puteti ca sa-l suportati, la cit rau ati facut acestui popor, ca sa traiti bine prin nemunca, manipulari.legi strimbe si spolieri de bani, pe spatele lui
Raspunde

@4

Acum 9 ani

E acelasi lucru...
Raspunde

ptr 9

Acum 9 ani

In acte e cu I, nu cu J.
Raspunde

nielu

Acum 9 ani

Cine nu e cu noi e impotriva noastra!Familistii.
Raspunde

Medias

Acum 9 ani

Ma bucur ca o sa candideze domnul Johannis..... o sa vada ca locul dumnealui e la primarie ..... si nici macar acolo.
Raspunde

Sebi

Acum 9 ani

Johannis ar trebui sa stai la Sibiu !! O sa iti pui tara in cap !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus