Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Vineri va avea loc Bursa locurilor de munca pentru absolventi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu organizează vineri, 26 septembrie, „Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi” în Sibiu (la Universitatea Alma Mater str. Calea Dumbrăvi, nr. 28-32) şi Mediaş (la Casa Schuller, str. Piaţa Regele Ferdinand, nr. 16 ), începând cu ora 9:00.

„Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt”, spun reprezentanţii AJOFM Sibiu.

Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită.În cadrul acţiunilor întreprinse de AJOFM Sibiu în vederea identificării locurilor de muncă vacante au fost trimise invitaţii unui număr de 70 agenţi economici din judeţ, dintre care 34 au confirmat prezenţa.

Cele mai multe locuri de muncă sunt pentru persoane fără studii superioare şi se adresează meseriilor/calificărilor următoare: cusător piese din piele şi înlocuitori, lucrător comercial, vanzător, muncitori necalificaţi in confecţii, operatori maşini unelte cu comandă numerică, frezor, sudor şi altele, oferta fiind completata de 39 locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare: economist, inginer mecanic, inginer instalaţii.

“Datele sunt preliminare, urmând ca până la data desfăşurării bursei numărul agenţilor economici participanţi şi al locurilor de muncă să crească. În acest sens, angajatorii care doresc să participe la bursă pot să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, str. Morilor nr. 51 A, tel/fax 0269- 210882 sau 0269-230089 sau Agenţia Locala pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mediaş, str. Aurel Vlaicu nr. 31-33 tel. 0269 – 843731”, mai spun reprezentanţii AJOFM Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

Dana

Acum 9 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde

@nitzu

Acum 9 ani

@nitzu, calea dumbravi se scrie calea dumbravii, dorinutza, daca ti-e foame am un os sa-l rozi :P
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus