X

Tribunalul Timis, in dosarul benzinarilor: Adrian Nicoara, arestat preventiv 30 de zile

Judecătorii Tribunalului Timiș au admis, în parte, cererile procurorilor DIICOT Timișoara în dosarul în care nouă sibieni implicați în afaceri cu combustibili au fost ridicați în vederea audierilor la mijlocul acestei săptămâni. În cazul lui Adrian Nicoară, asociat cu 50% al SC Euroil SRL, judecătorii au dispus arestarea preventivă pe 30 de zile, din 25 septembrie până pe 24 octombrie inclusiv. Nicoară este acuzat și urmărit penal pentru inițierea sau constituirea de grup infracțional organizat, evidenţierea, în actele contabile sau în alte documente legale, a cheltuielilor care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive, uz de fals și spălare de bani.
În același dosar, au mai fost arestați pe 30 de zile și Gabriel Alexandru Bercu (25 de ani, administrator Antonio Holding Impex Corporation SRL din 3 noiembrie 2012), Teodor Boarță (62 de ani, administrator al SC Antonio Holding Impex Corporation SRL până la data de 02.11.2012) și Gavrilă Ioan Adrian (39 de ani, administrator al SC ASIG Casa de Expediții SRL).
În ceea ce o privește pe Rodica Maria Barac, instanța de la Timișoara a dispus luarea măsurii controlului judiciar.
Încheierea Tribunalului Timiș nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 48 de ore. Până la ora redactării acestei știri, singurul care a contestat decizia este Alexandru Bercu.

Citește și  Dosarul benzinarilor: Adrian Nicoară, reținut 24 de ore. Ana Ghișe și Ioan Ovidiu Moldovan, sub control judiciar

Foto: forbes.ro

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  the joker

  asa cum v-am prezis, incet vor cadea toti milionarii si imbuibatii sibiului si vor ajunge unde le este locul celor ca ei..la racoare unde sa ramana inchisi ani grei. va veni randul tuturor, nu mai are nimeni scapare! de acum sa vedem mandria sibianului, cu toti patronii de afaceri ilicite bagati in puscarie unul cate unul…

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  poker face

  Pt. \”the joker\”.
  Exista in presa expresia \”Romania o tara corupta\”. Nu se poate deduce logic din aceasta expesie cati romani sunt corupti, logic numarul acestora poate fi incadrat in intervalul 1 si 19.631.292 (la 1 ian 2014).
  Daca si tu esti roman te poti incadra in acest interval foarte bine.
  Nivelul tau de intelegere a lucrurilor se pare sa te limiteze la un discurs plin de ura fara nici o justificare, sau poate ai si tu ceva de ascuns ….. poate esti ungur, sau tigan sau vreo corcitura ….

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @1

  ba gunoiule Sibiul de zeci de ani este furat si sabotat si-ti garantez ca multe din arestarile sibienilor sunt minarii de la voi, vedeti acolo la voi ca acolo e coruptia cea mare care o demolat tara si ne-o bagat datori neam de neamu nostru, sper sa prind ziua cind vor fi trasi la raspundere toti cei care au sabotat afacerile sibienilor,ceasca o fost impuscat ptr. sabotaj.Se va termina si comunismu asta mascat, in liniste, manipulator si perfid si atunci va iesi la suprafata toate ticalosiile pe care le-ati facut sibienilor. Da as-i cind faci bine vezi rau, ati facut numai nenorociri sibienilor da o sa platiti ticalosilor,v-ati batut joc de judetul asta de zeci de ani, stai linistit ca o sa va vina rindul la cite ticalosii ati facut aici.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @1

  ba sibienii sunt imbuibati ca muncesc foarte mult pune mina si munceste putoare ordinara ,nu la furat ca tine, va dati si legi ca sa ne furati legalizat, stai sa vezi cind va trebui sa platesti toti banii care i-ati furat de aici prin buget, deconcentrate, fabrici,gaz etc, o sa va dam noi numa legi hotesti, vei plati neam de neamu tau ce ati furat de aici.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact