Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Elitele invatamantului sibian, premiate pe scena Salii Thalia

Toamna Studențească – evenimentul organizat de Universitatea Lucian Blaga din Sibiu pentru a marca începtul noului an universitar – a programat miercuri ceremonia de premiere a celor mai merituoși elevi și studenți din Sibiu. 27 de elevi de școală generală și liceu, precum și 29 de studenți, atât ai Universității ”Lucian Blaga” cât și ai Academiei Forțelor Terestre, au primit diploma de excelență și un premiu în bani.

”Vă doresc astăzi tuturor, studenților, colegilor mei cadre didactice, un an universitar cât mai bun, cu cât mai puține probleme și cât mai multe realizări. Este un an pe care îl dorim al consolidării, atat cantitative cât și calitative”, a spus rectorul ULBS, Ioan Bondrea. ”Dorim să demonstrăm , încă o dată, că acest parteneriat câștigător dintre mediul universitar și cel preuniversitar continuă cu și mai mult aplomb”, a mai completat rectorul Ioan Bondrea.

Diplomele au fost înmânate de rectorul Academiei Forțelor Terestre, Ghiță Bârsan, de inspectorul-șef al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, Ștefan Firu, și de rectorul ULBS, Ioan Bondrea. ”Am învățat în mulții mei ani de profesie că nu este greu să te apuci să faci lucruri, este greu să intri în starea aceea de a le face. Numai așa poți merge mai departe și poți privi cât mai sus”, a spus șeful ISJ Ștefan Firu. ”Dincolo de aceste premii dumneavoastră sunteți speranța noastră de viitor”, le-a spus celor premiați și rectorul AFT, Ghiță Bârsan.

Ceremonia s-a încheiat cu un concert susținut de grupul Brio Sonores, oferit tuturor celor prezenți la Sala Thalia de către conducerea ULBS.

Toamna studențească continuă joi, 2 octombrie, când în holul Facultății de Inginerie va avea loc un târg de ofertă educațională. Seara, de la ora 19:00, compania de dans Microbis din Sibiu va prezenta în premieră spectacolul Damnatul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

@@@

Acum 9 ani

Da\' de carte cand se apuca?
Raspunde

pt 1.

Acum 9 ani

Acesti copii au obtinut aceste premii invatand, nu pe maidan, inteligentule!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus