Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Unde veti vota? Inainte de concediu, primarul a semnat decizia de delimitare a sectiilor de vot

Înainte de a intra în concediu fără plată, primarul Sibiului, Klaus Johannis, a semnat dispoziția de delimitare a secțiilor de vot pentru scrutinul programat pe 2 noiembrie, în cadrul căruia același Klaus Johannis este și candidat. ”În total au fost delimitate şi numerotate 105 secţii de votare care vor funcţiona în marea majoritate în grădiniţe, şcoli şi licee din oraş, fiind amenajate şi două secţii de vot în Palatul Copiilor, una în Casa Corpului Didactic, una în Facultatea de Inginerie, una în clădirea Clubului Sportiv Şcolar Sibiu şi una în staţiunea Păltiniş”, arată reprezentanții administrației locale într-un comunicat de presă.
Modul de delimitare a secțiilor de vot poate fi consultat aici. În municipiul Sibiu, listele electorale numără în prezent 143.582 de persoane cu drept de vot.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

sibian

Acum 9 ani

În aceste zone va trebui sa votați cel mai potrivit președinte pentru România : Victor Ponta
Raspunde

titi

Acum 9 ani

nu conteaza cu toti s-a votam johannis ,daca avem mindria ca suntem sibieni ,nu votam regateni ca neam saturat de ei 70 de ani ,se vede unde au adus tara ,este cum ai pune primar in sat pe cel mai prapadit consatean ,votati gospodaru numaru 1 din acesasta tara daca vreti s-a mergem pe drumul cel bun ,daca nu veti jeli in continuare si vaicareli ,ca ne pride pe nepregatite ,ba ploia,caldura ,zapada ,frigu ,nu bani de pensi de abecedare ,ce mai de nimic ,votati JOHANNIS
Raspunde

...

Acum 9 ani

***investigatiicenzurate.wordpress.com/2014/01/25/apartamentul-de-lux-in-care-locuieste-prim-ministrul-victor-ponta-a-apartinut-unui-offshore-din-panama-uimitoarele-conexiuni-transpartinice-din-jurul-celor-3-locuinte-ale-familiei-ponta-sarbu-situa/
Raspunde

jawohl

Acum 9 ani

Adică țiripliciul ăsta de Iohannus a fost pînă acum plătit de Primăria Sibiu deși el umbla lelea prin țară și la București? Bravo, un șmecher ca ăsta e numai bun de președinte!
Raspunde

vasiladi

Acum 9 ani

votez patriot roman FUNAR nevindut sasohitleristilor sau bozgohortistilor!
Raspunde

@jawohl

Acum 9 ani

El primar, Ponta prim ministru, Tariceanu presedinte de senat, aşa prevede în ziua de azi.Banii noştri merg.....ori este legal ori nu.Năstase cum a fost el s-a autosuspendat şi a ajuns la ...puşcărie.Probabil actualii candidaţi sunt superstiţioşi.
Raspunde

o sibianca

Acum 9 ani

intereseul nostru al sibienilor trebuie sa fie cel legat de orasul nostru, cine ofera cele mai multe sanse ca la o regionalizare Sibiu sa devina capitala regionala ... eu cred ca Iohannis, cine ne poate sustine pentru constructia autostrazii Sibiu- Pitesti...eu cred ca Iohannis. Nu ma intereseaza persoana Iohannis, ma intereseaza viitorul orasului meu.Viitorul Sibiului .Cred ca toti sibienii ar trebui sa avem acelasi interes comun.
Raspunde

mohan

Acum 9 ani

Populația Ardealului, Banatului, Maramureșului, întotdeauna a fost mai bine cotată ca organizare, hărnicie, ținută morală, modestie etc., deci în momentul acesta România are nevoie de un președinte născut, trăit, educat în această zonă. VOTAȚI JOHANNIS dacă vreți schimbări în bine!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus