Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
9°C

Titi Aur, pregatit de o cascadorie la Sibiu Rally Challenge: “Vreau sa strabat Transfagarasanul pe doua roti"

Titi Aur, multiplul campion de raliuri al României, pregăteşte ceva inedit la Sibiu Rally Challenge: parcurgerea celor şapte kilometri ai specialei Transfăgărăşan ȋn urcare pe două roţi, cu un automobil BMW.

“Sibiu Rally Challenge este un festival al sporturilor cu motor și am decis să particip aici pentru a pune în practică o idee inedită. Mi-am propus să parcurg proba specială de pe Transfăgărășan într-o mașină, dar pe două roți. Este o provocare imensă care depinde în mare măsură de condițiile meteo, dar mi-ar plăcea șă reușim încă de la prima încercare”, a spus Tit Aur.

Titi Aur este unul dintre piloții cu cele mai multe victorii în competițiile organizate la Sibiu, cât şi deţinătorul a opt titluri de campion al României în anii 1995, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2006.

Probele speciale de pe Transfăgărășan sunt programate sâmbătă, 11 octombrie, începând cu ora 12:00.

 

Sursă foto: www.autostiri.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 319

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

....

Acum 9 ani

poate cu bicicleta...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus