Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Strada Cuptorului, deschisa oficial. Fara ceremonie

Închisă pentru lucrări în toamna târzie a anului trecut, strada Cuptorului a fost redeschisă circulației după investiții de 1,5 milioane de lei, fără TVA. Banii au fost alocați de Uniunea Europeană prin intermediul Programului Integrat de Dezvoltare Urbană, iar contractul a fost atribuit prin procedură de achiziție publică firmei sibiene Comtram.
”Contractul a prevăzut modernizarea reţelelor de apă şi canalizare pluvială, precum şi modernizarea iluminatului public existent şi extinderea acestuia către strada Oslo. De asemenea, carosabilul şi trotuarele au fost modernizate complet prin refacerea structurii. Odată cu această modernizare, au fost reconfigurate şi spaţiile pentru parcare, rezultând aproximativ 100 de locuri ce pot fi utilizate de locuitorii din această zonă”, enumeră reprezentanții administrației locale, într-un comunicat de presă.
În cadrul proiectului a fost realizat și un loc de joacă, dar și un spațiu de odihnă. Garanția solicitată constructorului este de cinci ani.
Pentru finalizarea lucrărilor la strada Cuptorului era programat un eveniment oficial în cursul dimineții de vineri. Primarul Klaus Johannis a anunțat, însă, că nu mai poate participa.

Foto: Primăria municipiului Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

locatar

Acum 9 ani

nu se poate asa ceva stau de vreo 50 deani in zona si am umblat numai prin noroaie si gropi ,asa ceva nu era nici in centru sibiului ,ba acum imi dau seama de ce este johannis votat cu 90 la suta ,e si normal s-a aduci toate strazile din sibiu la standarde europene ,uitativa la mos fleasca [oprescu ] de la bucuresti ,ce problema are daca a pus boi in spatale carului ,[fusereala ca la dimbovita ,astia de la vale prima data taie si dupa masoara ,,ba daca primea johannis bani care li se da la anumite primari agreate de mitici ,acum sibiul era nr 1 in europa ,de acea ii cauta mitici nod in papura ,s-a destabilizeze adminstratia si dezvoltarea sibiului ,ca doare tare ineficenta lor si lipsa de viziune economica ,de aceacopy - paste evita o confruntare pe teme economice ,isi pune servitori si lachei sa-l iproaste cu ticalosi pe televiziunila ticalosite si pline de securisti cu pensi cit un cartier de blocuri [vezi abraham ] ba abrahame spune aia cu bancorexu ,ba te descuricin cu pensie -salar +de dat cu zoale pe johannis ,bai lupilor moralisti ,vedetiva birna din ochi vostri nu aschia din ochi altora
Raspunde

victoria

Acum 9 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul Info la adresa de email:[email protected]
Raspunde

eu

Acum 9 ani

Ieri cand am venit de la lucru raschetau afaltul de pe ea pus acum 2 saptamani:))) buna treaba.
Raspunde

@3

Acum 9 ani

probabil era eon-ul mobilizati de jupinu de la judet, ca sa puna oamenii in capu primarului. Am mai vazut prin oras spargeri in asfalt nou nout, nu se repara nimic acolo si lasat asa ani de zile. La astia te poti astepta la orice, ca asa o fost formati.
Raspunde

Misu

Acum 9 ani

Nu.. Probabil ca nu a trecut CTC-ul La fel si locul de joaca din zona. Trebuie returnata sapa..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus