X

ACL si PSD, aceeasi tinta pentru prezidentiale: locul intai

Întrebat ce-și propune pentru alegerile prezidențiale, liderul PSD Sibiu, Ioan Cindrea, nu are decât un singur răspuns: locul întâi. ”Locul întâi. Vrem ca Victor Ponta să obțină locul întâi. Obiectivul este locul întâi în toate localitățile, locul întâi în județul Sibiu. Bineînțeles, în turul doi, tot locul întâi”, a declarat Cindrea. Social-democratul este de părere că în județ, dar și în municipiu, Iohannis are probleme în ceea ce privește percepția publică. ”Percepția publică pe care am văzut-o în campanie este că domnul Iohannis s-a îndepărtat de electorat, nu a acordat audiențe. Niciodată, atunci când s-au luat măsuri de scădere a salariilor, a pensiilor, nu a avut o atitudine publică. Acest lucru îl dezavantajează și oamenii înețeleg că aici vorbim de o problemă națională și nu de Primăria Sibiu, unde percepția poate să fie cu totul alta. Vorbim de președinte al Republicii România”, a mai spus Cindrea. 
 
Liderul PDL Sibiu, Raluca Turcan, susține că target-ul ACL Sibiu pentru primul tur al alegerilor parlamentare este cel puțin 47% pentru Klaus Iohannis. ”Vrem scorul pe care l-am luat la prezidențiale, atunci când a candidat Traian Băsescu, mai mult de 47%. Mergem pe modelul unei performanțe politice și pe modelul unei competiții duse corect. Echipa ACL poate demonstra că poate duce o campanie corectă în forță, care să ofere soluții”, a declarat Raluca Turcan.
La ultimele alegeri prezidențiale, în anul 2009, Traian Băsescu a obținut în primul tur, la nivelul județului Sibiu, 44,46%, adică 87.618 voturi. Crin Antonescu, candidatul PNL a obținut 22,32%, iar Mircea Geoană PSD – PC a avut 21,50%. În turul doi, Traian Băsescu a avut 61,08%, în timp ce Mircea Geoană a obținut 83.459 voturi, adică 38,92% din totalul voturilor.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sibian

  Uite ce viziune au cei doi protagoniști ai articolului. Unul mai inteligent ca altul.
  Uniunea Tineretului face apel la vot pentru a termina cu specimene ajunse în functii în schimbul galetilor si portocalelor.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  GIOVANI

  bai arond mdaca pe ,johannis ca a semnat un contract regional de apa -canal ,fara s-a dovediti ca a imbogatit s-au sa imbogatit pe cineva dupa modelu ,microsoft si alete tepe pe care le-a dat tepari psd in 25 de ani ,il vrei la jilava cu catise ce se va intimpla cu ai vostri ,daca ajunge JOHANNIS presedinte colegile de la ,jilava ,aiud,poarta alba va di neincapatoare ,asa ca pregativa leptopurile si lenjeriile ca va asteapta o perioada lunga de privare de libertate ,va dati seama ,ce patri -hoti pe metru patrat va fi acolo la reeducare ,si ce romane vor aparea in librariile patriei ca uite asa mai se reduce din pedepse ,imi este mila de tanti KATY de la universitate ,acum la batrnete ,s-a apara la comun cu numar matricol ,so mincarea la popota penetenciaril;or ,si colega cu alde hoate de buzunare ,traseiste si alte scursuri ale societati ,cred ca la cita abundenta de tepari va fi ,trebuie s-a mai construiasca inca vreo 7 -8 locati noi

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  CLUBUL VINULUI

  CLUBUL VINULUI = fosti securisti din mai multe state = BRAWNER STEPHAN = TARICEANU= AV SUCIU DORIN= SPALARE DE BANI= BANI PTR KW JOHANNIS IN CONTURI SI IN CASE AICI SI IN WURZBURG VILA PARINTILOR !!!!!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Georg

  MONICA MACOVEI: „Ponta trebuie să demisioneze în acest moment din funcţia de prim-ministru şi să-şi retragă candidatura pentru funcţia de preşedinte al României.
  După demisie şi retragere, Ponta trebuie să explice oamenilor de ce a încălcat Constituţia şi a minţit atâţia ani.

  Potrivit Constituţiei, Ponta, ca procuror, nu avea voie să fie şi ofiţer SIE, între cele două funcţii existând o incompatibilitate.

  Incompatibilitatea este prevăzută la art. 132 alin. 2 din Constituţia în vigoare, şi la art. 131 alin. 2 din Constituţia în vigoare între 1991 şi 2003. __

  Ponta şi cei din SIE, care l-au recrutat pe Ponta încălcând Constituţia, trebuie să răspundă”, a scris Macovei.____

  ***adevarul.ro/news/eveniment/live-blog-ponta-ofiter-acoperit-sie-reactii-consecinte-dezvaluirile-presedintelui-basescu-1_543cb9660d133766a8ecb956/index.html

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Georg

  1. ADEVARATA PUTERE in Stat care decide pentru PONTA este in primul rand BISERICA AUTOCEFALA Greco-Orientala (subordonata complet Patriarhiei din Moscova), prin PREOTII LOCALI.__2. TIGANIADA, cca 2-3 mil (cifra reala, nu 500.000 de la recensamant) prin cei doi Regi si un Imparat se declara pentru el.__3. Cele 7 Servicii de Informatii sunt pentru el.__ 4. Prefectii din Teritoriu, numiti de Guvernul Primului Ministru sunt pentru EL. 5. Gruparea DOGARU (militari la pensie (imens de multi) si securisti (multi de tot) dar si bine ORGANIZATI, sunt pentru EL…___6.Fara sa vorbim de Judetele din Muntenia si Moldova(Romania).___7.Cetatenii cu tripla cetatenie: moldoveneasca/rusa/romana, din Republica Moldova, Rusia, Ucraina, Romania, circa 2 milioane, sunt pentru EL… Asa ca….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact