Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Romanul care a stabilit un record mondial va lupta in “main-event-ul" RXF 14 Sibiu. Marian Rusu – Cristian “Superman" Mitrea, pentru centura RXF

Confruntarea dintre Marian Rusu şi Cristian “Superman” Mitrea va fi capul de afiş al galei Romanian Xtreme Fighting, care va avea loc la Sibiu, pe 3 noiembrie 2014. Cei doi luptători se vor bate în cuşcă pentru centura RXF, la categoria +95 de kilograme. Marian Rusu a devenit, la începutul lunii mai, la Londra, noul star al circuitului “Ultimate Challenge MMA”, după ce a reuşit un KO demn de Cartea Recordurilor. Luptător de arte marţiale mixte (MMA), la categoria grea, Marian Rusu a impresionat prin rapiditatea cu care l-a pus la pământ pe Ben Schneider. Sportivul şi-a trimis adversarul la podea după doar trei secunde şi jumătate, acesta fiind, potrivit organizatorilor, un nou record mondial la categoria grea, în acest circuit. De cealaltă parte, Cristian “Superman” Mitrea este unul dintre cei mai îndrăgiţi luptători din România, făcându-se, de altfel, cunoscut şi în show-ul “Burlăciţa”, pe care l-a câştigat.

Sibiul este pregătit să prezinte în scenă cei mai importanţi luptători locali şi naţionali într-un show exploziv. Printre numele care vor mai intra în lupta de la Sibiu se numără Andrei Vasinca, Ioan Vrânceanu, alias Dacul Gerula, Bunea “Spartanul” Izidor, Alice Ardelean, Roxana Dinescu, Diana Belbiţă, Roxana Crișan, Cătălin Miron, Marius Ciocârlă, Liviu Popa, Marius Munteanu, Răzvan Duță, Mike Brightmon.

Romanian Xtreme Fighting (RXF) este liderul de necontestat în organizarea de evenimente MMA în România, ajungând deja la cea de-a paisprezecea gală la nivel naţional, cea care va avea loc la Sibiu, la începutul lunii noiembrie. 

În România, RXF este prima promoţie autohtonă de MMA care reuşeşte să organizeze regulat evenimente sportive de acest tip şi, totodată, să primească expunere pe un post de televiziune.

RXF este o organizaţie sportivă care doreşte să popularizeze fenomenul MMA în România, promovând exclusiv sportivi români. Scopul acestuia fiind acela de a descoperi valorile autohtone ale acestui sport de contact, pregătindu-le pentru întâlnirile cu sportivi mult mai bine cotaţi, din ţări în care curentul MMA este la un nivel mult mai ridicat.

Recent, RXF a organizat un alt show spectaculos, care s-a bucurat de prezenţa unui număr de peste 3.000 de spectatori. Evenimentul organizat la Botoşani, pe 6 octombrie 2014, a fost marcat de o premieră. Unul dintre veteranii sporturilor de contact din Romania, Ionuţ Atodiresei, a intrat în cuşcă, pentru prima dată. Atodiresei a trebuit să se recunoască învins, încă din prima repriză, după ce ungurul Zsolt Fenyes, luptător mult mai experimentat în MMA, l-a proiectat la sol, iar aici a finalizat lupta cu un procedeu de ştrangulare.

Gala RXF 14 Sibiu va avea loc pe data de 3 noiembrie 2014, începând cu ora 19:00. Preţul unui bilet este de 15 lei, iar biletele au fost puse deja în vânzare prin reţeaua Eventim.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

Lili

Acum 9 ani

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected].
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus