Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

S-au inventat parcarile pentru femei. Sunt mai lungi, mai late si …mai roz! (P)

Cum parchează o femeie maşina? Mulţi bărbaţi ar spune că prost. Videoclipurile cu şoferiţe care se chinuie să parcheze, spre amuzamentul celor care le privesc de pe margine sunt însă pe cale de dispariţie. În Coreea de Sud motivul ar putea fi acela că au fost inventate locurile de parcare prietenoase cu femeile! Se identifică uşor, sunt roz şi reprezintă pe asfalt imaginea stilizată a femeii. Şi nu numai atât, sunt mai lungi şi mai late decât locurile obişnuite de parcare. Creatorii lor au ţinut cont de obiceiurile doamnelor şi le-au amplasat cât mai aproape de intrările magazinelor. Astfel, reprezentantele sexului frumos vor beneficia de trotuare, la rândul lor prietenoase cu tocurile cui. Credeţi că parcările roz au fost primite cu entuziasm? Ei bine, nu! Şoferiţele au afirmat despre această iniţiativă că este discriminatorie!

Publicitate

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Din Coreea

Vizualizari: 272

Comentarii

1 comentarii

felicia

Acum 9 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! *** care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: ***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus