X

Un bacsis urias a indeplinit visul de o viata al unei chelnerite britanice (P)

O chelneriță din Marea Britanie a avut parte de surpriza vieții ei când s-a dus să ia nota de plată de la un client pe care îl servise cu câteva minute în urmă. În timp ce îi punea în pahar femeia a schimbat cateva vorbe cu clientul său, căruia i-a spus printre altele și că nu a văzut niciodată Italia, deși părinții ei erau de acolo. Barbatul s-a arătat interesat de subiect și a întrebat-o de ce nu își planifică o călătorie în peninsulă, iar aceasta s-a simțit obligată să îi spună că nu are banii necesari. La plecare bărbatul nu a spus nimic dar i-a lăsat chelneriței un mesaj pe nota de plată. Acesta a scris cu un pix în dreptul bacșișului: "Acesta este biletul tău către Italia". Femeia era să leșine când a văzut că bacșișul primit pentru o cafea era de nu mai puțin de 1.000 de euro. Bacșișul era astfel de 500 de ori mai mare decât consumația, care era de doar 2 euro. A doua zi chelnerița și-a dat demisia de la cafenea și a plecat în Italia. Singurul său regret a fost acela ca nici nu a apucat să îi mulțumească binefăcătorului său.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Lili

    Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul \”Info\” la adresa de email: enache_lili2014@yahoo.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact