X

Klaus Iohannis: Presedintele Romaniei nu poate sa fie un om manevrat. Presedintele Romaniei trebuie sa fie un om liber. Eu sunt un om liber!

Propun  românilor un lucru simplu şi clar: să nu mai avem niciodată politicieni care cred că pot băga mâna în banul public. Să nu mai avem niciodată partide care cred că ce este al tuturor, este mai ales al lor. Să nu avem niciodată un Guvern care crede că poate să ia tot.

Este nevoie de mai multă ordine, este nevoie de mai multă disciplină și vreau să vă spun ceva: Este nevoie de cinste!

Cu toții știm că se întâmplă lucruri ciudate. Cu toții știm că se poartă modelul de găleată și sacoşă, dar câteodată preferăm să ne uităm în altă parte și să spunem: Eh, asta e, la noi merge și așa. Și vă spun, nu mai merge așa, trebuie să schimbăm aceste lucruri în mai bine!

Am auzit cu toții și am văzut în ultimele zile multe discuții legate de chestiuni sensibile și vă spun, dragii mei, Victor Ponta este un om manevrat, este omul unui sistem. Președintele României nu poate să fie un om manevrat. 

Președintele României trebuie să fie președintele oamenilor. Președintele României trebuie să fie un om liber. Eu sunt un om liber!

A venit vremea să schimbăm lucrurile. A venit vremea să le arătăm că România nu este a lor, ci România este a oamenilor și vă invit pe 2 noiembrie și pe 16 noiembrie să facem schimbarea în România.

Să mergeți la vot și să votați pentru România lucrului bine făcut, pentru o Românie normală.

În acest moment vedem mai bine ca niciodată la ce catastrofă ne-au dus 25 de ani de politică de scandal, gălăgie și corupție.

Mă întristează când întâlnesc oameni care-mi spun că nu-și găsesc un loc de muncă, când întâlnesc oameni care-mi spun că pensia nu le ajunge de pe-o lună pe alta, când întâlnesc oameni care-mi spun că abia așteaptă să se întoarcă copiii din străinătate, și toate acestea în timp ce unii politicieni se îmbogățesc.

Este trist, dar noi, împreună, noi avem soluția: Este vremea României lucrului bine făcut! Este vremea României normale!

România lucrului bine făcut, România normală este România noastră, este România oamenilor normali.

România lucrului bine făcut înseamnă o țară cu o justiție independentă, înseamnă România stat de drept, înseamnă România liberă de corupție, iar în calitatea mea de președinte, voi garanta în România statul de drept și independența justiției.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

37 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  alex

  Parcă ne vorbeai de o campanie curata fără atac la contracandidat , dar se pare ca zi de zi Îți ataci contracandidatul.Ai început bine Iohannis, ai început cu minciuni.Rușine!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  carmen

  \”Lucrul bine facut\” se vede la tot pasul în Sibiu: Parcul Subarini în paragina , gropi pe toate străduțele din cartiere, străzi de pământ, gunoaie și haite de caini.Fraierii l-au votat, iar el își bate joc de toți romanii

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dan

  Cred ca tu, Iohannis, esti rezultatul acestui sistem, NU dl. V. Ponta, deoarece aceasta fuziune politica PNL-PDL s-a realizat, avand un scop bine determinat, iar Basescu a avut nevoie doar de o imagine care sa adune cateva voturi, oricum insuficinte pentru a castiga Prezidentiatul. Victor Ponta- va castiga, incontestabil !!!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dan

  Sa numai spunem Carmen, ca un oras atat de frumos ca Sibiul nu are o echipa de fotbal, mergem la Medias pentru a vedea un meci. Bine ca avem centrul pavat, ca asta lauda toata lumea.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sibian

  De 14 ani , Iohannis se poarta ca un stăpân de sclavi cu sibienii.Acum vrea sa pună la pe toată România, sa retrocedeze tot prietenilor lui

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  gogu

  Dle Johannis, ati intrat in gura lupului! Nu va era bine la primarie?! Ce va mai doreati?! Case aveti, masina, la fel… Ce va lipsea de a trebuit sa intrati in PNL pe usa din dos si va deveniti candidat la prezidentiale? Acum ziaristii rascolesc tot si o sa afle daca ati fost alaptat sau hranit cu lapte de la Alimentara… Si nu prea cred ca sunteti un om liber. Liber e doar cel care nu devine sclavul caselor, al masinilor si al puterii!

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @dan

  Norocul nostru ca primarul candidează la Președinție, ca așa se mai plombeaza și gropile din cartiere.Dacă nu era campania ne rupeam mașinile pe unele străzi din oras

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  vero

  Când verifica Curtea de Conturi proiectele finanțate de Primăria Sibiu pe agenda culturala și agenda sportiva? Sute de milioane de euro sifonate de Iohannis și gașca lui din bugetul orașului, din taxele și impozitele plătite de sibieni

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Homo postacus

  Și-au dat drumu postăceii pe bara de inox către beci pentru a-și frige degețelele la tastatură. Mai mâncați până puteți ce vă aruncă stăpânii, că nu mai e mult.
  Ponta e pe un trend descendent. În seara aceasta a refuzat participarea la dezbaterea electorală organizată de TVR. O sfidare a românilor!

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  unu

  ba este de inteles ca apar trompetele lui cindrea la atac contra lui johannis ,dati seama la cite nepotisme are angajate la servici publice nu la ,takata ,bandll ,continental ,asfalltagi ,la curatenie in moluri ,s-au la asezezat marfa in rafturi la moluri ca la case nu sestiu cu socotelile ,ba salvarea tari este ,johannis ,si nu mai du in derizoriu cu ce a facut ,johannis in 14 ani al tau sef care iti de tita nu dacea in 200 de ani ,se vede uitate o monstra ,cladire de spital nou [piediatrie ] si jupinu care are grije de voi s-a stati in posturi babane la stat cu multi marafeti ;la chenzina nu a reusit nici ce a lasat in executie ,boteesh ,adica vopsitu gardului ,la spitalu judetean ,s-a nu mai vorbim de aleile din spital un dezastru ce s-a mai vorbim de inaugurata potecuta [zisa pista de biciclete ]cred ca a fost gindita pentru copii de la clasele gimnaziale ,si aia cu sportu ba tu ala de te dai suporter de folbal sunt convis ca nici nu sti unde este stadionu si ca documentatie toattte echipele de performanta din ligile superioare au incetat s-a mai existe din vara lui 2012 cind ati pus stampila pe tatucu vostru care va da tita ,ba postacilor a lui 007 ,hai s-a ne unim si in 2 si 16 noiembrie s-a votam sibianu nostru JOHANNIS daca vreti s-a scapati de tastatura si de pupincurismu sefului ,traiti si voi din muina cinstita ca la un moment dat nu o s-a mai aveti sprijin si inpinsi de la spate pe functi care nu le meritati si o patititi precum odrasla lui hrebe ,ca daca la invatat tata de smecher uite unde aduce la bulau si ce frumoasa este viata afara cind vine dolarei cu saci la poarta diun ce sti ce ,microsoft ,ads ,retricedari etc ,toate marca barani pcr ,pardon psd

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Hansel und Grettel

  Spui d-le Iohannis că ești un om liber. Liber de orice obligații față de acest popor? Parcă în Sibiu, singurii care au avut de câștigat au fost conaționalii tăi, etnicii germani, cărorra mai aveai puțin și le retrocedai și aerul. Spui că Ponta depinde de baroni. Dar tu, tu de cine depinzi. Blaga, Videanu, Flutur, Anastase, Căncescu, TOȚI pdl-iștii, sunt maica Tereza, nu sunt niște baroni veroși? De ce au dispărut de pe scenele pe care urci oamenii din PNL? Vorbești de ” lucrul bine făcut”, dând exemplu Sibiul. Cât de ticălos poți fi, dacă negi că banii cei mulți au venit de la guvernul Tăriceanu pentru tot ce ai făcut la Sibiu. Adevărul gol-goluț este d-le Iohannis că te doare fix în cot de acest popor, pe care îl disprețuiești profund. Nesimțirea ta este depășită doar de lăcomie.

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  nelu

  Sunteti disperati cutre psd-iste, atacati in haita la comanda,vi frica de bratul legii, atacati cu toate invectivele la adresa lui Johannis doar doar iese ceva ca si chichita cu incompatibilitatea,nu stiti ce sa-i mai cautati,

 17. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @15

  Hansel de vilcea mai poti minti ca banii o venit de la guvernu tariceanu, tariceanu io dat 40 de milioane ptr. renovarea unui oras care timp de un an o fost Capitala Culturala Europeana in timp ce altor orase li sau dat mult mai mult fara ca sa fie nimic, vezi numai cazul brasovului caruia i sau dat 600 de miliarde, clujului nu mai vorbesc la ce investitii megalomane si inutile sau facut acolo s.a., plus ca banii dati sunt tot bani furati de la Sibiu, ,ba Johannis o facut mult mai multe dupa aia. Cum poti sa minti in halu asta,esti un ticalos de cea mai joasa speta cu minciunile tale.Hotul al mare striga hotu, josnicilor.

 18. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 19. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Da

  Mai bine o românie condusă de români corupți până în măduva oaselor, decât una condusă de un sas cinstit.
  Dacă la alegerile astea câștiga Ponta, românii își merită sărăcia și mizeria cu vârf și îndesat! Pur și simplu nu merită românii ceva mai bun dacă votează un gunoi ca Ponta ca președinte.

 20. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 21. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  B.Utoru

  Care sas cinstit? Voi chiar nu vedeti cat de corupt si de ascuns e Iohannis? Nu ca ar fi mai bun Ponta, Udrea sau alt candidat, dar nu mai spuneti ca Iohannis e cinstit!

 22. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 23. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @mtv

  ba , daca n-am fi avut regi din casa Hohenzollern – mai umblai si azi in opinci !! si fara Johannis , presedinte nu intram nici la pastele cailor in \” Schengen \”…asa ca – fii bucuros ca s-a mai gasit un cetatean roman care lupta pt ROMANIA intr-o europa tot mai periclitata de nationalisme si regionalisme ! JOHANNIS PRESEDINTE !

 24. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Hansel un Grettel

  @17. Pentru că ești cam tâmpițel și cam plăvan, te trimit să citești sumele acordate din BUGETUL NATIONAL de către guvernul Năstase și de guvernul Tăriceanu pentru ” Sibiu Capitală Culturală Europeană”. Pe vremea aia, Joianis îi sugea șosetele lui Năstase și lui Tăriceanu, doar l-o băga cineva în seamă. Și stai liniștit că sunt din Sibiu înainte de a descăleca tu din Ruși sau din Bobohalma( după cum scri n-ai avut decât ciclul I-IV în sat). Când nemții vor alege un cancelar român, atunci românii vor alege un președinte neamț… oricum nu pe Joianis, el este doar un neamț second-hand.

 25. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 26. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 27. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 28. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @24

  Bai hansel de vilcea sa-ti spun eu care e adevaru adevarat,nu mai umbla cu jumatati de masura, majoritatea banilor care sau dat ptr. Sibiu Capitala Culturala Europeana sau dat ptr. concerte si manifestari culturale, nicidecum ptr. infrastructura orasului cum zbiera disperatu ala de senator in parlament ca sa nu cumva sa se dea bani ptr. infrastructura orasului ci numai ptr. manifestari culturale, frustrarea voastra este ca sa nu se dezvolte Sibiul prea tare ca sa nu devina Capitala Economica a Romaniei asta e disperarea voastra suprema de aia sabotati incontinu realizarea autostrazii Sibiu Pitesti si a Sibiului si oamenilor de afaceri sibieni ptr ca sa le distrugeti afacerile si tot scoateti in fata orasele voastre corupte la care vreti sa le construiti autostrazi inutile deocamdata pe care se circula numai in wekend, mai puneti ,ministri tot de la ei sa saboteze culoarul principal european sponsorizat de UE. Bai disperatilor Capitala Economica a Romaniei tot Sibiul va fi cu toata opozitia voastra, voi chiar credeti ca noi nu stim care-i disperarea voastra, va bazati pe faptul va avem la conducere in unele posturi niste cozi de topor care ne-au vindut voua ptr, interesele lor, multi din ei fiind niste incopetenti care nici la muls vacile nu-s buni, da stati linistiti ca se intoarce roata, de la Sibiu o plecat revolutia adevarata cind ceasca nici n-o inceput discursul in piata Unicersitatii la Sibiu se tragea, de la Sibiu o plecat revolutia bunulyui simt,de la Sibiu o plecat revolutia ptr. o Romanie normala, de la Sibiu o plecat revolutia lucrului bine facut, de la Sibiu va pleca si debarcarea voastra a mafiotilor comunisti aflati la conducerea tarii din cauza carora au emigrat milioane de romani si din cauza carora sau distrus o gramada de familii. Pe vremea aia zici ca nu-l baga nimeni in seama pe Johannis, bai era prea luat in seama ptr ca o fost amenintat cu moartea de mafiotii astia de o stat zi si noapte cu masina politiei linga casa lui. Nu mai incercati nici o manipulare ca nu mai tine nici o minciuna.Acum ati mai pus de o gaselnita cu incopatibilitatea ca sa creati la prostime o stare de incertitudine, acolo nefiind vorba decit de o simpla semnatura, atit si nimic mai mult, n-o luat un ban sau n-o avantajat pe nimeni, cita perversitate puteti avea in voi, fariseilor..

 29. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Traian

  Piata , centura si spitalul din Sibiu plus Toti banii de investitii au venit de la guvrenele PSD ..
  Johannis nu a facut nimic altceva decat sa-si retrocedeze lui si forumului german case .. si a vandut copii. ATATA STIE ARDEVICLEANUL ASTA

 30. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 31. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @29

  piata de la transilvania- o mizerie, spital regional sabotaj total nici terenul nu vrea sa-l retrocedeze, centura Sibiu finantata de UE si din aia furata aproape jumatate, finantat 33 km, efectuat 17 km -n minciuni pe banda rulanta , marca psd.

 32. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  siby

  Din pacate Herr, este un razboi prea mare pentru dvs….nu sunteti inca pregatit pentru a ajunge intr-o asa functie, cum dealtfel nici Ponta nu este…. singurul care ar putea reprezenta aceasta tara la nivel prezidential este Daniel Daianu!

 33. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Georg

  BANII pentru 2007..au venit din UE. In special, separat,din Luxemburg si Germania..Cei veniti CENTRALIZAT din FONDUL EUROPEAN de COEZIUNE, NERAMBURSABILI, ai fost REPARTIZATI de Guvernul de la Bucuresti pe ochi si pe sprancene..Ati uitat ca GUVERNUL NU DADEA BANI pentru Capitala Culturala, tot timpul se citea asta in ziarele LOCALE…
  Aveti memorie selectiva… numai ce va convine tineti minte…si asta FALS.. Cautati in CACHE Google articolele de atunci, chiar ale ziarelor acum disparute..Internetul NU UITA.-..

 34. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Georg

  UDREA, auziti, UDREA afirma ca EA a promovat repararea Bisericii Evanghelice..Asta pe pagina ei….De ce nu cititi DIRECT SURSELE? Nu va mai luati dupa zvonuri…..UNITI-VA, SIBIENI, nu va mai mancati intre voi…SIBIUL si RESTUL LUMII…asa consideram NOI, Sibieni de cand lumea si oriunde ne-am afla…UNITI-VA, SIBIENI!

 35. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 36. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  #

  Voi nu cerem experienta! Tot mai multe oi lucreaza acum cu noi, convinsi de neseriozitatea noastra! Contract ilegal si oferit imediat! Dovada prostiei! Au fost trimise deja primele pierderi! E vorba despre joc piramidal sau despre PLM! Lucrati ca bou online, 23 ore pe zi, si incasati 0,3 dolari lunar! Pentru mai multe detalii, trimiteti textul ”Bou” la adresa de email: eusuntprost@yahoo.com

 37. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact