Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Campanie de profilaxie si maraton de teatru la festivalul studentesc UNIFEST

Studenţii sibieni vor participa în perioada 4-14 noiembrie la Festivalul UNIFEST, organizat de Organizaţia Studenţilor Dentişti Sibiu (OSD), sub egida Uniunii Studenţilor din România (USR).

Aflat la cea de-a XIII-a ediţie în cadrul USR-ului şi la cea de-a III-a ediţie în cadrul OSD-ului, festivalul îşi propune să-i aducă pe studenţii sibieni mai aproape de cultură, sport şi sănătate.

”Teatru, folk, cros sau campania de donare de sânge sunt doar câteva dintre elementele care fac din UNIFEST cel mai de succes festival al culturii. Pe toată perioada festivalului, Organizaţia Studenţilor Dentişti va organiza în parteneriat cu Asociaţia Papageno Hermannstadt o campanie de profilaxie în şcoli şi grădiniţe, atât la nivel local, cât şi în afara Sibiului. În cadrul acestei campanii, studenţii de la Medicină Dentară şi Tehnică Dentară vor susţine lecţii despre igiena dentară şi despre tehnicile de periaj corecte, cu scopul de a atrage copiilor atenţia asupra importanţei sănătăţii orale”, spun organizatorii.

Organizația Studenților Dentiști Sibiu este o organizaţie non profit, cu caracter socio-profesional, autonomă,creată pentru a apăra şi promova drepturile şi interesele studenţilor de la Medicină Dentară şi Tehnică Dentară din cadrul Facultăţii de Medicină Sibiu.

Uniunea Studenţilor din România (USR) este o organizaţie umbrelă, la nivel naţional, care reuneşte peste o sută de asociaţii studenţeşti şi de tineret din 18 centre universitare. Scopul statutar al federaţiei este acela de a reprezenta, promova şi apăra drepturile studenţilor.

Program UNIFEST Sibiu:

4-14 noiembrie - Campania de profilaxie

10-14 noiembrie - Campania de donare de sânge

4 noiembrie - Bowling

5 noiembrie - Board Games

6 noiembrie - Karaoke

7 noiembrie - Seară de Folk

8 noiembrie - Treasure Hunt

9 noiembrie - Cros

10 noiembrie - Maraton de teatru

11 noiembrie - Cerc studenţesc

12 noiembrie - Maraton de filme

13 noiembrie - Training

14 noiembrie - Afterparty

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus