X

Raluca Turcan: fiecare vot conteaza! Un singur vot poate face diferenta intre lege si hotie, intre fapte si vorbe, intre Romania lucrului bine facut si Romania coruptiei, minciunii si scandalului!

România a pierdut enorm, timp de doi ani și jumătate cu Victor Ponta la Palatul Victoria. Încă cinci ani cu el la Cotroceni ar fi un dezastru pentru dezvoltarea țării noastre.
După doi ani și jumătate de PSD cu Victor Ponta în frunte, nu e nimeni în stare să indice rezultatele acestei guvernări. S-a produs o involuție clară în domenii atît de importante pentru viața oamenilor, precum educația, infrastructura, sănătatea și mediul de afaceri sufocat de zeci de taxe și de o incompetență de nedescris de la vârful Ministerului de Finanțe.
Ponta nu protejează nicio pensie, aşa cum minte pe toate panourile. Ponta își protejează acoliții! Ponta nu protejează niciun loc de muncă! Ponta își protejează doar corupții și privilegiile lor, doar prietenii şi neamurile!
Aceasta este adevărata față a celui care a condus Guvernul României de doi ani și jumătate. Pentru acest șir nesfărșit de minciună, joc dubluși sfidare a interesului public, Victor Ponta nu poate deveni președinte al României!
Românii vor un proiect de țară care să însemne respect, demnitate, seriozitate, temeinicie. Un proiect în care seriozitatea să nu fie simulată, ci una reală. Un proiect care să dea rezultate pentru cei mulți, nu pentru găștile influente din PSD. Un proiect din care să rezulte fapte vizibile şi pozitive pentru români. O Românie care să îi convingă pe tineri să rămână în țară iar pe cei plecați în străinătate să-i determine să revină în această ţară minunată, capabilă de atâtea lucruri bune.
Este în joc destinul țării noastre. România lui Victor Ponta este România în care, în 2015, toate promisiunile electorale de 15 miliarde de lei şi pomenile date în campanie vor fi plătite din buzunarul cetăţenilor cinstiţi, prin creşteri de taxe şi impozite. România noastră este România cetăţenilor, a oamenilor normali, cu aspiraţii şi preocupări, care vor să aibă o viaţă mai bună.
Klaus Iohannis are un proiect al unei Românii europene, în care ne ocupăm de lucrurile folositoare, de locuri de muncă, de educație, de sănătate, de dezvoltarea satelor și a orașelor. Este un proiect al obiectivelor concrete, realizabile, al unei guvernări cu un obiectiv clar – un nivel de trai mai bun și mai multe oportunități de realizare, pentru cât mai mulţi, aici, în țară.
 
Dragii mei sibieni, vă invit să ne întâlnim vineri, în ultima zi de campanie, în 31 octombrie, ora 16.30, în Piaţa Mare, unde vom spune tuturor că ne dorim o schimbare, dorim o Românie a lucrului bine făcut. Noi alegem România dezvoltării cu Klaus Iohannis președinte!

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

20 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  raluk naluk

  Da de 10 ani ce***ai facut? Ce lege ai aplicat? Ce hotii ai starpit? Maine poimaine te leaga si pe tine cu cumatra Mia cu golaniile de la gradinițe, cu hotiile voastre ca aia vomita tot cu bratarile pe maini!!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Werner

  vine si Blaga la miting ? Dar Ialomiteanu, Berceanu, Cancescu, Cocos …vin si ei ? Sau domnului Johannis ii este rusine cu ei ? Eu vreau s-o vad pe Andreea Paul, o astept cu un buchet de flori. Daca vine buldogul la miting o sa fie haios rau. Dar macar Orban sa nu lipseasca.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  alzara

  Iohannis e cel mai bun cand e singur. Orice anturaj îi e dezavantajos in randul unora : PSD , PNL, PD -L. Aliante conjuncturale inevitabile. Succes!

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @1

  macar copiii aia de care vorbesti au acum o viata mai buna in canada! psd-istii au vandut si au praduit tara si dupa aia ti-au spalat tie craniul. de creier nu putem vorbi…

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  judex

  pe voi atia care postati nici nu se conteaza ,voi votati pe copy -paste ,agent 007 ,7 care si una din case cit hipermarchetu ,carffor ,pe asta nul intraba nimeni de cum si-a dobindit averea [ponta ] .aia de la antena 3 si ponta tv ,ba voi nu comtsatoi la vot multi sunteti niste frustrati ,s-au fosti activisti cu sechele comnuniste ,suteti legati de coruptia psd in cei 25 de ani de jaf .ba mai lasa folcloru cu copii si vezi de copii din canalele bucurstilor si aia abandonati ,si nu te mai da ala milosu de copii ,tu esti unfrustrat de regatean care stai intr-o casa de sasi ,dute ba la tine in prazburgia ca s-a depopulat ,craiova ,vilcea ,tg jiu ,etc ,stau bloacele goale ,poti deveni si tu samsar de case vinzi garsoniera in broscarie si cumperi un cartier intreg la tine in gorj ,JOHANNIS PRESEDINTE ,toti care votati cu ,pinochio [ponta ] votati impotriva sibiului nu impotriva lui ,johannis , JOHANNIS 60 LA SUTA pinochio [ponta ]30 la suta

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  adishor

  Doresti sa-ti realizezi visul?Esti o persoana hotarata,perseverenta
  si dornica de rezultate? Intra in echipa noastra intr-un proiect unic
  pentru Romania si te vom indruma pas cu pas pentru a intelege ce
  ai de facut!Cerem si oferim seriozitate!Cu un efort minim din partea
  ta vei reusi!Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul \”Info\” la
  adresa de email: ***

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  unu\'

  \’\’România a pierdut enorm, timp de doi ani și jumătate cu Victor Ponta la Palatul Victoria.\’\’ Auzi,biscuite-n dunga,din cei doi ani,unu\’ jumate a fost aliat cu PNL si criticat,impreuna cu PNL de PDL.Vezi ca pe la noi,prin Ardeal,rahatul se maninca cu lingurita nu vu polonicul ca-n Regat sau Moldova.In alta ordine de idei,daca vin miine la miting primesc si eu un telefon galben de la Cazan?Borfasilor!

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  From Botoxland with love!

  Esti tot mai penibila si mai jalnica soldoveanca hoata si mincinoasa ,grabeste-te sa mai prinzi un loc in sala la DNA si pe urma ..vira la Jilava unde ti-e locul nu la Sibiu sa ne faci de ras!

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @Werner

  Vin toti pe care i-ai mentionat si cap de coloana va fi fostul tovaras de la judeteana de partid PCR nemuritorul Nan Nicolae zis NASUL. Cel care la ordinul piratului Basescu a pus piatra de temelie pentru alianta DA la Golden Blitz in 2004

 17. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 18. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 19. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 20. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  iulia

  Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul \”Info\” la adresa de email: ***

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact