X

Klaus Iohannis: Ponta ARUNCA Romania in AER doar pentru a obtinte scaunul de PRESEDINTE! Nu voi permite acest lucru!

Victor Ponta a aruncat de la bugetul de stat aproximativ 15,4 miliarde de lei pe pomenile electorale. Acesta este motivul pentru care premierul Ponta nu vine cu un buget în Parlament, atunci ne-am da seama imediat că este imposibil de acoperit această gaură de 15 miliarde de lei.
 
Cu siguranță, principalele consecințe care le vom simți din cauza cheltuirii abuzive a banilor statului de către Ponta în 2015 sunt creşterea impozitelor şi taxelor, PSD va renunţa la cota unică. Nu românii trebuie să fie cei care vor deconta campania prezidenţială a premierului Ponta!
 
Eu propun românilor o viziune clară: investiţii publice care vor contribui la creșterea economiei românești! În loc să avem investiţii publice şi locuri de muncă, domnul Ponta a făcut praf banii, dându-i la primarii migratori, nerealizând investiţiile, ba mai mult au  rămas bani neutilizaţi iar domnul Ponta se şi laudă cu banii aceştia.
 
Dacă eram la guvernare aş fi avut deja un buget pentru 2015. Reducerea TVA la 19% este posibilă în paralel cu îmbunătăţirea colectării. Evaziunea fiscală este de 16,2% din PIB, conform datelor oficiale. Dacă vrem să avem o evaziune mai mică, trebuie scăzut TVA-ul şi să avem o colectare mai bună. Nu se poate însă cu acest guvern. Eu propun să punem un Guvern capabil care să vrea să facă asta.
 
Nu am încredere deloc în acest Guvern, nu am încredere în Victor Ponta. Mii de oameni din diaspora nu au putut să voteze candidatul lor pe 2 noiembrie. Cel mai mare pericol pentru România este să ieşim din sistemul democratic pe care îl avem, Ponta este un pericol pentru România, nu spun gratuit aceste lucruri, şi mai ales după primul tur, când Ponta cheamă alături pe Vadim Tudor, care ne spune ce păcat că a fost arestat Adrian Năstase.
 
Trebuie să răsplătim munca şi să stopăm risipa banilor publici către diverse interese de scurtă durată ori populiste. Să trăim bine în economia de piață înseamnă, înainte de toate, să muncim bine. Avem nevoie să înţelegem această idee simplă, căci, altfel, rămân doar vorbe din şansele noastre de dezvoltare.
 
Mediul de afaceri solicită reguli bune pe termen lung, adică predictibilitate fiscală și legislativă pentru performanța economicei naţionale. Ca preşedinte voi garanta acest lucru! În absența acestor condiții elementare, întreprinzătorii nu pot planifica nimic, nici formarea capitalului, nici investițiile și nici atât crearea de noi locuri de muncă, iar economia este blocată și pierde oportunități, în așteptarea unor vremuri mai bune.
 
Absorbția fondurilor europene şi investiţiile trebuie să fie prioritatea zero a oricărei guvernări. ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT nu are doar datoria de a înzestra contabil bugetul cu fonduri de cofinanțare pentru proiectele europene, ci să creeze capacitate instituțională și administrativă pentru ca proiectele de dezvoltare să fie concretizate financiar și economic.
 
Consider că politica economică trebuie să se facă în primul rând pentru economie, adică pentru cetățeni și nu pentru politicieni (pentru câștigurile electorale ale acestora).

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

24 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Moldovan

  Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul \”Info\” la adresa de email: ***

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ali baba

  Succes Iohannis…..jos ponta si psd-ul.trezitiva romani.
  Mai Tonta, am vazut ce at-ti facut voi astia din psd incepand cu tatuca Iliescu, a-ti devastat Romania, a-ti terminat toata industria, a-ti terminat si agricultura. Si nu va trebuit multi ani s-o distrugeti, doar cateva mandate a lui Iliescu impreuna cu Nastase. In cativa ani a-ti distrus tot ce poporul asta a construit in 50 de ani de suferinta. Paritidul vostru conduce detasat in topul celor vizati de JUSTITIE. Oare trebuie sa fii orb ca sa nu vezi pe cine votati , mai romani?????
  In traducere libera : lasati-ne sa furam in liniste paduri , pamanturi si contracte nu ne mai chinuiti cu anchete si arestari dar nu uitati sa ne dati cu imprumut 30 % din fondul de pensii pentru care nu avem oricum banii .jos mincinosii

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  PERICOL

  Pentru toti romanii cu constiinta de neam si patrei!!!

  ATENTIE!!!!
  Se pune din partea comunistilor la cale o imensa frauda electorala pe 16 Noiembrie in diaspora si in Regatul vechi!!!
  NOI DIN ARDEAL SI BANAT TREBUIE SA IESIM CATI MAI MULTIm CEL MAI BINE TOTII, PENTRU A COMPENSA FRAUDA CE NI SE PUNE DE PONTA!!!

  VENITI TOTI LA VOZ M NUMAI ESTE TIMP DE ASTEPTAT!!!

  PENREU ROMANIA; PENTRU COPII NOSTRII HAIDETI SA LUPTAM!!!

  PESTE O SAPTAMANA ESTE PREA TARZIU!!!

  ESRE UN MOMENT DE CUMPANA!!!!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  erich

  ce spui tu streine? adu-ti aminte de banii dati de guvernul romaniei pentru sibiu, fara de care nu ai fi avut realizari. iar pensia de 300 lei a soacrei. multumeste-i lui adrian nastase. femeia nu a contribbuit cu un leu la fondul de pensii, adica nu a lucrat nicio zi, asa ca… de unde pensie?

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  vasiladi

  nu am nevoie sa imi spuna ppe ce sa fac si sa votez,nici basescu vinzatorul de tara
  inconjurat de boc-blaga-turcan-si alti tilhari la interior si de extremisti bozgohortisti la exterior se vrea presedinte sa ne vinza ca pe vremea fanariotilor
  mai bine sa ma fure un roman decit un sas

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un ardelean

  Stie cineva de ce Orange trimite mesaje prin care cere tinerilor intre 18 si 35 de ani CNP-ul ? au cumva nevoie cei care au pregetit fraudarea alegerilor de aceste CNP-uri ?

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  IOI

  Deja crede ca nu poate permite ”ASTA” !
  Ii e teama ca nu poate face ce doresc cei care l-au imbogatit impreuna cu cozile de topor? ca nu poate SEPARA TRANSILVANIA DE TARA!!!
  Astia au uitat ca romanii sunt mai multi si mai multi si mai multi si trebuie sa ramana MAI MULTI !!! si sa arate ca nu sunt prostii lor!!!!

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @pericol

  Tu habar nu ai cu ce se mananca LIMBA ROMANA si dai sfaturi romanilor,javra ordinara?Cand cei aliniati in spatele lui Iohannis,taiau salarii,pensii,inchideau spitale,mareau tva,tu unde erai ghilotina portocalie?Daca mai ai energie dupa un asemenea comentariu,treci la munca.

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Decebal

  ati devenit o natiune de ofticosi – nehotariti si puturosi ! cu asa popor nu poti sa faci democratie – voua va trebuie dictatura stalinista si bici de otel – altfel nu-i de trait cu voi – animale salbatice ! Ponta e inca pre bun ptr voi – neam slab – las ca vin rusii sa vezi ce va pune la punct !

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  fanica

  ,johannis ,vezi ca ,gainile alea aruncate vvine din sectoru agricoil ilfov ,unde baron si mosier este pandele actualu sot a lui fosta ,vriceanu ,si firea ,aceasta viepie care ucide pe ce pune mina s-au ochi ,acum se explica si amenintarile cu moartea cind erai un simpolu primar ,tot de frustrati psd cu unu deaici din interior care sifoneazxa rau de tot despre oameni de afaceri din sibiu ,mai devremew s-au mai tisiu se va afla ticalosu care rtrimite mesaje cu disparitia fizica ,si euu am inregisrtrare cu acest individ periculos ,dar nu ma sperie ,ba astia de la psd nu mai mintiti cu aia cu nu sunt pensi sub 350 ,sunt peste vreo 200 000 sub cu mult aceasta suma ,ba josnicilor si eu sunt unu din aia care dupa 42 de ani de munca am cu putin peste aceasta suma ,ticalosilor nu mai dezinformati ,suma de 360 de roni o primeste numai persoana care are minimu 15 aniu de cotizatie in cimpu munci ,ticalosi ordinari ,mintiti ca asta va pricepeti ,jos labele de pe ,johannis ,excelenta idee cu refuzu dea merge la dezbater cu copy -paste 007 ,7 case ,s-au nu vedeti teama de o intilnire barbateasca ,isi trimite bocitoarele ,gospodinele din partid ,precum romi cind vine fiscu ,s-a le caute palatele din gorju lui ,inaite iasa pirandele si dupa puradei si la urma bulibasa al mare ,BA TREZITIVA SI VOTATI ,JOHANNIS

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @11

  alo! Johannis e singurul care stie de amnenitarea nazista cu gaina.
  Stie pentru ca este nazist asa s-a declarat FDRG ca este continuator al Grupului Etnic German declarat in 1944 prin legea de dizolvare hitleristo-nazist.
  EL NUMAI EL STIE DESPRE ACEST SIMBOL !!! MAI CLAR DECAT ATAT??????

 17. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @@@

  Asta e un atac murdar al lui Johannis! Demonstrati, dle primar, de unde ati avut bani ca sa cumparati 6 case, platiti impozitul pt. meditatii si apoi faceti pe justitiarul!!!

 18. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 19. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  cititor

  ARE BUN SIMT JOHANNIS. SI NU MINTE. PENSIILE SE INDEXEAZA CF. LEGII. E ALT LUCRU SA LA MARESTI (EX. DELA 350 LA 450 PENSIE MINIMA) SE FACE DOAR ATUNCI CIND AI CRESTERE ECONOMICA. PONTA DA POMANA 0.5% . ADICA 17.5 LEI LA PENSIA MINIMA. I

 20. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Andrei Pleşu în ziarul Adevărul

  \”Inventarul abuzurilor, al jocului impur (şi costisitor) de imagine pe care Victor Ponta şi echipa lui l-au pus în scenă în campania electorală e cunoscut de toată lumea: bacşişuri penibile, patriotisme de doi lei, mici spectacole de coreografie mistică, alăturarea, în efigie, a „cârlanului” cheguevarist cu Părintele Arsenie Boca, folosirea Poştei Române pentru distribuirea unor „fluturaşi” mincinoşi şi cîte şi mai cîte manevre de gang, orientate spre o victorie cît mai solidă, indiferent de mijloacele prin care e obţinută. Ultima „idee” e cea mai gogonată: Victor Ponta a fost un activ combatant în Piaţa Universităţii din 1990. Şi l-a votat pe Ion Raţiu (înainte de a împlini 18 ani), pentru că de la el a învăţat ce este democraţia: „Voi lupta pînă la ultima mea picătură de sînge, ca să ai dreptul de a nu fi de acord cu mine!”. Să treci din Piaţa Universităţii în fruntea partidului lui Ion Iliescu demonstrează, într-adevăr, o foarte romantică flexibilitate ideologică. În treacăt fie spus, faimoasa „definiţie” a lui Ion Raţiu nu e a lui Ion Raţiu. E o celebră vorbă (unii zic apocrifă) a lui Voltaire. Dar ce mai contează încă o piesă (minoră…), în oceanul de urechism şi impostură cu care ne-a obişnuit jucăuşul nostru prezidenţiabil\”

 21. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 22. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dif

  Adevarul este, dupa cum am vazut si aseara , ca ne este frica cu dv.sa nu ne trezim peste noapte in alta tara!!!!! apoi sa fim judecati toti pentru ca avem dreptul sa gandim.
  kkkkkk

 23. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 24. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact