Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Cazan: Domnul Cindrea rescrie istoria si ne prezinta „tineretea revolutionara a lui Victor Ponta”

Domnul Ioan Cindrea vrea să rescrie istoria după modelul propagandiştilor comunişti, şi chiar mai mult decât atât. Cred că nu s-a uitat, în regimul trecut, la câţiva ani după ce Nicolae Ceauşescu a primit sceptrul de preşedinte al României, propagandiştii zeloşi au „descoperit” trecutul revoluţionar al şefului lor şi au proiectat în opinia publică imaginea lui Nicolae Ceauşescu „revoluţionar de la 15 ani”. Miercuri, într-o conferinţă de presă, domnul Cindrea vine şi ne propune o ediţie revizuită şi adăugită a temei comuniste „tinereţea revoluţionară a conducătorului suprem” şi ni-l prezintă pe Victor Ponta „revoluţionar la 17 ani”. Nimeni nu contestă că în decembrie 1989 Victor Ponta avea 17 ani, dar de vreo ispravă făcută în acele zile fierbinţi nu a auzit nimeni. Iar poveşti de genul „am fost, am făcut” sunt specifice domnului Ponta, care la declaraţii este campion mondial, dar la fapte, este un anonim jucător de divizia „C”. 
 
Şi aidoma propagandiştilor „epocii de aur”, care aveau misiunea de a desfiinţa pe cei nealiniaţi, şi domnul Cindrea vine cu „dezvăluirea” trecutului „UTC”-ist a lui Klaus Iohannis. Trec peste faptul că la 14 ani era chiar prea devreme, chiar şi în perioada respectivă să devină cineva UTC-ist, „dezvăluirea” domnului Cindrea este nulă, pentru că domnul Iohannis nu a ascuns niciodată, a declarat şi public, că în liceu „ca toată lumea” a fost înregimentat în UTC. 
 
În rest, consider că toate celelalte afirmaţii făcute de domnul Cindrea privindu-l pe Klaus Iohannis – „nu acordă audienţe ca primar”, „procesul ANI”, „marioneta lui Băsescu” etc – sunt teme de campanie electorală care exprimă disperarea activului PSD, mai ales după apariţia ultimului sondaj de calibrare (nefiind dat încă publicităţii) în care candidatul ACL îi suflă în ceafă candidatului PSD.
 
PS:  Domnul Cindrea şi strategii de campanie ai lui Victor Ponta încearcă din răsputeri să-l lipească pe Klaus Iohannis de Traian Băsescu, dar în timp ce primarul municipiului Sibiu nu a avut nicio legătură pe linie politică cu încă preşedintele României, PSD s-a aflat în 2009 timp de 9 luni în guvernul Boc 1, de fapt în primul guvern Băsescu. Iar Victor Ponta a fost chiar ministru în respectivul guvern. Orice altă discuţie este de prisos. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

IOI

Acum 9 ani

Cazane unde vrei si cu cine? https://www.youtube.com/watch?v=UE_isscYKVo
Raspunde

...

Acum 9 ani

comportamentul lui ponta, minciunile si mistocareala, mitocania si tupeul, fac parte din comportamentul lui basescu. eu cand il vad pe ponta il vad pe basescu. niciodata basescu nu a avut un comportament civilizat ca al lui iohannis.
Raspunde

ali baba

Acum 9 ani

e normal k tot rage cindrea ala..ce sa faca.il obliga partidul sa se zbata k un peste pe uscat mai ales din 2000 cand a dat iohannis cu el pe jos.la alegeri,.parca 15% a luat cindrel cu FSN-ul in spate sa terminat cu el...uite k a revenit scurt pt catziva ani si profita la maxim de munca dl.bottesch .asa persoanje trebuiau demult sa dispara...oricum lumea nu uita in 2016 daca nul da jos pana atunci
Raspunde

basist

Acum 9 ani

ba ce tupeu are copy -paste ,asta invatat de comunisti ,striga tu inti hotu chiar daca tu esti hotu al mare ,vorba lui johannis la dezbaterea de la b1 cind ia servit o lectie de cum trebuie s-a fie un presedinte ,copy -paste cum vedea ca nu are replica de si in spatele lui se aflau toti sufleori si lachei psd ,prl ,clapaugila etc ,+o roaba de hirtiute cu notite de mare plagiator ,o dadea cu aratati precum ,basescu ,bain primu rid ,johannis este la 1,90 ,al doilea nu pe johannis la uns prim =ministru in 2009 ,pe tine copy -paste tea numit in 2012 ,de cindrea ce s-a mai vorbim mai are un an si gata se va muta prefect de gorj s-au primar la marele oras ,baia de arama de unde s-a nascut marele licurici [ponta ] ca este normal cums-a mai vi s-a te voteze sibieni cind tu ai votat cu prazburgieni
Raspunde

GUSTAV

Acum 9 ani

PSD = JEG
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus