Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Batranu Sas a deschis magazin in Piata Mica

Brandul sibian de mezeluri “Bătrânu’ Sas” a deschis astăzi un nou magazin, în Piața Mică din Sibiu, „pentru a se apropia de clienții din centrul istoric al oraşului”.

Fosta locaţie a patiseriei Dori’s a fost amenajată folosind un nou concept de design al firmei, astfel încât să reprezinte un punct de atracţie pentru trecători. “Vrem să oferim clienților noștri din centrul Sibiului un magazin mai aproape de ei, care să le ofere o experiență cât mai plăcută. Am pus un accent deosebit pe design, întrucât se află într-o locație foarte vizibilă și vrem să surprindem trecătorii într-un mod plăcut, iar produselor noastre o expunere cât mai spectaculoasă”, declară Adrian Munteanu, directorul general.

Brandul sibian de mezeluri “Bătrânu’ Sas” deține patru magazine în Sibiu - în Piața Cibin, Piața Rahovei, Bd. Victoriei (colț cu str. Rennes) și acum în Piața Mică.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

reckie

Acum 9 ani

Fostul Muvi mezeluri cu apa si conservanti. Nitrat de sodiu etc. Pt sanatatea familiei dvs.
Raspunde

traditie

Acum 9 ani

parca aia de la vale pe care ia invatat mezelari sibieni s-a faca salamuri nu baga nitrati si alte euri ,s-a vezi la aia va face salamuri de magari si spuna ca este vita cu porc ,bagam acolo in ghelt patimpu lui ceasca ,bagam in noi soia de ne iesea pe la gura acum sduntem pretentiosi
Raspunde

germanicus

Acum 9 ani

Pentru votantii PSD ! Sint sas plecat in \'90 din Romania din cauza lui ILIESCU si–a FSN–lui care–au promis ca ramin la putere doar pina la alegerile libere si de–aceea va rog sa–l alegeti ACUM pe PONTA. In \'90 ILIESCU i–a chemat pe oribilii de mineri din Valea Jiului sa faca dreptate ciomagindu–i cu bite si rangi de fier pe tineri si cei pro–vestici. Sinteti atit de orbiti de ,,mandria de–a fi ROMAN\" incit nu va pasa de viitorul tarii ! Va pleaca copii in strainatate ,,de bine\" ce le merge din cauza urmasilor FSN–isti. Dupa ,,revolutie\" multi au devenit atit de nationalisti, incit ma bucur c–am parasit Romania atunci si vin doar in concediu in tara. Sinteti marea majoritate saraci DAR ingimfati si dusmanosi cind vine vorba de Iohannis. PSD–ul dezbina tara in romani si cei impotriva lor. Iohannis ar avea sansa sa faca legaturi mai strinse cu occidentul si sa incurajeze investitorii sa vina in ROMANIA lui si–a voastra. Spre binele tinerilor, ca pensionarilor le promite PONTA marirea pensiilor si ei se amagesc cu asta. La anul ma voi bucura sa va aud vaicarindu–va de soarta voastra datorita dragului vostru conducator sudist: PONTA !!! Fiecare popor isi merita conducatorii si alegindu–i pe PSD–isti ii veti obliga pe cei din diaspora sa ramina straini, departe de tara lor iubita !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus