X

Cazan: Eu sunt mandru ca sunt sibian!

Deputatul liberal Mircea Cazan i-a răspuns liderul PSD Sibiu, Ioan Cindrea, transmițându-i că spre deosebire de acesta, el este mândru că este sibian. ”Sunt mândru de voi, sibienii mei, pentru că este județul cu cel mai bun scor din țară, aproape 80% care a scos preşedintele țării, pe Klaus Iohannis”, i-a transmis Cazan lui Cindrea.
Liberalul a ținut să le amintească social-democraților de recent încheiata campanie electorală. ”Sunt mândru că l-am cunoscut pe Ilie Vonica sau că îi  cunosc pe oamenii de afaceri Andreas Huber, Werner Keul sau Ilie Carabulea, oameni care au făcut ceva pentru Sibiu şi care nu au meritat să fie jigniți în campania pentru competiția prezidențială, prin materiale de propagandă murdare, concepute si împrăştiate de către PSD şi de către dl. Ioan Cindrea. Sunt mândru de toți cetățenii din Ardeal, Moldova, Banat, Oltenia, Dobrogea care au avut încredere în sibianul Klaus Iohannis, s-au mobilizat în număr mai mare și l-au ales. Sunt mândru de copiii mei, prietenii mei si de toți cei care alături de ei au votat în secțiile de vot din străinătate, stând la cozi interminabile. Sunt mândru că președintele României este sibianul Klaus Iohannis, primul președinte pe care l-a dat Partidului Național Liberal.
Afirm cu toată tăria că sunt mândru că sunt sibian, din toate aceste motive, şi nu voi afirma niciodată că-mi va fi rușine de sibienii mei care au ales în fruntea țării pe cel care a demonstrat timp de 14 ani aici, în Sibiu , că merg lucrurile ceas”, a declarat Cazan.
 
 
 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

17 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  007

  Mai vorbim si auzim peste maximum 2 ani. Democratia in Romania a stat tot timpul intre doi talhari PDL si PSD. Unul din talhari este de dreapta ca si acum 2000 de ani

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dan

  nu mai rasuci cutitu in rana ca acum saraci i-si ling ranile [psd] ba vedeti unde duce aroganta si dispretu ,vati vazut cu saci in caruta ,si gata ce ati planuit acum suntem cei mai tari ,ba votu din 2012 nu vi l-am dat ca psd s-au pnl ,am votat ,usl ,si s-a reparati ce a facut rau pdl ,voua va convenit ce a fost rau la ei [pdl ] parfum la voi si ma refer la legea pensilor ,modificatio ca este anacronica si discriminatorie ,cum s-a supravietuiesti cu o pensie de 400 roni in conditile de vechime de 42 ani ,sunteti penibili ,si daca nu umblati la acesta lege veti avea mari surprize in 2016 ,s-au asta este o metoda de genocid impoytiva la cei care s-au incapatinat s-a apuce pensia ,astept dreptate

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  vai de tn

  Ai de tn cazane.te face varza cindrea cand vrea.esti un mic vierme pentru el.cand dispare psd din sibiu te cred.
  dar stui ca nu puteti sa l dati jos pentru ca sunteti viermi de gunoi

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ha ha

  Cazane esti o lichea la fel de mare ca si cindrea.
  Cand ve ti fii amandoi la zdup atunci o sa fie bine.Politicieni ca voi sunt sunt o mizerie pentru o societate moderna…

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  MISA

  Cred ca razboiul s-a terminat, iar acum fratilor treceti la treaba fiecare pe functia lui, porniti motoarele ati promis multe in campanie si nu s-a realizat mai nimic sibieni asteapta ca si toti cetatenii romaniei fapte nu vorbe. Presedintele ales trebuie sa reprezinte numai interesele Romaniei si sa speram la un trai mai bun.

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  lipitori

  Doamne, cum va mai lipiti de castigator, doar-doar sugeti si voi ceva dulce! Chiar nu intelegeti ca Johannis a fost votat numai pt ca reprezinta un alt mod de a face politica? Fara ***urile voastre zilnice, fara mistouri desantate, fara furturi, fara intelegeri obscure, fara dublu limbaj? Nu aveti niciun gram de aport la aceasta victorie, asa ca mars la zdup, nu mai pupati la dos, ca nu scapati!

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @10

  razboiul sa terminat cand iliescu plateste pt acesti 25 de ani furati tarii,pt mineriada si toate hotiile iar cindrea plateste pt ce a facut la sibiu.atunci cand acesti oameni vor fii la jilava,poarta alba sau rahova se face pace si se incepe munca.

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Tara

  Nu va mai batjocoriti unii pe altii, uniti-va, ganditi impreuna ce puteti face mai bine pentru prosperitatea Romaniei si pentru bunastarea poporului roman indiferent de etnie si religie.
  Este timpul, la treaba fratilor!!!

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  goguta

  Nea Mircea eu cred ca ar trebui sa iei niste lecitina pt ca ai mari probleme de memorie .Din pacate pt matale noi n-am uitat cum te trageai in chip cu toate babele si toti nespalatii din judet insotit de argatii lui Cindrea ,pupai poalele PSD-ului impartind cisme de guma marca mircea cazan-puma in care sa-si bage toti nespalatii judetului obielele.Nu esti departe de cel pe care vrei sa-l faci acum praf si noi n-am uitat cum v-ati sprijinit unul pe altul acum doi ani ca sa nu ratati ciolanul.Asa ca hai sictir domnu\” deputat.

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dandy boy

  @10 te pup!ai reusit in doua vorbe sa expui tragedia ultimelor 25 de ani din istoria noastra recenta;pacat de mortii Revolutiei .Nu degeaba i se mai spune individului Ghinion Iliescu.

 17. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact