Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Cazan: Eu sunt mandru ca sunt sibian!

Deputatul liberal Mircea Cazan i-a răspuns liderul PSD Sibiu, Ioan Cindrea, transmițându-i că spre deosebire de acesta, el este mândru că este sibian. ”Sunt mândru de voi, sibienii mei, pentru că este județul cu cel mai bun scor din țară, aproape 80% care a scos preşedintele țării, pe Klaus Iohannis”, i-a transmis Cazan lui Cindrea.
Liberalul a ținut să le amintească social-democraților de recent încheiata campanie electorală. ”Sunt mândru că l-am cunoscut pe Ilie Vonica sau că îi  cunosc pe oamenii de afaceri Andreas Huber, Werner Keul sau Ilie Carabulea, oameni care au făcut ceva pentru Sibiu şi care nu au meritat să fie jigniți în campania pentru competiția prezidențială, prin materiale de propagandă murdare, concepute si împrăştiate de către PSD şi de către dl. Ioan Cindrea. Sunt mândru de toți cetățenii din Ardeal, Moldova, Banat, Oltenia, Dobrogea care au avut încredere în sibianul Klaus Iohannis, s-au mobilizat în număr mai mare și l-au ales. Sunt mândru de copiii mei, prietenii mei si de toți cei care alături de ei au votat în secțiile de vot din străinătate, stând la cozi interminabile. Sunt mândru că președintele României este sibianul Klaus Iohannis, primul președinte pe care l-a dat Partidului Național Liberal.
Afirm cu toată tăria că sunt mândru că sunt sibian, din toate aceste motive, şi nu voi afirma niciodată că-mi va fi rușine de sibienii mei care au ales în fruntea țării pe cel care a demonstrat timp de 14 ani aici, în Sibiu , că merg lucrurile ceas”, a declarat Cazan.
 
 
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

17 comentarii

WTF

Acum 9 ani

Totusi nu esti prea credibil....nu ai tel galben la gat:)))))
Raspunde

ali baba

Acum 9 ani

daca este asa cazane de ce nul rastorni pe cindrea..?de ce i mai lasati pe psd-ei?hai sa vedem cat esti de tare si in fapte
Raspunde

@1

Acum 9 ani

Apreciaza ca, fata de noul pres, Cazan a zis-o fara pastila in ureche !!
Raspunde

@3

Acum 9 ani

....:))))) A good one!!~!
Raspunde

777

Acum 9 ani

Domnule Cazan sunteti mandru ca sunteti pe aceiasi lista cu cei din PDL pe care acum cativa ani i-ati trecut pe o lista a rusinii??!?!
Raspunde

007

Acum 9 ani

Mai vorbim si auzim peste maximum 2 ani. Democratia in Romania a stat tot timpul intre doi talhari PDL si PSD. Unul din talhari este de dreapta ca si acum 2000 de ani
Raspunde

dan

Acum 9 ani

nu mai rasuci cutitu in rana ca acum saraci i-si ling ranile [psd] ba vedeti unde duce aroganta si dispretu ,vati vazut cu saci in caruta ,si gata ce ati planuit acum suntem cei mai tari ,ba votu din 2012 nu vi l-am dat ca psd s-au pnl ,am votat ,usl ,si s-a reparati ce a facut rau pdl ,voua va convenit ce a fost rau la ei [pdl ] parfum la voi si ma refer la legea pensilor ,modificatio ca este anacronica si discriminatorie ,cum s-a supravietuiesti cu o pensie de 400 roni in conditile de vechime de 42 ani ,sunteti penibili ,si daca nu umblati la acesta lege veti avea mari surprize in 2016 ,s-au asta este o metoda de genocid impoytiva la cei care s-au incapatinat s-a apuce pensia ,astept dreptate
Raspunde

vai de tn

Acum 9 ani

Ai de tn cazane.te face varza cindrea cand vrea.esti un mic vierme pentru el.cand dispare psd din sibiu te cred. dar stui ca nu puteti sa l dati jos pentru ca sunteti viermi de gunoi
Raspunde

ha ha

Acum 9 ani

Cazane esti o lichea la fel de mare ca si cindrea. Cand ve ti fii amandoi la zdup atunci o sa fie bine.Politicieni ca voi sunt sunt o mizerie pentru o societate moderna...
Raspunde

MISA

Acum 9 ani

Cred ca razboiul s-a terminat, iar acum fratilor treceti la treaba fiecare pe functia lui, porniti motoarele ati promis multe in campanie si nu s-a realizat mai nimic sibieni asteapta ca si toti cetatenii romaniei fapte nu vorbe. Presedintele ales trebuie sa reprezinte numai interesele Romaniei si sa speram la un trai mai bun.
Raspunde

lipitori

Acum 9 ani

Doamne, cum va mai lipiti de castigator, doar-doar sugeti si voi ceva dulce! Chiar nu intelegeti ca Johannis a fost votat numai pt ca reprezinta un alt mod de a face politica? Fara ***urile voastre zilnice, fara mistouri desantate, fara furturi, fara intelegeri obscure, fara dublu limbaj? Nu aveti niciun gram de aport la aceasta victorie, asa ca mars la zdup, nu mai pupati la dos, ca nu scapati!
Raspunde

@10

Acum 9 ani

razboiul sa terminat cand iliescu plateste pt acesti 25 de ani furati tarii,pt mineriada si toate hotiile iar cindrea plateste pt ce a facut la sibiu.atunci cand acesti oameni vor fii la jilava,poarta alba sau rahova se face pace si se incepe munca.
Raspunde

Tara

Acum 9 ani

Nu va mai batjocoriti unii pe altii, uniti-va, ganditi impreuna ce puteti face mai bine pentru prosperitatea Romaniei si pentru bunastarea poporului roman indiferent de etnie si religie. Este timpul, la treaba fratilor!!!
Raspunde

goguta

Acum 9 ani

Nea Mircea eu cred ca ar trebui sa iei niste lecitina pt ca ai mari probleme de memorie .Din pacate pt matale noi n-am uitat cum te trageai in chip cu toate babele si toti nespalatii din judet insotit de argatii lui Cindrea ,pupai poalele PSD-ului impartind cisme de guma marca mircea cazan-puma in care sa-si bage toti nespalatii judetului obielele.Nu esti departe de cel pe care vrei sa-l faci acum praf si noi n-am uitat cum v-ati sprijinit unul pe altul acum doi ani ca sa nu ratati ciolanul.Asa ca hai sictir domnu\" deputat.
Raspunde

@14

Acum 9 ani

IDEM
Raspunde

dandy boy

Acum 9 ani

@10 te pup!ai reusit in doua vorbe sa expui tragedia ultimelor 25 de ani din istoria noastra recenta;pacat de mortii Revolutiei .Nu degeaba i se mai spune individului Ghinion Iliescu.
Raspunde

La muncă!

Acum 9 ani

Ardealul este motorul României, iar Sibiul țeava de eșapament!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus