X

City Break la Targul de Craciun din Sibiu

Cei care aleg să viziteze Sibiul în perioada 21 noiembrie – 28 decembrie, pot opta pentru o ofertă de „city break” la Târgul de Crăciun din Sibiu.

Pachetul turistic City Break la Târgul de Crăciun din Sibiu pornește de la 45 de euro/persoană și include pe lângă două nopți de cazare și „o întreagă experiență la Sibiu”. Pachetul City Break la Târgul de Crăciun din Sibiu include două nopți de cazare cu mic dejun, la categoria de stele dorită, în centrul orașului, cu transferuri incluse, parcare și acces la internet, un tur ghidat al Sibiului cu o urcare în Turnul Sfatului, relaxare la Baia Populară, degustare de vin și un voucher cadou pentru Târgul de Crăciun din Sibiu. Pentru „micuții” turiști au fost incluse în ofertă o intrare la Atelierul lui Moș Crăciun, unde aceștia pot deveni brutari, artiști sau lumânărari de Crăciun și o fotografie de familie în Studioul lui Moș Crăciun din cadrul Târgului de Crăciun din Sibiu.

„Târgul de Crăciun din Sibiu îi așteaptă pe turiștii din țară și din străinătate cu weekend-uri muzicale tematice și multe atracții care vor contribui la crearea unei experiențe de neuitat la Sibiu”, spun organizatorii.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact