X

Liana Iunesch va fi noul consilier local al Sibiului

Reprezentanții FDGR au desemnat-o pe Liana-Regina Iunesch să ocupe locul vacant din Consiliul local al Sibiului. Liana Iunesch este lector universitar în cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, iar desemnarea ei vine ca urmare a decesului Marianei Fritzman, consilier din partea Forumului din anul 2000. Nominalizarea Lianei Iunesch va fi suspusă votului consilierilor locali în ședința programată săptămâna viitoare, când – cel mai probabil – aceasta va și depune jurământul.

Pasionată de excursii pe bicicletă

Liana Iunesch are 42 de ani și a absolvit Literele la Sibiu, în 1997, specializarea Germanistică/Anglistică. În 2003 a finalizat un masterat la Universitatea Kassel din Germania. Din 2010 este doctor în științe umaniste, domeniul filologie. Doctoratul a fost obținut la Universitatea București, cu lucrarea “Metodica limbii germane moderne în formarea cadrelor didactice pentru învățământul primar în secțiile cu limbă de predare germană în România”.
”În timpul activității didactice preuniversitare am organizat tabere de schi şi tabere la munte cu elevii precum şi un turneu cu programul de dansuri populare săseşti al clasei mele în zona Mediaş. În Anul European al Limbilor Străine (2001) am organizat împreună cu o colegă şi cu studenții o scenetă intitulată “Max und Moritz polyglott”.  În timpul liber organizez şi conduc excursii turistice prin Ńară cu persoane apropiate parohiei (Evanghelice Sibiu – n.r.), drumeții şi excursii pe bicicletă. Colaborez cu soțul meu în organizarea si desfăşurarea excursiilor cu tineretul bisericii evanghelice”, notează Liana Iunesch în CV-ul său.

Foto: contul de Facebook al Lianei Iunesch

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

10 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cititor

  Mult succes doamnei Iunesch! Este o persoană foarte integră și cu siguranță se va ridica la nivelul cerut. Mă bucur pentru această alegere.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ovidiu

  Oferte de lucru alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul \”Info\” la adresa de email:costy.pav21@gmail.com

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mihaela

  frustratii psd isti au acum un nou subiect de comentarii la orice se intampla in sibiu – etnia germana. sunteti idioti, oamenii astia chiar sunt ok. oricum nu reusiti sa strangeti decat zambete si injuraturi cu comentariile voastre. dati-i inainte cu spor, poate va saturati intr-o zi. noi vom trece elegant peste comentariile voastre, fara sa le citim niciodasta pana la capat.

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dandy boy

  Poate o preferai pe Amalia .o.p.c consiliera c-o fi fost bunsa sluga la sasi si s-a incuscrit cu stapinul de vre-o citeva ori pe fin in sura.

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact