X

Un indian a batut recordul mondial la scrierea pe calculator …cu nasul

Guiness Book a înregistrat de-a lungul timpului recorduri care mai de care mai ciudate și mai originale. Un student din India s-a gândit ani la rând cum să facă să ajungă și el în Cartea Recordurilor și, în cele din urmă a reușit. La vârsta de 23 de ani, Mohamed Hussain, a devenit cel mai rapid la scrierea pe calculator cu …nasul. Tânărul își mișcă nasul pe tastatură, mai repede decât orice alt pământean. El a reușit să scrie o frază formată din 81 de caractere în doar 48 de secunde, recordul anterior fiind de un minut și 33 de secunde. Și, atenție, literele au fost tastate numai cu nasul! După omologarea noului record mondial tânărul a explicat că a scris cu nasul zi și noapte, deoarece, dacă vrei să bați un record, contează fiecare milisecundă. Ca să poată fi mai rapid Mohamed a mărturisit că a tastat cu un ochi închis, pentru că altfel i-ar fi fost greu să localizeze literele pe tastatură.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    VE2Rk0Vx1zV2

    Ciorbea vorbesti siroes?! Ciorbea a avut marea sansa sa ne scoata din cacat, dar nu a avut coaie sa o faca. A avut sansa sa reformeze Romania, cand tara asta era dispusa sa faca compromisuri majore, dar a ratat in cel mai penibil mod. Sincer nu dau vina pe PSD ci pe Constantinescu si pe guvernantii din perioada madatului sau, cu exceptia guvernului Isarescu. A fost singurul guvern care a reusit sa reduca pagubele si sa ne puna pe drumul cel bun.Ministri independenti se pot pune la toate ministerele fara exceptie. Uita`te la Polonia din 98 pana in 2006 a avut guverne de tehnocrati. Unde este Polonia acum si unde este Romania?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact