Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Atmosfera de sarbatoare la caminele ULBS: studentii au impodobit brazi si au colindat

Studenţii Universităţii ”Lucian Blaga” din Sibiu s-au gândit să aducă atmosfera sărbătorilor în căminele în care sunt cazaţi, aşa că împreună cu administratorii, au împodobit cu luminiţe multicolore brazii de la intrarea în cămine şi au agăţat câte un Moş Crăciun pe fiecare uşă.

Şi pentru ca atmosfera de sărbătoare să fie deplină, studenţii din Căminul 1 au susţinut şi un recital de colinde, pentru care au fost răsplătiţi cu ceai şi gogoşi proaspete.

„Noi în general la 1 Decembrie aranjăm căminele, a devenit deja o tradiţie. Noi împodobim în exterior, iar studenţii se ocupă de brazii din fiecare cămin. M-am bucurat foarte mult să îi văd atât de încântaţi. Le-am făcut şi gogoşi, au servit ceai cald, iar studenţii din Căminul 1 au pregătit un minunat program de colinde”, a spus Ramona Todericiu, directorul adjunct al departamentului administrativ al Universității Lucian Blaga.

Studentele în anul I au fost cele mai harnice. „E frig azi aşa că cel mai aşteptat moment aş serii, după ce am impodobit uşa, a fost ceaiul. Ne-am distrat împodobind, a fost aşa o atmosferă frumoasă”, a spus o studentă în anul I la Farmacie, cazată în Căminul 2.

Lorena este din Slatina şi spune că a venit la Sibiu pentru a studia Dreptul şi îi place oraşul pentru „că e un oraş în care oamenii au o mentalitate diferită, sunt foarte calmi şi oraşul e surprinzător de liniştit”.

Până în 22 decembrie când vor pleca în vacanţa de iarnă, studenţii sunt bucuroşi că vor avea „o mostră din atmosfera Crăciunului aici la cămin, înainte de-a ne bucura de Crăciunul în familie”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

6 comentarii

Cristina Robu

Acum 9 ani

\"o monstră din atmosfera Crăciunului\"? Eu cred că era mai bine dacă aveau \"o mostră\"....
Raspunde

mos craciun

Acum 9 ani

Monstra/monstrii sunt cei care scriu articole fara a cunoaste notiuni elementare de gramatica
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Ai, ai, ai, Dorina Nițu, mânca-te-ar monstra să te mănânce, până la urmă cui au servit studenții ceaiul?
Raspunde

Cherubino

Acum 9 ani

Adicătelea cum, \"cui au servit studenţii ceaiul\"? S-au servit unii pe alţii. Studenţii sînt fiinţe serviabile.\"Domnule student, serviţi un ceai?\"\"Sigur, mulţumesc, dar dumneavoastră, serviţi un ceai?\" Şi tot aşa...
Raspunde

giony

Acum 9 ani

A venit frigul, e timpul sa faci toate analizele Acum toamna este bine sa faci toate analizele cu aparatul de biorezonanta SCIO si sa ei masurile necesare ca sa intri sanatos in iarna si sa nu mai suferi de durerile provocate de frig. Fa acum o programare la Cabinetul nostru din Sibiu, str.Stefan Cel Mare ,nr.40 sau la e-mail : [email protected] . Sedinta dureaza o ora si costa 100 lei. Programari zilnic L-V 15-20 si S 10-18.Recomandam numai tratamente naturiste CaliVita. Va asteptam cu drag!
Raspunde

detaliu fin

Acum 9 ani

studenții masculini au strecurat ceai din cabanoase păroase în dodoaștele studentelor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus