X

Geoana: “Organizarea votului in diaspora a fost un act deliberat"

Fostul președinte al PSD, Mircea Geoană, exclus ieri din rândurile partidului, a făcut astăzi declarații categorice împotriva actualei conduceri a formațiunii.

Mircea Geoană, care a făcut parte din staff-ul de campanie al lui Victor Ponta, a spus că “sunt suficiente informații din care reiese că organizarea votului în diaspora a fost un act deliberat”. Acesta a declarat, fără echivoc, că a fost vorba despre o strategie premeditată de împiedicare a românilor din afara țării în a-și exercita dreptul la vot.

Mircea Geoană a explicat și cum a fost pusă în aplicare această strategie: “Domnul Ponta și domnul Corlățean au făcut următoarea șmecherie: au păstrat numărul de secții de vot din străinătate, așa cum prevede legea, dar au pus mai puține în comunitățile cu mulți români și mai puține, în comunitățile cu mulți români”.

Fostul candidat la președinția României a avut şi un mesaj pentru membrii PSD din eşaloanele doi şi trei: “Luaţi-vă partidul înapoi! Astăzi, PSD este condus de triada Ponta-Ghiţă-Dragnea, o triadă a banului şi a corupţiei. Lor le convine un PSD de 15%, dar pe care să îl poată manevra”.
 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alooo, turnuleeee

  Nu l-am suspectat niciodata pe Geoana de inteligenta in exces, dar chiar si asa, tolomac cum e, sunt sigur ca perla nu-i apartine: \”au pus mai puține în comunitățile cu mulți români și mai puține, în comunitățile cu mulți români”. Ce zici, redactie, punem de-un colier de perle \”hand-made T.S.\”?

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  germanicus

  Ce–i mai grav insa, este faptul ca FOARTE multi cetateni romani i–au ales pe–acesti penali ani la rind sa conduca ROMANIA !
  Si acum, in pragul alegerilor prezidentiale, improscau cu noroi in jurul lor doar la gindul ca Iohannis, cetatean roman dealtfel ca si ei, ar putea ajunge presedintele Romaniei.
  URA si DEZBINARE intr–o tara pradata de ROMANI spre binele LOR propriu. Faceau milioane de € pentru ei, iar poporului credul le faceau cadouri electorale pe care tot POPORUL le va plati.
  BRAVOS PSD corupt ca va sfisiati acum intre voi. Doar asa va recunoaste poporul alegator. SPER !!!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mosu

  Tiganul tot tigan ramane chiar daca este si a fost copil de demnitar in timpul lui Ceasca …..Tata negru si buzat specific neamului cu fiul la fel de narat si buzat doar la culoare seamana cu mama.. toarna si urla cat il tin bojoci ca votul a fost deliberat necinstit …..Asta acuma dupa ce a vazut ca a pierdut si partidul si ministerul de externe cum si-a dorit …..Foarte periculos om cand este insetat ptr putere si nu ajunge unde se credea fi locul lui. Periculos ptr orce partid unde se duce ,ptr ca a turnat de mai multe ori si este invatat cu turnatoria si viclesugul . Sa te feresti din calea lui cu carul incarcat dle Presedinte al Romaniei nu apropia din astia si penali in jurul d voastra.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  somer

  ba are dreptate dar asta trebuia s-a o faca cind a fost tradat de cucuvelele comuniste cu tata socru in frunte ,in 2009 a cistigat detasat dar s-au incurcat ai vostri [psd ] la numaratoare ,daca ajungea era obligatoriu s-a il puna pe johannis prim-ministru ,acum se circula pe cel putin 1500 de km de autostrada si in spatiu senghen liberi ,se gata cu furatu ,asa isi merita soarta ,el cu 70 000 de voturi mai putin a trebuit sa-si dea demisia dar sefu lui actual ca a pierdut cu aproape 2 miloane nu ,de la sibiu s-a sfirdit comunismu in 89 ,de la sibiu s-a terminat cripto -comunismu in 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact