Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Din ce alte functii a mai demisionat marti Klaus Iohannis

Funcția de primar nu este singura la care Iohannis a renunțat prin demisia semnată în cursul zilei de marți la Sibiu. Potrivit textului integral al acestei demisii, Iohannis a renunțat și la orice altă funcție politică sau pentru care a fost desemnat de Consiliul local Sibiu. ”Subsemnatul Klaus Iohannis, ales în funcția de primar al municipiului Sibiu la alegerile locale din 10 iunie 2012, în conformitate cu încheierea civilă numărul 2904 din 21 iunie 2012, a Judecătorie Sibiu, din dosarul 7111/306/2012 prin prezenta vă aduc la cunoștință faptul că începând cu data de 2 decembrie 2014, demisionez din funcția de primar al municipiului Sibiu. De asemenea, demisionez din calitatea de președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apă Sibiu, reprezentant în Adunarea Generală a Acționarilor a SC Apă – Canal SA Sibiu, din calitatea de membru al Asociației de Dezvoltare Intracomunitară Eco Sibiu, precum și din orice altă funcție politică pe care o dețin sau pentru care am fost mandat de Consiliul Local al municipiului Sibiu”, este textul integral al demisiei lui Iohannis.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

stefania

Acum 9 ani

Oferta de lucru pentru toti! Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Oferta NU e *** si NU e MLM! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe informatii, *** ”Info” la adresa de email: [email protected]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus