Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Raluca Turcan: Ministrul Educatiei a atins cota de jos a meschinariei politice!

Deputatul PNL Raluca Turcan îi atrage atenția ministrului Educației Remus Pricopie că în recentul incident dintr-o școală din București unde o fetiță s-a accidentat în sala de sport trebuie să-și asume responsabilitatea. ”Nu este normal ca o elevă să se accidenteze în timpul orei de sport! Nu este normal să avem şcoli fără săli de sport! Nu este normal să avem un ministru care foloseşte un discurs politicianist ieftin pentru  un accident dintr-o şcoală. Doi ani şi jumătate de mandat ai PSD şi ai ministrului Pricopie au însemnat indiferenţă crasă faţă de problemele din şcoală românească”, a declarat deputatul într-un comunicat de presă.
Turcan susține că lipsa sălilor de sport este cauzată de decizia introducerii claselor pregătitoare. ”Cât de meschin poate să fie ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, ca după doi ani şi jumătate de mandat să dea vina pentru lipsa sălilor de sport din şcoli pe vechea guvernare, pe faptul că odată cu introducerea clasei pregătitoare s-au desfiinţat sălile de sport şi laboratoarele din şcoli! Împrospătez memoria ministrului Remus Pricopie cu amănuntul că doar într-un singur an s-a suprapus clasa pregătitoare cu clasa I şi numai atunci a existat o aglomerare a şcolilor. Însă acel an a trecut, iar ministrul Pricopie a fost preocupat cu urmărirea câştigătorilor la licitații în loc să rezolve problemele de infrastructură şcolară”, a mai scris Turcan în comunicat.
Raluca Turcan îi solicită ministrului Pricopie să nu mai caute ”false argumente” și să dispună urgentarea anchetei în cazul accidentului de la Şcoala 'I.G.Duca' din Capitală. ”Să se ocupe de identificarea responsabililor exact acolo unde este cazul şi de rezolvarea problemelor din şcolile care se află în situaţii similare”, se mai arată în comunicat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

@@@@

Acum 9 ani

Si de ce n-a facut sali de sport in aceste scoli jalnice draga ta prietena si colega lenuta udrea cat timp a fost la turism,unde a pradaluit miliarde de euro aiurea pe sali de sport in panta la tara si pe alte nazbatii,nazbatii ce i-au umplut de bani sifonati pe cei din gasca voastra de portocalii jegosi...deci ciocu mic,Miss botox from Soldova!
Raspunde

jean valjan

Acum 9 ani

de unde sti ai cautat cota de jos a ministrului ,specialist-o la diversiuni , javra pdlista travestita in liberala
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Ralucaaaaaaa, tremina cu populismul ! Lumea crede ca te -ai schimbat !
Raspunde

Uitarea

Acum 9 ani

Draga gurista urlatoare, ai uitat ca legea 1/2011 care prevedea infiintarea clasei pregatitoare este a superbului PDŞ+ist Funeriu cel funebru. Poale lungi si minte scurta, femeie nepriceputa!!!!!
Raspunde

VDV

Acum 9 ani

Stimata Doamna-pe dracu asta este o fornula de adresare academica-parte care va lipseste cu desavirsire am o stire pentru DVS s-a infiintat Partidul Prostilor in MOLDOVA natala aveti un loc rezervat
Raspunde

miha

Acum 9 ani

O sansa deosebita pentru cei care vor sa lucreze ca operatori online, part-time (3 ore pe zi) si la domiciliu. Castiguri de 300 de dolari lunar! Trebuiesc doar cunostinte minime de utilizare a calculatorului si conexiune la Internet..Oferta este foarte serioasa.Pentru detalii trimite info la adresa ***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus