Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Ighisul Nou se scufunda. "Nu poti multumi pe toata lumea"/FOTO

Un cetățean englez, locuitor al satului Ighișul Nou, ce aparține de Mediaș se plânge de faptul că nu mai poate ajunge acasă, chiar dacă are o mașină de teren performantă. Robert Rowe lucrează în Mediaș și locuiește în Ighișul Nou. ”Nici măcar cu mașina de teren cu cauciucuri mari nu am putut ieși din curte, după ce au lucrat muncitorii de la canalizare și apă”, spune englezul și pentru conformitate a transmis ziarului o serie de fotografii. 
Primarul municipiul Mediaș, Teodor Neamțu, spune că lucrările de reabilitare a infrastructurii satului au început anul trecut și se vor încheia, o parte, anul viitor. Locuitorii ar trebui să fie mai înțelegători, spune Neamțu. ”Am transmis oamenilor să ia măsuri acolo, însă cetățenii ar trebui să fie ceva mai înțelegători. Sunt trei străzi în lucru, se reabilitează de la zero, iar la final vor arăta la fel ca orice stradă dintr-un oraș, cu trotuare asfaltate, canalizare și așa mai departe. Știu că nu-i poți mulțumi pe toți, dar sper ca la finalul lucrărilor să fie cât mai mulți mulțumiți de infrastrctură”,a  declarat Neamțu pentru Turnul Sfatului.
Se va realiza aici o reţea de canalizare de 6.000 de metri, la care se adaugă o rețea de refulare către staţia de epurare din Mediaş, 11.660 de metri de reţea de apă potabilă şi 6.000 de metri de infrastructură rutieră. Investiţia se ridică la aproximativ 23 de milioane de lei, bani ce provin dintr-un împrumut acordat de BERD.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

x

Acum 9 ani

Asa i trebuie daca nu sti ia tractor...cat despre neamtu...e impertinent. Cred ca realizeaza ca e pa in 2016
Raspunde

ha ha

Acum 9 ani

cine tea pus sa locuesti in ighis nene?vai de steaua lor ..zici k este facuta in amazonia poza ...tare judetul lu neleu cindrea...gospodar om pramatia
Raspunde

cetatean platitor de taxe si impozite

Acum 9 ani

Daca firma care lucreaza in Ighisul nou si-ar face treaba cum trebuie nu s-ar fi ajuns aici ....... noi romani de cand ne nastem ni-se spune sa fim intelegatori....... toata lumea are si o limita ..!! Domnule primar , ar trebui sa luati putina atitudine fata de cei care administraza lucrarile de reabilitare a strazilor din Ighisul Nou , s-au inceput toate strazile dar nici una nu este macar 50% gata .... sau pus cana doar la inceputul strazilor ... restul sunt acoperite cu pamant ..... Este o rusine sa incepi o strada de 100 m acum 4 luni si nici macar un strat de piatra sa nu fie ... Sunteti invitat sa calcati cu noi impreuna noroiul asta de aici ... Este inadmisibil cea ce se intampla aici !!! Luați atitudine fata de compania care se ocupa cu lucrarile de aici !
Raspunde

man

Acum 9 ani

.rusine domnul neamtu ca, la alegeri nu mai spuneti ca, cetateni sa fie intelepti ca, va placut cand, ati avut voturile de la ighis rusine sa va fie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus