X

Iohannis domina topul increderii. Noul PNL ajunge la 41,7%

Președintele ales Klaus Iohannis l-a depășit în clasamentul încrederii de care se bucură personalitățile în ochii românilor pe Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu. Totodată, asocierea PNL – PDL ajunge la un procent de 41,7%, în opțiunea de vot. Acestea sunt două din concluziile sondajului ”Barometrul de opinie publică – Adevărul despre România”, realizat de INSCOP Research la comanda ziarului Adevărul. Sondajul a fost realizat în perioada 27 noiembrie – 2 decembrie 2014.
Klaus Iohannis domină, conform sondajului, clasamentul ”încrederii” cu 60% încredere multă şi foarte multă, faţă de 35,2% la măsurătoarea din octombrie. Deasemenea, Iohannis a ajuns la un indice de notorietate de 99%. Klaus Iohannis este urmat de Mugur Isărescu cu 45,7%, într-o uşoară creştere faţă de octombrie (42,6%). Pe locul 3 coboară premierul Victor Ponta care acumulează 26,1% încredere multă şi foarte multă (comparativ cu 38,7% pe datele culese la începutul lunii octombrie).
Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri parlamentare, asocierea PNL-PDL ar obţine 41,7% din voturi – cei care exprimă o opţiune de vot clară (faţă de 31,8% în octombrie), urmată de Alianţa PSD-UNPR-PC cu 38,8% (41,9% în octombrie), scrie ziarul Adevărul.  Locul 3 este ocupat de Partidul Mişcarea Populară cu 5,6% (6,4% în octombrie), urmat de UDMR cu 5,1% (5,3% în octombrie). Restul partidelor măsurate nu ar trece pragul parlamentar de 5%.
Volumul eșantionului a fost de 1.076 persoane și este reprezentativ pentru populația României de 18 ani și peste 18 ani. Eroarea maximă admisă a datelor este de ± 3%, la un grad de încredere de 95%.
 
Sursa foto: adevarul.ro

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  alzara

  Exista in istorie momente zise \”astrale \”; asemenea unui roi, creste adeziunea sociala, harnicia, \”dorinta de bine \”, spiritul de sacrificiu. Ca orice biciuire cu aderenalina dureaza putin si urmeaza apatia. De aceea victoria se cete rapid dezvoltata si intretinuta prin rezultate. Sa ne uram succes !

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  titi

  va dati seama este in vacanta si a crescut atit ,dar cind se apuca de treaba p21 decembrie ]gata s-a gatat la marele cascaval ,acum trebuie s-a va cautati joburi pe la televiziunile mogulilor ,si la antena 3 si rts ,nu mai aveti loc ,acolo se invita unu pe altii .alde ciuvica ,gidea,ciutacu ,cretulescu ,acum subiectu ,johannis este expirat ,emisiunile lor au devenit jalnice si penibile ,va dati seama ce premi primeau daca operatiunea defaimarea lui ,johannis se realiza ,ce chefuri si proslaviri primea favorotu lor [ponta ] asa tristete si risete de alea care nu arata a risului lor ,uitativa la mirciulica de gaura presei ce se shimonoseste ,totu incepe cu de unde are bani ,johannis de concediu ,ba verificati ca de acea sunteti ziaristi premiati ,ba mirciulica s-a dus pe bani lui nu cum te duci tu pe bani de la ica ,dovediti daca esrte ceva necurat nu mai faceti presupuneri ,la cit va plateste felix va permiteti si voi o vacanta la maiami ,ca acolo nu se duc numai se aia cu bani multi ,nu mai folositi dezinformarea securista ,ce planuri marete va stricat cei 7 000 000 de votaci ,erati pregatiti s-a va burdusiti conturile in banci ,as roadetiva unghile si buzele dupa modelu ,gidea ,vam ciuruit

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  aqDUyaSTaZj

  Rezig Toufik / Hello Anna,Tout simplement pour vous dire que cette cnopagmie Wor(l)d Gmn propose une opportunite9 exceptionnelle au Monde Entier dans le domaine de la telephonie, des nouvelles technologies et de la publicite9 Nous allons changer l Histoire du Network Marketing A tre9s bientf4t CordialementToufik Rezig

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact