X

Dupa ce a pierdut un pariu, un prezentator radio a trebuit sa suporte in direct durerile facerii

Un pariu neobișnuit l-a obligat pe un prezentator radio să suporte în direct durerile facerii. Tom Evans este prezentatorul unui mantinal la postul de radio britanic Heart FM. Pentru amuzamentul ascultătorilor, Tom și un alt coleg de emisiune au inventat niște competiții haioase, în urma cărora cel care pierdea trebuia să fie conectat la niște electrozi și să experimenteze dureri similare celor suportate de femei la naștere. Probele au constat într-un chestionar cu întrebări privind probleme strict feminine. Pentru departajare, cei doi au fost puşi să se întreacă la o probă de alergare în pantofi cu toc cui. Deoarece a ieșit pe locul doi, Tom Evans a primit sarcina de a experimenta durerile facerii. Aflat în direct la radio, prezentatorului i s-au montat electrozi pe abdomen, fiind supus, rând pe rând, la "contracţii" care să imite diferitele faze ale naşterii. Deși la început părea să suporte destul de bine încercarea, Tom nu a îndurat decât două minute de travaliu. Prezentatorul s-a declarat învins și a mărturisit că este de-a dreptul fericit că s-a născut bărbat și nu femeie.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    fjhHnXeZ

    Poeziile sunt selectate eenainte de a fi ptstaoe? Sau eeşi postează oricine chinuit de talent mizeriile pe site? Drăguţă operă reprezentativă pentru liceu. Bună inspiraţie, etraordinar, genial chiar. cen traducere ruşinos să publici aşa o te2mpenie. Drăguţă, mă tem că talentul eeţi lipseşte cu desăve2rşire la fel şi inspiraţia. Pe mine poezioara ta mă face să ple2ng, dar nici o problemă. Nu ţi fă griji, e nevoie şi de instalatori, portari een lume. Serviciile tale ar fi mult mai apreciate een condiţiile respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact