X

Carabulea vinde pachetul majoritar detinut la Banca Carpatica

Ilie Carabulea și ceilalți asociați majoritari vor să vândă participațiile deținute la Banca Comercială Carpatica, care însumează 57 la sută din acțiuni.

"Ne menţinem angajamentul de a încheia o tranzacţie de vânzare a unui pachet majoritar de acţiuni conform unui scenariu accelerat pentru a asigura băncii platforma necesară pentru a spori baza de capital în vederea dezvoltării viitoare", a declarat Oprea Carabulea, fiul lui Ilie Carabulea şi reprezentantul acţionarului majoritar, citat de Ziarul Financiar.

Ceilalți acționari minoritari vor decide apoi dacă aprobă apoi fuziunea cu Nextebank sau majorează capitalul.

Nextebank a înaintat în luna noiembrie o ofertă fermă revizuită pentru fuziunea prin absorbţie cu Banca Comercială Carpatica (BCC). Acţionarii BCC se vor reuni pe 19 decembrie pentru a discuta oferta primită.

Ilie Carabulea se află în prezent în arest la domiciliu, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a revocat la începutul lunii decembrie măsura arestului preventiv în dosarul ASF-Carpatica.Ilie Carabulea a fost trimis în judecată pe 25 aprilie de DNA, alături de fostul președinte al Autorității de Supraveghere Financiară Dan Radu Rușanu, Laura Chițoiu, soția fostului ministru al Finanțelor, Marian Mîrzac, fost director general al Carpatica Asig SA, Radu Mustățea, membru în Consiliul de Administrație al SC Carpatica Asig.

Acuzațiile reținute în sarcina inculpaților din dosar sunt constituire de grup infracțional organizat, cumpărare și trafic de influență, dare și luare de mită, permiterea și folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității în scopul obținerii de foloase necuvenite, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, abuz în serviciu contra intereselor publice și complicitate la aceste fapte.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

14 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Fapte penale multiple

  Acest specimen ( ca om sau domn nu poate fi numit) a comis o multitudine de fapte penale insiruite in articol, dar mai are si alte fapte murdare pe care le practica si acum si anume: face contracte individuale de munca ce contin clauze ilegale. Are contracte individuale de munca incheiate pe durata determinata de 60 de luni. Cand se duceau cei de la ITM in control ii dadea afara ca pe niste cersetori si multe alte nereguli

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  make

  Aici e vorba de sabotaj national indreptat impotriva Sibiului, trebuiesc neaparat luate masuri dure impotriva acestor sabotori. Vezi oamenii de afaceri sibieni, furtul industriei sibiene si relocate in alte zone [cei care au furat fabricile au platit licenta? Vezi Flaro, 7 noiembrie,covoare Cisnadie,Sibiana, 3 stejari, Viile Sibiului, Emaylul Medias s.a,Sabotajul de la Bursa de marfuri,Polisano, furtul deconcentratelor. Faceti ba ceva cu mafiotii astia, n-om sta la nesfirsit sa stam ca sa ne uitam la ei cum ne saboteaza, controleaza,izoleaza si ne fura.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @6

  Nu e chiar impotriva Sibiului, dar ia trage putin cu ochiul si vezi care banca are 100% capital romanesc si o sa iti dai seama si la cele care au avut ia vezi cum au \”picat\”. Pacat ca cineva nu i-a dat mugurului una-n radacina pentru subminare a economiei si nimeni n-a facut nimic impotriva lu\’ varujan pentru aceeasi treaba care e comparabila cu inalta tradare.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  rrrrr

  bai nu am nimic dar cu locurile de munca care s-au pierdut din cauza voastra care a-ti condus tara in cei 25 de ani ,bai cel putin nea ilie va dus in lumea libera cu autocarele ce ne faceam acum cu somoju ,eram undeva cu 3 cifre ,si nu ne mai uitam in spania ,grecia ,franta ,italia ,germania cit creste somoju la ei si la noi duduie economia ,s-a vezi acum dupa adoptarea bugetului de catre guvernu ponta 4 invazie de concetateni de ai nostri ca nu le mai convine s-a stea pe 600 -1500 de euro in vest ,vine acasa la 100 -200 de euro si la alimente ue

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @8

  Esti prost gramada,mai esti si analfabet …jegule,cum ne-a dus nea ilie in lumea libera ,dobitocule?mai sunt Pletl,Eurolines,Kessler,Double t…etc ,esti de-o prostie crunta…da-ti glontu ,lingauleeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @9

  Dati-l tu ba gunoiule, are perfecta dreptate, pletl,eurolines si celelalte pe care le enumeri nu existau cind o inceput nea Ilie afacerea, da asa-i in tara asta ticalosa, sibienii incep afacerile si vin copy paste din tara sa saboteze, falimenteze si sa le fure afacerile, eventual sa-i bage la puscarie si sa-i omoare si sa distruga mii de locuri de munca. Am mai scris aici, trebuiesc cercetate toate sabotarile la industria si afacerile sibienilor, aici e vorba de o mafie care lucreaza impotriva Sibiului. De cita exigenta da-ti dovada cind e vorba de sibieni, faceti caz national cind e vorba de o semnatura, si voi furati cu milioanele de la buget pe care nu-l controleaza nimeni, serpi veninosi si ticalosi. Ba cercetati mafia care o distrus mii de locuri de munca in Sibiu, si facind ca sa se omoare patronii si la puscarie cu ei. Asta-i sabotaj economic, ceausescu o fost impuscat ptr. asta.

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  L2BvDlcmq

  o sa mai continuati cu seairlul findca este foarte tare. aveti foarte multi fani care va sprijina chiar si eu nu puteti sa va lasati acum cand ati ajuns atat de sus. nu renuntati aveti fani care asteapta vinerea ca sa apare nea ilie. Va rog foarte mult nu renuntati acum cand ati ajuns atat de sus.Va vom sprijini

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact